אנשיםםםםםםם

אנשיםםםםםםם../images/Emo53.gif

אני קצת בבעיה... אולי זה ישמע לכם מפגר אבל עצות יקבלו בברכה... אז ככה: יש לי ידיד מאוד טוב. לידיד שלי הזה ולי יש קצת עבר ארוך למרות שאנחנו מכירים בערך רק חצי שנה ואני מרגישה כאילו אני מכירה אותו כמעט כל החיים שלי !! (קרה לכם כזה מקרה
) בקיצור... לפני חמישה וחצי חודשים בערך (שאני והוא הכרנו ממש רק כמה שבועות שבילנו בהם המון ביחד) שאני וחבר שלי לשעבר נהיינו חברים הוא הפסיק לדבר איתי כידע על זה ואז שאלתי אותו למה הוא לא מדבר איתי והוא אמר לי שהוא נדלק עליי קצת... ואני אז אהבתי את חבר של מאוד ואמרתי שאני לא אפרד ממנו
אחרי שלושה חודשים בערך הוא אמר לי שוב שהוא דלוק עליי ובאותה תקופה הייתה לו חברה (
) אבל הוא אמר לי שהוא אוהב אותה אבל סתם דלוק עליי... אחרי חודש בערך שהוא היה אצלי יום אחד כמעט כל היום כי היה לי משעמם ולחבר שלי היה בגרות בערבית שמעתי ממישהו שחבר שלי קינא בזה שהוא היה אצלי... אני וידיד שלי החלטנו אולי להמשיך להתראות פחות כי אהבתי אז מאוד את חבר ולא רציתי שניפרד... לפני שבוע אני וחבר שלי נפרדנו וידיד שלי קצת ניחם אותי ובאתי אליו למרות שזה היה יום לפני מגן במחשבים (כי אין מה ללמוד לזה !!) אחרי שאני וחבר שלי נפרדנו אז הוא פתאום התחיל לדבר איתי יותר (ויש לו עדיין חברה...) והתקרבנו שוב. ביום שבת שעבר הייתי אצלו ולמדנו ביחד ללשון והיה ממש נחמד ! הוא ממש חמוד ואני מתה עליו בתור בנאדם !! הוא עזר לי בהמון בעיות שהיו ולחבר שלי... התחלנו עכשיו לבלות המון ואני חושבת שאני מתאהבת בו...
אבל אני לא בטוחה... כי אני יודעת שלא אהבתי את חבר שלי לשעבר כי אחרי יומיים בערך כבר התגברתי עליו... אז זה סימן שלא ממש אהבתי אותו בסוף ... ולידיד שלי הזה יש חברה !! ואני ירגיש נורא רע אם הם יפרדו בגליי... גם ככה היא מקנאה שלמדנו ביחד למגן בלשון...
!!!! מה לעשות ???????

שכחתי משהו.....

תמיד חברה שלי אמרה לי שאני והוא נהיה בסוף חברים ושיהיה ביננו קטע רציני... אף פעם לא האמנתי לה ... אבל עכשיו אני כן...

Piccolo

New member
לדעתי..

קודם כל,תנסי להיות בטוחה אם באמת מתאהבת בו או לא.. ואם זה לא סתם קטע אחרי שנפרדת מחבר שלך או משהו... תהיי בטוחה בזה קודם... כי אחרת,זה עלול לפגוע בשניכם...מניסיון

זיגוטה

New member
וואי אחותי מסובך...../images/Emo12.gif

אמ טוב אז ככה.... לפי דעתי את צריכה לתת לזה קצת יותר זמן! .... אם עם הזמן הוא יבין שהוא אוהב אותך הוא יפרד מחברה שלו! כרגע הוא פשוט לא יודעת כנראה מה לעשות כי זה די ברור שאיכפת לו מחברה שלו ....אז הוא פשוט לא רוצה לפגוע בה! אבל תני לו קצת זמן להבין מה הוא באמת רוצה! אל תנסי לדחוף את זה שילך כה שיותר מהר!!! אם את באמת מתחילהל להתאב בו אז תני לזה זמן כדי שאחרי זה יהיה לכם את הקשר הכי טוסט בעולם!!!!...... תחכי פשוט בסבלנות מהצד..... אם את רואה שאחרי תקופת זמן ממושכת לא קורה כלום... אז אולי תגידי לו פשוט!.... וזהו בעיקרון...יש לי הרבה מה להגיד אבל זה לא יכול להיות בתושבה אחת...אז אם בא לך- 130706435 האיציק שלי.... מתי שבא לך אחותי אני כאן לעזור! אני אוהבת לעזור לאנשים (*ומשום מה לעצמי אני אף פעם לא מצליחה לעעזור*) אבל אני אוהבת לעזור לכולםםםםםםםםםם ואני אשמח אם תבואי כדי לדבר.... ובהצלחה בובה! ודרך אגב אני קרן לוי מי את?! (כאילו שם ובלה בלה בלה )

גן כתום

New member
אמ...

לדעתי, קודם תהיי בטוחה בהרגשה כלפיו, כי אזעקות שווא בנושאים כאלה זה מזה לא נחמד. תחשבי אם את באמת מאוהבת בו או שאת אוהבת אותו (ויש הבדל) על התמיכה והאכפתיות והידיעה שהוא שם תמיד. (כי אם זה הנ"ל האחרון- מותק, זה ידידות עמוקה ו... זהו...) אבל אם זה לא- מאחלת רק את כל הטוב שבעולם
ואגב, מדברת מנסיון...

גן כתום

New member
אופס... הסתבכתי קצת עם ההדגשה...../images/Emo9.gif

תסלחו לי, אני... יותר מכל חסרת תירוצים להיום....

../images/Emo51.gif אנשים !!!!!!

I LOVE YOU ALL!!!! תודה שעזרתם לי !! באמת !! אני אקשיב לעצתכם ואראה הלאה באמת מה יקרה ואם זאת לא סתם הדלקות אלא באמת אהבה... והאמת לא נראה לי שאני בנאדם מסוג כזה שיפריד בין אנשים ואני לא אגרום לו ולחברה שלו להיפרד !! ו.. שוב
אוהבת אותכםםםםםםםם

למעלה