אנשיםםםם

אנשיםםםם

בנות עם אתן רוצות שפול אוטט בוי יגיעו לארץ זה בבקשה תעזרו.. אתן רק צריכות לרשום אי-מייל וזה רושם אותך לבקשה שפוב יגיעו לארץ אפשר גם להמציא אי-מיילים זה אתר מיוחד שלהקות משתמשות בו כדי לקבוע מקומות לנסוע עליהם!! אז פיזזזזזזזזזזזזז
http://eventful.com/demand/D0-001-000167763-1

AdiA12

New member
שני דברים

א. פתחו על זה כבר אשכול. ב. אני שלחתי שאלה באתר הרשמי אם יש סיכוי שהם יגיעו לארץ להופיע, אז אולי זה יעזור.

כבר פירסמו את זה..../images/Emo223.gif

האתר הזה דווקא נראה שונה מכל העצומות הרגילות שיש [ומה שהכי מדהים זה שישראל נמצאת מקום ראשון בדרישות לדרים דאט'ר!] תצביעו זה לא יזיק אבל לא לפתוח על זה הודעה חדשה כל יום

אם אנחנו רוצים .-->

אם אנחנו רוצים שהם יבואו לארץ ... אנחנו צריכים לנסות הכל ולא לשכוח להביא מכתבים למפגש ועשו טובה תיכתבו במכתב בקשה שיבואו לארץ כבר אז כנסו ותצביעו זה לא יזיק.....

לייינוש

New member
לא חושבת שזה יעזור

אני חושבת שמאוחר מידי לנסות! כמובן שנרשמתי (נפני חודש-חודשיים) אני רק חושבת על זה שהם יהיו כאן ...אני רוצה לקפוץ על המיטה

Fall out Kid

New member
כבר עשו מלא עצומות כאלה (לא רק לפוב)../images/Emo100.gif

הדברים האלה לא כל כך עוזרים לצערינו...

AdiA12

New member
תגידו, למפגש צריך..............

למפגש צריך להביא מכתבים ולעצב אותם כבר? ומה צריך לכתוב שם בדיוק? ויש מצב אם אני אצטרך יתרגמו לי שם..?

עונה לך....לגביי המכתבים

1.כן תביאי למפגש ומה כבר צריך לעצב אותם בסך הכל תיכתבי להם שאת מעריצה אותם ושאת מקווה שהם יבואו לארץ 2.עניתי לך כבר חחח 3. עדיף שתיכתבי את זה כבר באנגלים אם לא תצליחי אולי יהיו ילדים שיוכלו לעזור לך אבל עדיף שתבקשי עזרה מהמורה או מילד שממש טוב באנגלית.....

למעלה