אנשיםםםםם

אנשיםםםםם

לא הייתי פה כמה ימים ואני מ-ת-ג-ע-ג-ע-ת-!-!-! נדפק לי המחשב =\ אני עכשיו אצל חברה שמעתי יש ב24 לחודש את ההשקה ל''שמחה''.. לא תאמינו.. אבל זה ביומולדת שלי!!!! כולי מתרגשת!!!! איפה זה? מתי זה? איך זה? אנשים תנו לי פרטיםםם ת-ע-ד-כ-נ-ו סורי על השרשור החדש אבל הייתי חיבת חולה עליכםםם אה.. ו.. מזל טוב לזפרני שהיא ואדם חברים.. קולולולו (לא אדם מהבויז.. חחחח) עזבו אני ועוד כמה בנות פה מבינות.. חחחחחח

NavooShiT

New member
מאמי..../images/Emo204.gif

קודם כל..ברוכה השווה(
) דבר שני..יכולת לנצל"ש..או לפתוח
ולכתוב.. זה סתם מציף וחבל.. דבר שנני,בקשר להשקה של הקליפ.. שמעת נכון ההשקה ב-24 לחודש,ברמת השרון במועדון "פסק זמן" פרטים נוספים תוכלי למצוא כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1417&msgid=71351533 תודה

danitush123

New member
מזל"ט

זפושששששש יפיופה מזל טוב מאמייייי.. אדוושששששששששש מזל טוב בובה.. על תדאגי לא ננטוש אותך..חחחח אוהבת מלאאאאאאאאאאאאאאאאא

דניתתתתתתתת ../images/Emo46.gif

יחצופההה ניראה אותכם נוסעות.. אני יזכור לכן את זה לכל החיים!!! ואתן עוד רוצות מסיבה.. חצופות טיליםםם אווףףףף למה רמת השרון?!!?!?!? למה לא ראשון?!!?!? אוףףף איזה מבאס זהההה =\ דווקא ביומולדת

danitush123

New member
אדוווווושששש

אממממ.. נתחשב בך..חיחיחיחחי זפרנוששששששש + אדמושששששששש = love

יופייי

נתחשב... ממש עוזר לי!!!! אוףף איזה יומולדת מעפאן.. גם אין מצב שאני מגיעה לרמת השרון וגם אתן לא תהיו לי ביומולדת... =(

וואלה רעיון יפהה!

לחגוג אם הגיים בויזז וגם איתה חחחחח אולי גם בשביל הקטע נפגיש אותה עם הבויז...חחחחח

אוףףףף

אין מצב אני מגיעה לרמת השרון זה הולך להיות יומולדת הכי מעפאן ומשעמם שהיה לי איי פעם בחייםםםם

למעלה