אנשיםםםםם

p o p p e t

New member
בשביל מה להרוס את הסרט??

תראי כבר מחר וזהו....אחרת מה הקטע לראות סרט שעוד לא ראית כשאת כבר יודעת מה הולך להיות שם... אז פשוט תחכי עוד קצת וזהו........סבלנות!!

אז זהו שאם לא שמת ../images/Emo23.gif אני...

דתייה, וכמו שבוודאי ידוע לך, דתיים לא רואים טלוויזיה לא בחגים ולא בשבתות! אז בגלל זה אני שואלת... אז אם יש שם סיצנות, אז בבקשה, מי שמכירה ת'סרט הזה, שתגיד מה בדיוק מראים שם... (כי עד עכשיו לא הבנתי כלום ממה שאמרתם...) בקיצור ולעניין: יש שם נשיקות או (אתן יודעות) טינאניינאי?...

איך היא יכלה לשים לב לזה שאת דתייה?

אז הנה,עכשיו אני אומרת: אני דתייה!

לא שהתכוונתי להגיד את זה בכעם כן? פשוט הסברתי לה, להן לכווווולן...

../images/Emo23.gifראיתי "דון חואן דה מרקו" סופסוף

סרט נחמד... קצת הצחיק אותי אפילו כל המלחמות שם עם החרבות וזה... חחח וג'וני היה שם ממש מתוק ורומנטי וחרמן... אבל הכי הכי הוא היה: מחרמן משהו פחד!... איזה סקסי הוא... באמת מתאים לו להיות ה"דון חואן" הזה, להיות עם איזה 1500 נשים... ולכבוש את ליבן ואז לעזוב אותן לטובת מישהי אחרת... ממממ.... אתן יודעות? הסיפור הזה מתחיל להישמע לי מוכר במקצת... זה לא ג'וני זה שעזב את כל בנות זוגו שהיה צעיר ושבר את ליבן? ג'וני הוא לא אותו הבנאדם שבגללו וינונה ריידר (גנבת החנויות הידועה- בהווה ושחקנית בעבר) אישפזה את עצמה למשך שבוע בבית חולים פסיכיאטרי בגלל שג'וני עזב אותה? ותגידו, בסרט "דון חואן", לדון חואן לא קוראים בכלל "דון חואן" אלא ג'וני או ג'ון נכון??? חבר'ה נראה לי שעליתי כאן על פרשייה מאוד מעניינת... פרטים בהמשך...

Johnnit

New member
לא נראה לי

הוא לא סתם עזב את כל הנשים בחייו היו לכך סיבות... חוץ מזה שזה לא הוא שכתב את התסריט. חחח וינונה גם שחקנית בהווה..היא לא פרשה או משהו כזה. חי- יצא לי חרוז.

../images/Emo6.gif אני יודעת שגם היום היא משחקת...

אבל נכון להיום, המקצוע שלה זה יותר בלהיות גנבת מאשר לשחק בסרטים... הבנת אותי??? וחוצמזה, לי זה לא נראה כזה צירוף מקרים... נראה לי שהסתירו מהקהל את מה שהוא אמור לדעת... זו פשוט שערורייה! אבל, לא לדאוג גשש שרית ישר יצא לפעולה! ובכן קהל יקר ונאמן!, הטו אוזנכם ושמעו לדברי:הסרט "דון חואן דה מרקו" הוא סרט אוטוביוגרפי על חייו של שחקן הקולנוע ג'וני דפ ולא על איזה דון חואן ארור! כל מה שתראו בסרט מבוסס על סיפור אמיתי... (על חייו של ג'ונילה כמובן...) סרט זה אינו מומלץ לילדים מתחת לגיל 8... (
)
ושמישהו ינסה לעצור אותי... (סתם משפט חביב מפיו של רפי גינת שהחלטתי לתקוע בסוף!...) ובכן חברים, התעלומה נפתרה!: ג'וני דפ הוא לא אחר מאשר- דון חואן דה מרקו !! רות סוף!

למעלה