הגבתי להודעה הקודמת שלך...חח
י יעלוש חרמניתוש New member 9/2/05 #21 כן אני זוכרת אותךךךךךךךך....... תומררר... מה קוררההה?? נכון האמתי די יבש פה... זה לא הכי פעיל בעולם אבל לא נורא שיתחיל הסדרה זה יהיה הרבה יותר פעיל!!
כן אני זוכרת אותךךךךךךךך....... תומררר... מה קוררההה?? נכון האמתי די יבש פה... זה לא הכי פעיל בעולם אבל לא נורא שיתחיל הסדרה זה יהיה הרבה יותר פעיל!!
ע עדוש לא2 נתוש New member 9/2/05 #23 ../images/Emo99.gif איך אפשר לשכוח אותך../images/Emo35.gif../images/Emo84.gif מי אמור לילה טוב מי וידה !
../images/Emo99.gif איך אפשר לשכוח אותך../images/Emo35.gif../images/Emo84.gif מי אמור לילה טוב מי וידה !
א אסי שחר המדהימה New member 9/2/05 #25 תומרררררררררררר../images/Emo99.gif יאווווו כמה שניםםםםםםם! ברוררררררררר שזוכרים אותךךךךךךךךךך! לפחות אנייייייי
תומרררררררררררר../images/Emo99.gif יאווווו כמה שניםםםםםםם! ברוררררררררר שזוכרים אותךךךךךךךךךך! לפחות אנייייייי
מ מתה על בן ודורין New member 9/2/05 #27 היי תומר../images/Emo24.gif אני נטלי בת 15 אתה בטח לא זוכר אותי אבל אני זוכרת אותך לאב יו מותק
A anat234 New member 10/2/05 #28 ורק אני ...../images/Emo27.gif ציפי הקטנה.. נמוכה חחח סתם סתם... לא הייתי בפורום מיכאלה, אבל אני אשמח להכיר אותך! אני ענת נעים להכיר
ורק אני ...../images/Emo27.gif ציפי הקטנה.. נמוכה חחח סתם סתם... לא הייתי בפורום מיכאלה, אבל אני אשמח להכיר אותך! אני ענת נעים להכיר
מ מורינוש המקורית New member 10/2/05 #32 לא ההיתי בפורום מיכאלה אבל כף להכיר אותך אני מורין בת 13.5 מפ"ת.
ת תיפי1 New member 10/2/05 #33 ../images/Emo83.gif ברוררררררררררר אני זוכרת.... תומר והתמונות שלו מפרקים של מיכאלה
ט טלושית לאב אפרתושית New member 11/2/05 #34 ../images/Emo48.gifתומר../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif געגעתי טוב שרואים אותך שוב בכל זאת, היה חסר לי הכינוי שלך.....
../images/Emo48.gifתומר../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif געגעתי טוב שרואים אותך שוב בכל זאת, היה חסר לי הכינוי שלך.....