אנשיםםםםם!!!!!!!! 8-p הגעתי...חיחיחי
ק קספר New member 4/4/01 #4 הדסושיישן לא תאמיני את נמחקת מהרשימה שלי באיי סיי בטעות חיחיחי תשלחי לי את המספר שלך או קיי...?))))
ה הדסו^ש New member 4/4/01 #5 ;-p לך, כספר הואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אוהבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב אותייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יותרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר!!!!!!!! רחוק מהאיי סי רחוק מהלב....
;-p לך, כספר הואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אוהבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב אותייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יותרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר!!!!!!!! רחוק מהאיי סי רחוק מהלב....
ב בגירע New member 4/4/01 #8 קספררר וניייייייייייייירררררררר קספרררררררררררררר וניייייייייייייייר סתתתתתתתםםםםםםםם באאאאאאאתיייייייייייייייייייי להגיייייייייייייידדדדדדדדד שלווווווווווווווווווווווםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
קספררר וניייייייייייייירררררררר קספרררררררררררררר וניייייייייייייייר סתתתתתתתםםםםםםםם באאאאאאאתיייייייייייייייייייי להגיייייייייייייידדדדדדדדד שלווווווווווווווווווווווםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
ק קספר New member 4/4/01 #10 בגירע ..... מה נשמע ? פחחחחחחחחח יצא לי חרוז יחיחיחיחיחי להתראות אחי הקט