אנשיםםםם.. עשיתי !!!!!

WuTang21

New member
אנשיםםםם.. עשיתי !!!!!

אתם לא מאמינים כמה אני מאושררררררררררר !!! עשיתי את הפירס שאני כל כך רציתי.. אם חלק מכם לא מנחשים.. זה פירסינג בפיטמה.. זה היה כל כך מצחיק.. החירור היה כואב..!! והתעלפתי..!! היה כל כך כייף להתעלף !!! בקיצור אנשים תודה לכללללללללללללללללללללללללללל מי שעזר לי.. ספיישל תודה במיוחד לנוקי שעזרה לי במשהו יותר חשוב שזה תמיכה נפשית..!!
וזהו בערך..!! עשיתי..!!!!!!! רציתי מוט אבל הפירסר שלי הוכיח לי שיהיה לי יותר יפה חישוק קטן !! וזה כל כך יפה !! סורי שלא רשמתי מוקדם יותר פשוט התעלפתי ואמרו לי כשאני מגיע הביתה ישר לשכב במיטה ואפילו הפירסר שלי (כפרה עליו !!!!!!!!!) הזמין לי מונית הביתה שאני לא אסתבך עם אוטובוסים !!

Moosh Tg

New member
חח.

תתחדש אחי!. רוצים תמונות!. P: ד"א, לא היה לך כבר עגיל בפיטמה?. :O

WuTang21

New member
לא, לא היה לי

הדבר המצחיק פה זה שהיום בבוקר עניתי על השאלון "איזה פירס אתה" ויצא לי בפיטמה.. כנראה שזה אלוהים דיבר אליי !! אם הוא דיבר אל משה דרך הסנה למה שלא יהיה הגיוני שהוא ידבר איתי דרך האינטרנט !! חחחחחחחחחחחחחחחחחח.!! בכל מקרה תודה..

MC SammY

New member
יואווו אביחיייי

מזלטובבבבבבבבבבבבבבבבבבב אני לא מאמינה שעשיתתתתת חחחחח יאללה תעלה תמונוווווווווווות מהרררררררררררררררר תתחדשששששששששששששששששששששששששששש

WuTang21

New member
אל תשאלי איך עבדתי על מור

זה היה קורעעעעעעעעעעעעע !!

FrooTeLa

New member
חחחח יוו איך אני זוכרת שאני עשיתי

לא האמתי אח"כ שסופסוף עשיתי!!!!!!! אני כ"כ שמחה בשבילך!

WuTang21

New member
גם אני לא מאמין !!

יצאתי מהמקלחת.. ואני עדיין לא מאמין !!! וזה כל כךךךךךךךךךך יפה עליי !! (אני הכי שונא בעולם עוד להחמיא לעצמי אבל זה פשוט מדהים..) זה הפירס הכי יפה שעשיתי בחיים שלי !! החירור יצא כל כך טובבבבבבבבב !! הפסיק לכאוב לי (למרות שאמרו לי שזה עוד יחזור..) עכשיו המשימה הגדולה..להסתיר מההורים !! לישון בחום עם חולצה !! ללכת עם חולצות צמודות ומעליהן ג'קט..!! מזל שקצת קר עכשיו..!! בקיצור אני עדיין בשוק מעצמי ואני כל כךךךךךךךךךךךךך שמחחחחחחחחחחחחחח !!!

FrooTeLa

New member
חח כן כן מכירה

תתכנן הרבה שעות מול המראה בבהייה בעגיל ומחמאות בלי סוף לעצמך
ולי עשו עם מוט דק ופרסה.. ולא ראו כלום עם חולצות בלי חזייה..
לא משהו מטורף.

MC SammY

New member
חחח אביחי

אל תלך עם בגדים צמודים מדי זה לא טוב לפירס.

WuTang21

New member
אני לא יכוללללללללללל !!

אם זה לא בגד צמוד צמוד צמוד אז ברוח החולצה שלי מנופפת וזה פוגע לי בעגיל וקצת כואב.. אני חייב חולצה צמודהההההההההההההההההההההההההה !! ובגלל זה אני יודע מה ללבוש מחר..!! חוץ מזה.. יש לי עגיל בפיטמה.. אני רוצה שירגישו אותו קצת..!! ובאמת זה לא טוב חולצות צמודות ?? כי אני שמעתי (או שנראה לי קראתי בפורום) שדווקא אחרי שעושים פירס בפיטמה זה טוב ללכת עם חזיה או משהו שישמור על העגיל צמוד לחזה..

WuTang21

New member
כןןןןןןןןןןןןןןן..

כל כך כייף עם חולצות יותר צמודות !! סבלתי ביום שישי !! עכשיו אני לא מרגיש כלום !! ונוקי.. אני מטפל בו.. מטפל בו טוב..!!

N o k i

New member
../images/Emo9.gif

אל תשכח רק להחליף חולצות בתכיפות יותר גבוהה בתקופה הזו

תתחדש../images/Emo70.gif

הפעם אני מרשה לך להאריך סיומות..
[איזה חמודה אני] ומוט זה בהחלט מהיפים!

למעלה