אנשיםםםםםםם....

Angelred

New member
אנשיםםםםםםם....

זוהי ההודעה האחרונה שלי! הגעתי להחלטה שאני פורשת מהפורום כי אתם רררררררעעעעעעעעייייייייייםםםםםם!!! אני משתפת אותכם בדברים וממש לא אכפת לכם ממני למרות שאני משתדלת לענות לכם על כל בעיה אז לא צריך אם אתם לא רוצים בחברתי אז ביייייייייייייייייייייייייייייייייי שלכם שירן

אני כן עזרתי לך!

לפי מה שידוע לי אני אוהבת לעזור ועזרתי לכל אחד! עם לא עזרתי לך זה בגלל שלא ראיתי את ההודעות שלך.... אני רוצה שתישארי!!!!!!!!! בבקשה תישארי... אני מבטיחה לך לענות לך על כל השאלות והבעיות גם עם אין לי פיתרון!!!! בבקשה תישארי... כל אחד כאן בפורום חשוב! גם עם הוא\היא מעצבנים אז זה לא אומר שאני ייסלק אותם מהפורום... תישארי...

girls rules

New member
אל תלכי..../images/Emo7.gif

זה נכון שאת מנסה לעזור והכל.. אבל לפעמים לאנשים אין כוח להגיב על כל הודעה שהם רואים או שפשוט אין להם מה להגיד.. ואם את לא יודעת.. הפורום הזה די מת.. אז אין כל כך מה לצפות שיענו לך כל כך מהר.. אני למשל כשאין לי מה לראות פה.. אני נכנסת כל כמה ימים... ואין לי שווום כוונה להעליב את חברי הפורום האלה.. (אוהבת אתכם..) זה פשוט ככה ואין שום סיבה שבעולם שמישהו יצטרך לעזוב בגלל זה.. אני אומרת לך- ת-י-ש-א-ר-י קחי למשל את אדרת (halar) רובנו רוצים שהיא תעזוב או לפחות שתפחית את כמות ההודעות הממוצעת שהיא כותבת בשעה(2 בממוצע) ואת זה את גם יכולה להסתכל בשרשור שלמעלה שנקרא "להאמין או לא להאמין לחבר שלי"( ואדרת.. שתקי!!!) ושם תראי למה אני מתכוונת... מקווה שעשיתי לך מצברוח יותר טוב..!

GirlFriend

New member
למה../images/Emo35.gif ../images/Emo117.gif

הפורום הוא קצת יבש, אין בו הרבה גולשים ולכן בעיות נפתרות אחרי הרבה זמן, אם בכלל..
בכל מקרה, אני לא רוצה שתעזבי, אבל אני גם לא יכולה להכריח אותך להשאר...

Angelred

New member
אאאננננננשששששיייייייםםםםםם...

תודה לכם!!!! עכשיו אני לא עוזבת!!!! חשבתי שאתם פשוט לא רוצים אותי בפורום בגלל זה חשבתי לעזוב תודה!!! אנשים אוהבת אותכם שלכם שירן

nobodys girl

New member
זאת אני..

זוכרת? אדוה שפעם היה לה מה להגיד על כל דבר...? עכשיו אני פה ושותקת.. כי לא יודעת.. עובר עלי זמן לא קל.. ואפילו קשה וכל מה שאני רוצה לעשות זה להתכנס בתוכי.. ובמצב כזה אני לא מועילה נכון.. לא תמיד כולם עונים ומפגינים איכפתיות ונכון.. זאת סיבה טובה לעזוב אבל.. אנחנו חמודים איך תחיי בלעדינו (חח.. סתם סתם)? .. באמת עכשיו.. לא תמיד לכולם יש מה להגיד על הכל.. ועושה רושם שבאמת לכל אחד פה יש את הבעיות שלו.. לפעמים צריך לחכות.. ונראה לי שעדיף במקרים מסויימים לא לקבל תגובה בכלל מאשר תגובות שסתם יבאסו או שרק ירעו את מצבך בכל אופן מה שאני מנסה להגיד זה אנחנו נורא רוצים בחברתך אל תלכי בבקשה בבקשה

kendog keds

New member
שלום. מותר להגיד משהו?

אני סתם מטייל בפורומים בשעת לילה מאוחרת, ופתאום אני מגיע לפורום חמוד בשם "חברויות", אלא שמה ההודעה הראשונה שאני רואה? "אנשים אני עוזבת את הפורום כי אתם לא מתייחסים ולא עוזרים (סורי על אי הדיוק בניסוח)"... ועוד באחת התגובות אני רואה "את לא כמו זאת וזאת (אני לא אחזור על שמות) שאנחנו מעדיפים שתלך"... בתור פורום חברויות זה נשמע לי ממש לא חברי. שימו איזה שיר טוב ברקע, תחייכו ותעזרו אחד לשני, באמת שתרגישו יותר טוב... שלא לדבר על זה שתקבלו אחד את השני ולא תקוו שמישהו יעזוב. אני רגיל לפורומים שבהם כל מי שיש לו בעיה או שאלה מקבל מבול של תגובות פיקנטיות וכולם מקבלים את הדעות והודעות של כולם, גם אם יש כאלה ששולחים הודעות בתדירות גבוהה מידי (ו-2 בשעה זה לא ממש היסטרי אם לומר את האמת..) וזהו שיהיו לכם חיים מלאים בחיוכים וחברויות!

למעלה