אנשיםםם!!!!

אנשיםםם!!!!

שמתי לב שיש פה מלא מהצופים (עולים ושולטיםםםם!!!
) אז רציתי להזכיר לכם שעוד מעט יש...... מחנ"קקקקקקקקקקקקקקקק~~~~!!!~~~~ (מחנה קיץ...) איזה שוס אנשים.... הבנתי שזה באותם תאריכים לכל ההנהגות (הנהגת דרום עולה! הנהגת דרום היא מעולה!) מה-7 עד ה-11 (***אהמ אהמ, לא כולל חלוץ...
***) איזה כיף! לדרום זה ביער עזריקם (ליד קריית מלאכי, קרוב לבית....) אז תתחילו להתכונן! ומי שיודע ת´ננושא של המחנה קיץ של הבשט שלו, שיגיד... מיקי...!

KoKolita

New member
בעעעע צופים....../images/Emo11.gif

אצלנו בכרמיאל הצופים הם אערסים ופרחות!!!

מוזר...בד"כ צופים זה פריקים!!!

ועוד אני גר בדימונה...... "עיר האורות" עיר של מלא ערסים ופרחות והם לא מתקרבים לצופים!!!! ערסים ופרחות שונאים את הצופים!!!!! טוב אצלנו לפחות מי שבצופים הם אחלה אנשים....

KoKolita

New member
כן!!!!

וזה בסדר גמור שאת לא מכירה אותם.....
יש להם כזה מקום בשכונת האיריסים...

peace n love

New member
אחי מיקי...

אני הייתי שנה שעברה במחנ"ק אני לא בצופימ רק רציתי לראות איכ זה...בכל מקרה אני הייתי בשבט נופר...ונראה לי הנושא השנה של השבט זה על הפרה המשוגעת או משהו כזה....

תלכי לצופים!!! זה טוב!

כשאני יהיה בלהבים אני יהיה בשבט נופר! אם תצאי השנה למחנ"ק אני יראה אותך!

שבט רמת גן אימפרייייייייייה

טוף אני לא זוכרת את ההתחלה אבל באמצע זה הולך ככה- מי גונב מהמחסןןןןןןן ? צר"ג כמובן תפוצ´יפס ותפוגן צר"ג כמובן גם כיסא וגם שולחן צר"ג כמובן אני לא זוכרת יותר..... באסה.... טוף אוהבת

Yael Floyd

New member
שבט במדבר ש-ו-ל-ט!!

הנושא שלנו השנה זה ילדים משפיעים או משהו כזה.. בעע!! אין לנו בכלל רעיונות מגניבים לצ´ופרים והכל.. אבל שנה הבאה אנחנו שכב"ג, אנחנו מחליטים, אנחנו נעשה ת´נושא עומר ובכל שביל נבנה כיכר :)(טוב, נראה לי רק עומריסטים מבינים ת´הומור צביקי הזה) בכל מקרה- המחנ"ק השנה הולך להיות ממש בנזונה!!

שבט שנה"ב עולהההההההה!!!!

כן כן, שבט שנה"ב-שבט ניצני הנגב-אנחנו שולטים! חכו תראו...אנחנו עוד נפציץ ובגדול! ואגב, פרחות וערסים ממש ממש אבל ממש לא מתקרבים לצופים! הצופים הם התקווה! הנושא שלנו זה-יומולדת לשבט -כי השבט שלנו השנה בן 50! מזל טוב! קיצר מי שבא למחנ"ק מהנהגת דרום שיכתוב לי וניפגש שם! כולנו לבד כולם לבד כולנו גוססים...

שגיא עולהההה!!!!

בואו ואראה לכם מקום דיי מיוחד אראה לכם דברים שלא ראה עוד אף אחד אם תרד על המפה דרומה אל פרח המדבר-דימונה תוכל למצוא מקום אחד קטן,אבל מיוחדדדדד שבט שגיאאאאא הוא השבט שלי הוא המקום הכי בשבילי שבט שגיאאאא הוא השבט שלי הוא המקום הכי בשבילי! (זה ההמנון של השבט שלי ***מורל מצויין!!!*** ויש עוד בית ששכחתי...) ולסיום: שגיא עולה, שגיא עולה, שגיא הוא מ-עו-לה!!!!!

למעלה