אנשיםםםםם ממצב איתכם /ן ??? מה התיכנונים לסופ"ש ????
נ נרקי New member 19/10/06 #4 שלומי טוב!!../images/Emo45.gif לעומת המחשב הדפוק שלי ולגבי סופ"ש אין לי תכנונים עדיין.. אני ספונטנית עושה הכל בדקה תשעים נחיה ונראה מה יהיה
שלומי טוב!!../images/Emo45.gif לעומת המחשב הדפוק שלי ולגבי סופ"ש אין לי תכנונים עדיין.. אני ספונטנית עושה הכל בדקה תשעים נחיה ונראה מה יהיה
ק קושקושית מתולתלת New member 19/10/06 #6 שלום שלום אני היום במסיבת רווקות, מחר יומולדת למישהו מהרצליה, בשבת אני עדיין לא יודעת מה עושה חוץ מסדר היום הקבוע בבוקר.... מה איתך?
שלום שלום אני היום במסיבת רווקות, מחר יומולדת למישהו מהרצליה, בשבת אני עדיין לא יודעת מה עושה חוץ מסדר היום הקבוע בבוקר.... מה איתך?
מ משיייי New member 20/10/06 #9 אז ככה הייתי אמורה ללכת ל2 מבפגשים שהתבטל לי הטרמפ אליהם אז לא הלכתי לראותך מחר יש מומלדת לאחיינית שלי ואח שלי בא לביקור מחו"ל אחרי זה הולכת לחבר עד שבת וניראה כבר מה יהיה
אז ככה הייתי אמורה ללכת ל2 מבפגשים שהתבטל לי הטרמפ אליהם אז לא הלכתי לראותך מחר יש מומלדת לאחיינית שלי ואח שלי בא לביקור מחו"ל אחרי זה הולכת לחבר עד שבת וניראה כבר מה יהיה
ב בוא שניה הרצגובינה New member 20/10/06 #10 אצלי הכל סבבה התכנון שלי לסופ"ש הוא לעבוד ולנוח לקראת שנה"ל שמתחילה לה בשבוע הבא.
ש שמנה משגעת New member 20/10/06 #13 גלעדדדדדדדדדדד תרגיש טוב מותק תנוח תהנה ( עד כמה שאפשר) לך במיטה החלמה מהירה שבת שלומלום
G gilad269 New member 20/10/06 #16 זהו אחרי שקבלתי תתרופות הנכונות ואת ממי שצריך,בטוח שארגיש יותר טוב
B Barvazoom New member 20/10/06 #17 קח מכל הלב../images/Emo215.gif (קרמבו הוא סגולה לבריאות ידוע מאוד...)
ס סופה10 New member 20/10/06 #18 ../images/Emo6.gif ברווזון תהיי יותר מציאותית הבן אדם חולה לפחות תתני לא משהו אמיתי ולא סתם אייקון
B Barvazoom New member 20/10/06 #20 יואו איך זה עושה לי חשק..מממ...../images/Emo11.gif אין איקון שמזיל ריר...לא בסדר!