גברת סהרורית
New member
אנשיםםםםםםם../images/Emo53.gif
אני קצת בבעיה... אולי זה ישמע לכם מפגר אבל עצות יקבלו בברכה... אז ככה: יש לי ידיד מאוד טוב. לידיד שלי הזה ולי יש קצת עבר ארוך למרות שאנחנו מכירים בערך רק חצי שנה ואני מרגישה כאילו אני מכירה אותו כמעט כל החיים שלי !! (קרה לכם כזה מקרה
) בקיצור... לפני חמישה וחצי חודשים בערך (שאני והוא הכרנו ממש רק כמה שבועות שבילנו בהם המון ביחד) שאני וחבר שלי לשעבר נהיינו חברים הוא הפסיק לדבר איתי כידע על זה ואז שאלתי אותו למה הוא לא מדבר איתי והוא אמר לי שהוא נדלק עליי קצת... ואני אז אהבתי את חבר של מאוד ואמרתי שאני לא אפרד ממנו
אחרי שלושה חודשים בערך הוא אמר לי שוב שהוא דלוק עליי ובאותה תקופה הייתה לו חברה (
) אבל הוא אמר לי שהוא אוהב אותה אבל סתם דלוק עליי... אחרי חודש בערך שהוא היה אצלי יום אחד כמעט כל היום כי היה לי משעמם ולחבר שלי היה בגרות בערבית שמעתי ממישהו שחבר שלי קינא בזה שהוא היה אצלי... אני וידיד שלי החלטנו אולי להמשיך להתראות פחות כי אהבתי אז מאוד את חבר ולא רציתי שניפרד... לפני שבוע אני וחבר שלי נפרדנו וידיד שלי קצת ניחם אותי ובאתי אליו למרות שזה היה יום לפני מגן במחשבים (כי אין מה ללמוד לזה !!) אחרי שאני וחבר שלי נפרדנו אז הוא פתאום התחיל לדבר איתי יותר (ויש לו עדיין חברה...) והתקרבנו שוב. ביום שבת שעבר הייתי אצלו ולמדנו ביחד ללשון והיה ממש נחמד ! הוא ממש חמוד ואני מתה עליו בתור בנאדם !! הוא עזר לי בהמון בעיות שהיו ולחבר שלי... התחלנו עכשיו לבלות המון ואני חושבת שאני מתאהבת בו...
אבל אני לא בטוחה... כי אני יודעת שלא אהבתי את חבר שלי לשעבר כי אחרי יומיים בערך כבר התגברתי עליו... אז זה סימן שלא ממש אהבתי אותו בסוף ... ולידיד שלי הזה יש חברה !! ואני ירגיש נורא רע אם הם יפרדו בגליי... גם ככה היא מקנאה שלמדנו ביחד למגן בלשון...
!!!! מה לעשות ???????
אני קצת בבעיה... אולי זה ישמע לכם מפגר אבל עצות יקבלו בברכה... אז ככה: יש לי ידיד מאוד טוב. לידיד שלי הזה ולי יש קצת עבר ארוך למרות שאנחנו מכירים בערך רק חצי שנה ואני מרגישה כאילו אני מכירה אותו כמעט כל החיים שלי !! (קרה לכם כזה מקרה