אנשיםםםםםםםםםם..!!!!!!

אנשיםםםםםםםםםם..!!!!!!

ראיתי את הראלללללללללללללללללללללללללללללללללללל ועדי אתמול ביםםםםםםםםםםם יוו איזה גוף רצתי אליו והחלתי לחבק אותו איזה חמוד שחינו ביחד וניכנס לו מים לפה הוא מתחיל להישתעל רק צחוקים.. שמתי לו שמן בגוף זה היה הרגע הכי כייף בעולםםםםםםם.. וזהו

יואוו איזה כיף לךךךךךךך!

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

skaatit 1

New member
גמני רוצהההה!!!../images/Emo99.gif

ספרת לי אתמול...ולא הפסקתי לחשוב על זה...
וחלמתי עליו....וואי...אני מזה מאוהבתתתתתת

LiaTooosH

New member
יו איזה כיף לך!@#$

יצא לך לפגוש אותו כבר כמה פעמים השבוע לא?!@# וואי שמחה בשבילך!
הלוואי עליי

BabyG5

New member
יו איזה כיף לךךךךךךךךך

איך זה? איך אנשים הולכים ברחוב ופתאום רואים אותו? למה לי אין את המזל הזה?

i love skat

New member
נצל"ש..מה עם לי../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif המנהלת שלנו

נעלמה
אווף..לי תחזרי מתגעגעים..=]

שמולגה

New member
רציני????

תמשיכי לחיות בסרט הזה שאת חיה בו... אם זה היה נכון לפחות היית יודעת איזה חוף זה היה...

תגידי..!

תגידי שאת מקנאה לא יקרא לך כלום..! ואני הלכתי עים דוד שלי ואני לא יודעת איזה חוף זה יש מלא חופים בת"א אז תמצאי לך חיים וזרמי לי מהעניים ודבר 1 אני כמעט כול שבוע פוגשת אותו כי יש לי קשרים ודוד שלי הוא גיאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא פינסססססססססס

תגידי..!

תגידי שאת מקנאה לא יקרה לך כלום..!!!!! ודוד שלי לקח אותי ואני לא יודעת איזה חוף זה בדיוק כי אני לא מת"א.. ויש מלא חופים בת"א אז זרמי לי מהעניים.. ואני פוגשת אותו כימעט כול שבוע כי יש לי קשרים דוד שלי הוא גיא פינסססססס

כייף לך!!! גמני רוצה ../images/Emo13.gif

הלוואי הייתי הולכת לים ופתאום רואה את הראל!!! ועוד למרוח עליו שמן....הייתי מתעלפת
*שמחה בשבילך*

ofer124

New member
צאיייי מהסרט שאת חיה בו!!!

תעשי טובה לכי חפשי לך חיים, מה את מבלפת כל מיני דברים שלא קרו!?!?! אולי יש מצב שראית אותו, אבל למה ניראה לך שהראל יסכים שאיזה מישי (סטומה כמוך..) ייתן לאיזה סתם אחת למרוח לו שמן על הגוף שלו, לשחות איתו בים ולהיות לידו כשהוא משתעל?! כאילו עם כל הכבוד, להראל יש טיפלה יותר מה לעשות, ונניח ודוד שלך זה גיא פינס..פחחחחחח...(עלק וואווו אני מתתתת איזה קירבה אלוהית הוא הסלב הכי הכי שיש בארץ..עלק. מסרי לו גם שהתכנית שלו באמת פצצה...רואה אותה כל יום), אקיצר זה שאת אחיינית שלו לא נותן לך שום זכות למרוח על הראל שמנים למיניהם, ואני מאוד מתפלא על כל ההודעות האלה של "וואוו איזה כייף לך" כאילו אתם עיוורים? למה שדבר כזה ייקרה בכלל?! ותאמיני לי אפחד לא מקנא בך ולא בטיח. אני אוהב לשמוע את הראל, ולא הייתי רוצה לגעת בו בכל אופן. יומטוב שיהיה לך.

LiaTooosH

New member
שמע..

אנחנו באמת לא יכולים לדעת אם היא זה אמת או לא, ואתה צודק, הראל לא יתן לכל אחד למרוח עליו שמנים וכד' אבל לך תדע מה הקשר שלה עם הראל ואם הם מכירים גם בלי קשר. אבל למה ישר להתנפל? =/

למעלה