אנשיםםםםםםםםםם..!!!!!!

אני..!

אני מכירה את הראל יותר טוב מכולם פה..! ותפסיק לקנאות וכן אני דודה של גיא פינס יש בעיה עים זה..?! יש לי אפילו מלא תמונות שלי ושל הראל בים.. ושמרתי עליו שמן אז תפסיק לקנאות כי רואים עליך..! ואני לא רוצה שאף אחד יקנאה בי גם הם יכולים ליראות אותו בים גם אתה יכול ללכת לים וליראות אותו..!!!!!! די לקנאה הקינאה הורגת את הבן אם...!

אבל אני שאלתי אם את דודה שלו,

לא אחיינית

נוו...!

נוו אני נקראית אחיינת שלו והוא ניקרא דוד שלי..!!! כמו שלאמא שלך יש אחות היא בישבילך דודה ואת בישבילה אחיינית..!!!! הבנת עכשיו..?

את זו שלא הבינה ../images/Emo6.gif../images/Emo175.gif

כתבת שאת "הדגש"דודה"סדגש" שלו, כלומר את אחות של אימא/אבא שלו, אז שאלתי אותך אם את דודה שלו. דודה זה לא כמו אחיינית, את יודעת

meitar 8

New member
ואוווו תרגעו!!!!!!

די לריב... ו.... את לא מכירה את הראל הכי טוב פההה!! תאמיני לייייייייי!!!!!!!!! ואל תריבו על שטויות.. גם אם היא משקרת.. אז מה? תתעלמו!! אל תריבו בכחחחחח.. בייי

מכירה מכירה..!!!!

הייתי בקיטנת אגד והוא מכיר אותי הכי טוב אים תיתקשרי אליו תישאלי אותו. ואני לא משקרת למה שאני ישקר אני לא ילדה שקרנית פשוט אני תמיד פוגשת אותו זה לא בעיה לאף אחד רק למי שיש קשרים.! ולי יש קשרים אפילו הלכתי לחזרות של המחזמר מי שחלם...! ואים את אומרת שאני משקרת אז שהיה לך בכייף..!

meitar 8

New member
חחחח גם אני..

גם אני הייתי בקיטנת אגדדדדד וכדיברתי איתו שלשום הוא אמר לי שאותי הוא אהב הכי הרבה!!!!! איזה חמודדדדדדדדד וגם אם היית בקייטנה........ עדיין אותי הוא מכיר יותר טוב.. ו.. זה לא בשביל לריב או משהו.. זה בשביל לידע אותך! חחחח ואין לי כוח להתווכח על השטיות האלה........ הוא מכיר את שתינו וזהו.. אבל אותי יותר!!! חחח סתאם

את..?

את מדברת איתו כול יום..?לא את פוגשת אותו כול שבוע.?לא אז אני מכירה יותר טוב ממך היית בת 6 כן הוא זוכר אותך..! קיצר אין לי כוח לריב איתך עכשיו שתינו מכירים אותו טוב..!

meitar 8

New member
בלי שום קשר אליי...

חחחח נראה לך שמישהו מאמין לך שאת מדברת איתו כל יום?!?!? שאת פוגשת אותו כל שבוע?!?!? צאי מהסרטטטטטטטטטט!!!!!!!!!!!!!! ונגיד שאת מדברת איתו כל יום.. הוא בטח כבר לא יכול לסבול אותך!!!!!! חחח "מדברת איתו כל יום" חחחחחחחח בטח בטח...

סבבה..!

את לא חייבת להאמין אני יודעת שאת מקנאה יש לי את המיספר רוצה שנביא לך היית מתה..! תאמיני לי אני עושה לו חיוך שהוא רואה אותי הוא מת עלי..!! ו..יומותו הקנאים

meitar 8

New member
חחח מה הקשר?!

מה הקשר למקנאה ואני לא רוצה ולא צריכה את המספר שלו.. ותאמיני לי שגם אם הייתי רוצה אני יכולה להשיג בקלות! אבל אני לעומתך לא מתקשרת אליו בשביל לא להטריד אותו! זה הוא שמתקשר אליי... חחחח מה לעשות?! תוכלי ת'לבבבבבבבב ואם כבר.. שהקנאים לא ימותו.. שיחיו ויסבלו.. חחחחח וממש אין קשר לקנאה!!!! אני לא ילדה קנאית בכלל.. תשאלי את מי שאת רוצה!! וזה ממש לא אכפת לי את מי הוא אוהב יותר או מכיר יותר!! זה פשוט דפוק שאת חיה בסרט.. ואז מה אם את אחיינית של גיא פינס?!? אווווווו כייף לך! חח לא סתם באמת.. כייף לך.. אבל למה להתלהב מזה כאילו לא יודעת מה.. את נשמעת מטומטמת שאת מתלהבת מזההההההה.

תאמיני..!

הוא גם מתקשר אלי ומדבר איתי כאילו אני חברה שלו..! אני לא חיה בסרט..! ואים אני חיה אז בסרט מציאותי..! אני נישמעת מטומטמת אבל אני מה זה לא אבל..!

למעלה