אנשיםםםם רציתי להגיד שאני באמת מעריך אותכם, לשמוע מוזיקה כזאת גרועה מרצונכם החופשי?????? כל הכבוד!
V VIHIMAN New member 1/12/02 #1 אנשיםםםם רציתי להגיד שאני באמת מעריך אותכם, לשמוע מוזיקה כזאת גרועה מרצונכם החופשי?????? כל הכבוד!
4 4667 New member 1/12/02 #4 אישש, אתה מוזר!!! לשמוע אביב גפן, מוקי, ברי סחרוף, שייגעצ,פיק פלויד והיהודים מרצונך החופשי?! תישאר בפורום שלך ואל תבוא לפה. קפיש?
אישש, אתה מוזר!!! לשמוע אביב גפן, מוקי, ברי סחרוף, שייגעצ,פיק פלויד והיהודים מרצונך החופשי?! תישאר בפורום שלך ואל תבוא לפה. קפיש?
S Smallville Freak New member 1/12/02 #5 חחחח אני חייבת להודות הודעה מצחיקה אולי לא תבוא לכאן יותר?? זה יכול להיות נחמד מי מסכים איתי?
G Gilmore Girl Rules New member 1/12/02 #7 תודההה! ../images/Emo9.gif (זה ממש דפוק שזה היה ברצינות? ) אויש, מאוד מיוחד שאנשים נכנסים לפה בשביל לרדת עלינו. טוב *מניפה את שערה אחורה במחווה סנובית-משהו, כמו ב * אנחנו פשוט פופולריים.
תודההה! ../images/Emo9.gif (זה ממש דפוק שזה היה ברצינות? ) אויש, מאוד מיוחד שאנשים נכנסים לפה בשביל לרדת עלינו. טוב *מניפה את שערה אחורה במחווה סנובית-משהו, כמו ב * אנחנו פשוט פופולריים.