אנשיםםםםם!!!זה נכון?

fear dark

New member
אנשיםםםםם!!!זה נכון?

היהודים וברי סחרוף לא יופיעו ברוק עצמאות????????????????

פיב

New member
מי שמופיעים הם

אביב גפן , מוניקה סקס , סאבלימינל , הדג נחש , שלישיית 'מה קשור' , מוקי די ו...זהו. נראה לי. זה מה שאני יודעת בינתיים. פיב

yuli c

New member
כן... שמעתי על זה

באמת חבל ש"רוק עממאות" נהיה החפ הופ עצמאות עם כל הסאבלימינל, מוקי, והדג נחש הדפוקים האלה. זה ממש לא שווה בלי ברי והיהודים. :(((

זה נכון...

הם השנה לא ברוקדים עצמאות... יש שמועות שהם או בנתניה או בבת ים.. לא ברור וברי...לא יודעת איפה הוא.. אבל רוק עצמאות יצא השנה ממש ממוסחר.. מה סאבלימינאל ומוקי ניתקעים בכל מקום אפשרי?!?!?!

nofar213

New member
הם בנתניה ../images/Emo13.gif

חיחיח עם כל העסרים שיש לנו פה הולך להיות משו משו

Jiglly

New member
לי דווקא אמרו שהם יופיעו בערב

יום העצמאות בבת-ים...

fear dark

New member
בסדר לא חשוב הקטע העצוב הוא שהם

לא יהיו כמו כל שנה ברוק עצמאות!!!!!!!!!!!!!!! אני לא הולכת!

fear dark

New member
בסדר לא חשוב הקטע העצוב הוא שהם

לא יהיו כמו כל שנה ברוק עצמאות!!!!!!!!!!!!!!! אני לא הולכת!

chloroform

New member
:( אין יהודים בטוח?

בטוח שהיהודים לא יופיעו :( יש סיכוי שזה רק שמועות?, מאיפה אתם יודעים את זה בלי היהודים רוק עצמאות זה חראא

תקשיבו

ראיתי פה מלא תגובות נכון השמועות רבות וכמעט נכונות שהיהודים לא מופיעם ברוק(אם אפשר לקרוא לזה ככה) עצמאות אני יודיע על פרטים ברגע שאני יקבל אותם גם פה וגם בלוח הופעות

משעשע...

ברגע שאומרים "היהודים לא יהיו ברוק עצמאות" אוו "ברי לא יהיה" אז פתאום זה ממוסחר, איך פסטיבל כל כך יקר יכול להיות לא ממוסחר?! מי שם ממוסחר? אני גם לא מתה על סבלימינל, וגם לא אוהבת את המוזיקה של מוקי, אבל תקשיבו לליריקה הממש יפה וממש עמוקה של מוקי, ותקשיבו טוב תראו שזה כתיבה ברמה גבוהה, עם ציטוטים ברורים ופחות ברורים מאמנים מפורסמים ומתקופות שונות במוזיקה, עם אמצעים אומנותיים מעבר לחריזה שמעבירים את המסר בצורה מעולה!! המסרים של היהודים אמנם יותר אוניברסליים, אבל מוקי בהחלט לא נופל מהם, האקטואליה שלו מובאת כאילו בהפוכה, ובקיצור אל תרדו על מוזיקה "ממוסחרת" לפני שאתם יודעים להגדיר ממוסחר. ראיתי כאן רבים עם ציטוטים של אביב גפן בחתימה, לדעתכם הוא לא ממוסחר?! כל הדיסק האחרון שלו נכתב כדי לעשות כסף מהמוות של סבתא שלו!!!! יותר ממוסחר מזה אני לא מכירה!

yuli c

New member
אופליה...

נראה לי שממש לא הבנת את הנקודה. אנחנו פה דיברנו על "רוק עצמאות" שהופך השנה ל"היפ הופ" עצמאות. בואי נאמר שרוב האנשים באים ל"רוק עצמאות" בעיקר בשביל אביב, היהודים, וברי (כן לפי הסדר הזה). אז ברגע שמוציאים אומן רוק ישראלי מעולה כמו סחרוף ולהקה שעושה הארד רוק אמיתי. אז מה נשאר? פסטיבל היפ הופ ממוסחר. להוציא את אביב גפן שמציל את המצב. בקשר למוקי, אני אישית לא אוהבת את סגנון הראפ אבל אני באמת חושבת שהוא עושה מוסיקה ברמה ואין לי שום מילה רעה על הליריקה שלו להפך. וגם סאבלימינל עושים היפ הופ ברמה. רק הדג נחש ממש גרועים לדעתי. בכל אופן זאת לא הנקודה, הנקודה היא שזה צריך להיות פסטיבל רוק וברגע שמוציאים את ברי והיהודים שמסמלים את הרוק אז נשארנו רק עם אביב גפן שהוא מעולה אבל בכל זאת לא מספיק בשביל פסטיבל שלם. בקיצור איך את רוצה לקרוא לזה אם לא התמסחרות??? בקשר לאביב גפן, לדעתי את ממש טועה, אם היית מקשיבה לדיסקים שלו וגם ל"ממנטו מורי" שהוא יפה ומרגש, אז נכון שהוא לא בא שם עם איזה אמירה חדשה, אז נכון שזה אלבום יותר מיינסטירים, אבל להגיד שזה אלבום לגמרי מסחרי שהוא כותב ממש שירים עם המון רגש על המוות של סבתא שלו??? נו באמת.

למעלה