אנשיםםםםםםםםם

אנשיםםםםםםםםם

משעמם לי!!! לפני בערך שעתיים (קצת פחות) ראיתי את ההודעות שהילד היפה שלי שם פה... נכון הוא חמוד...? כפרה עליו! יפה שלי, אני אוהבת אותך, חולה עלייך...! את האהבה שלי כלפייך אי אפשר לתאר... אפילו אתה לא יכול לדמיין... ושנינו יודעים שיש לך דמיון מאוד מפותח עם הסיפורים שלך... אוהבת אותך, חיים שלי...!

ילדה שליייייייייי.....

כן כן שנעשה תחרות מי אוהב יותר?!?! את יודעת כמה אני אוהב אותךךךךךך את הנסיכה הקסומה שלי!! רוצה לנסות את הדמיון המפותח שלי?! טוב חכי איזה סיפורים אני הולך לדפוק לכם פה!! רק בקשי!!! אני אוהב אותךך יפה קטנה שלי!!

ילד יפה שלי!!!!!

את ה-סיפורים לא נראה לי שכדאי לשתף את כל הפורום....! כפרה שלי, עיניים שלי, אני אוהבת אותך הכי בעולם ומעבר לו...!!!! אחותי הורגת אותי פה... מצחוק ומכאפות בכתף... היא תקבל חזרה... יפה שלי... אני אוהבת אותך, מאוהבת בך והשאר מצונזר! בייחוד לפורום הזה!!!

הפכנו לפורום אהבה?!... ../images/Emo23.gif

אם את רוצה להראות לו כמה שאת אוהבת אותו אז תראי לו במעשים.... חחחחח סתם נדפקתי אל תתייחסו! טל הקטנה לא כזאת תמימה.......
!!! אגב טל, תגידי לי מזל טוב הרזיתי...... חיחיחי המדים גדולים עליי אני יבוא תחילת שנה רזה רזה

יופי לך מאמי!

אני שוב צריכה להחליף את המדים! בייחוד את החולצות! ומיקי לא ממש עוזר לי! שנה אני יושבת על הוריד שלו עם המדים, מה בסוף הוא השיג לי? מכנס אחד ששוב צריך להחליף לקצת יותר קטן!!! ותאמיני לי שאני אראה לו במעשים... סמכי עליי...

חחחחחחח.......

עזבי אותך מיקי, לכי למישו אחר.. חחח נראה לי שנספיק לסיים ת'טכני לפני שהוא יחליף לך מכנס..... אגב ביום האחרון זוכרת מה הוא אמר עליי שלא ידעתי שהוא יודע?! (ואל תגידי על מה מדובר!), זה עדיין תעלומה איך הוא יודע את כול זה...... אני כלכך מאושרתתתתתת שהרזיתי... היתי לוקחת מידה יותר קטנה של מכנס אבל אין.... אין יותר קטנה אני לקחתי 36 וזה הכי קטן.. אז אני אלך לתופרת שתקטין לי את זה

Prince Yoni

New member
../images/Emo12.gif

תשמעי, אני לא יודע מה עלה לך לראש, אבל זה לא בריא!!!!!!!!!!! מה את מתחרה עם מקל מי יותר רזה? חח רציני...

Lifes Music

New member
תאמיני לי

להיות ממש רזה זה לא כיף...אני עכשיו 1.57 מטר ואני שוקל 35 זה ממש לא כיף
דוחפים לי אוכל לפה והכל..בעעעע

נסיכה שלייייייי

את ה-סיפורים שלי אני אשמור לעצמי (לנו) אבל סיפורים על נסיכות ואגדות אני יכול לספר!!! יותר מאשר השמש אוהבת את היום יותר מאשר הקיץ אוהב את החום יותר מאשר החורף אוהב את הקור יותר מאשר היין אוהב את השיכור יותר מאשר הגשם אוהב את הענן יותר מהשעון שאוהב את הזמן יותר מאשר רומיאו אוהב את ג'ולייט יותר מאשר סוקרטס אוהב את האמת יותר מאשר החופש אוהב פרפרים יותר מאשר השאול אוהב את השדים יותר מאשר שני אוהבת את הקולה שלה (פחחחחחחחחח) אני אוהב אותך יותר מכל דבר אחר ואני שלך לנצחחחחחחחח!!!!

כפרה שלייייייי

נראה לי חירפנו את הפורום עם כל זה... אבל... לא אכפת לייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי כי: א-נ-י א-ו-ה-ב-ת א-ו-ת-ך ה-כ-י ב-ע-ו-ל-ם-!-!-! בחיים, בחיים אל תשכח את זה ואל תחשוב אחרת!!!!!!!!

חוצפה!!!

אני בשוק אני בהלם אני... חחח סתם!! מזה אל תחזוב על אחרת?!!? אני חושב רק עלייך ועל שני ועל נועם ועל..!! חח סתם את יודעת שרק עלייך נשמה שלייייייייייי!!! חח וגם קצת על שני אבל את מסכימה לי כי אני מזיין לך ת'שכל סליחה חחחח תתמודדי מה שכולם התמודדו בשנה האחרונה!@! אגב חח ראית שכתוב "יותר מאשר שני אוהבת את הקולה" חחחחח נקרעתי על עצמי!! אני אוהב אותך יותר מ.... (תשלימי מה שבא לך) כל מה אני אגיד יישמע נדוש אני מ-א-ו-ש-ר-!-!-!-!

מה נשתנה הלילה הזה?

מכל הלילות... סתאאאאאאאאאאאאאאם מה חדש מאמי? אתה תמיד מאושר וגורר אותי איתך... (השאלה לאן?-סתאאאאאאאאאאם) אתה לא מסוגל להיות עצוב יותר משתי דקות...! ותמשיך ככה! הפורום הזה, באשמתך!, התחרפן! לא שאכפת לי... חופשי אני מדברת עלייך כפרה שלי, עיניים שלי!!!!!!!! חיים שלי!!! אוהבת אותך הכי הרבה בעולם-לם!

למעלה