אנשיםםםםםםםםם

GlitterKitten

New member
אנשיםםםםםםםםם

ממצבבבבבבבבבבב!!! אני חדשה פה!! קוראים לי ירדן ואני בת 15 (כמעט) מעכווווו אני חושבת שכריסטינה מדהימהההה אזזז מי חיי???

i l0ve u

New member
אני....נראה לי...../images/Emo4.gif

ממצב?????????????? טוב וולקאם לךךךךךךךךך גם אני חדשה!!! מקווה ששתינו נשתלב חחח...!

GlitterKitten

New member
חחחחחחחחח

סבבבבבבההה נשתלב עם מי? איפה כולם? חיכיתי כל הצהריים שיגיבוווווו

i l0ve u

New member
זהו נראה לי שאנחנו היחידות

בפורום הזה............. אנשים תתעוררו צריך להחיות את הפורום!!!!!! ולמה אין מנהל??

slave4brit

New member
הפורום הזה הוא של מתים

אין כאן אף אחד אף פעם ובגלל זה גם אני בקושי בא לכאן!!!!1 אנשים WAKE UP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Devilish Angel

New member
../images/Emo152.gifWE ARE UP!!!!!!!!!!!../images/Emo151.gif

פשוט זה פורום יחסית חדש... ואין הנהלה כי תפוז לא מצאו.... אבל אני כאן! :)) וואי בא לי שירשור תמונות...

Devilish Angel

New member
טוב אז אני מתחילה שירשור תמונות...

ואל תסקלו אותי הצטרפתי לכאן לפני 10 דקות ואני לא יודעת איזה תמונות שמם\תם או לא... אז אני אבדוק בהזדמנות בטיחה :) ומכיוון שיש לי מאות תמונות שאני לא יודעת איך קוראים להם... אני שמתי אקראית בכל פעם

Devilish Angel

New member
אוווףףףף אתמול פירסמתי עוד כמה תמונ

+ות אבל תפוז לא פירסמו משום מה
אז הנה הפיצוי

Devilish Angel

New member
וואי איזה תמונה מהממת פירסמתי!

מקודם התכוונתי... אבל זאת גם תהיה טובה אני מתערבת!

Devilish Angel

New member
מה שמגניב אצלה...

שגם כשהיא מצטלמת בפומבי... היא תמיד נראית מעולה, לא רק בסטודיו עם טונההההה מייק אפ אבל המייק א רק מוסף ולא מכער... טוב אותה קצת קשה לכער (חוץ מבקליפ של ליידי מרמלד שהכי שנאתי)

Devilish Angel

New member
ואאההה... עכשיו הייתי בעמוד 3...

וראיתי שירשור תמונות ענקי!!!! איזה יופי של תמונות פירסמו שם... אפילו שמרתי כמה היו תמונות טובות!!! אבל נאי אוהבת תמונות שלה כשהיא הייתה יותר צעירה.... היא דם אז הייתה חמודה

למעלה