אנשיםםםםםםםםםם

The West Star

New member
אה!! ../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif

יותר נכון, אין מתנחלים, אין פיגועים. אבל למה לנסות, ימנים לא יבינו בחיים. אגב, שים לב לפרט חשוב: כשהבריטים היו בישראל, נחש מה יהודים עשו? פיגועים! זה בדיוק אותו דבר..

באמת? אין מתנחלים אין פיגועים?

נראה לי גם אם ניתן להם רובים, אז הם יחיו איתנו בשלום, אם נחזיר שטחים הם ישבו בשקט
הכל טוב ויפה
כשהבריטים היו בישראל, נחש מה יהודים עשו
פיגועים
נחש נגד מי
נגד הצבא הבריטי
לא נגד חפים מפשע
זה-ממש-לא-אותו-דבר
הבריטים הגיעו בלי שום אחיזה וזיקה לארץ (לאחר עזרה שלנו ורצון שלנו, ואז הם נהיו פרו-ערבים)
אנחנו
העם היהודי
מאז ומעולם היה כאן, חלקים רבים מהאדמות נקנו בכסף, שאר האדמות הובאו (ובצדק) לנו ע"י האו"ם. אני אישית לא מסכימה עם המשפט איו ערבים אין פיגועים ושלל גינוני גזענות, אבל מפה ועד להיות ממש פרו-ערבים עיוורים, זה כבר הסחפות חסרת תקנה. אבל עזוב, שמאלנים לא יבינו.

Shaaaki

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif

גו גיטע! גו גיטע!

YaEloNeT

New member
יש לך עתיד בהסברה../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif../images/Emo108.gif

או במשרד החוץ
תבחרי מה שבא לך

TziMHoNoa

New member
אמ../images/Emo11.gif../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif../images/Emo178.gif

המוטו שלי, בהקשר הזה, הוא - לא כולם אשמים. זה שבהגזמות יש 60% שונאים [יא רייט..], לא כולם אשמים. אני בטוחה שאתה, שקד, מרגיש מאוד כייף ששונאים ישראלים בגלל מעשים של.. כמה
2%

ובכן,../images/Emo61.gif../images/Emo80.gif../images/Emo96.gif

את אומרת שנסחפים שאומרים 60 אחוז , ואני אומרת- האומנם
נכון, את המעשים עצמם, עושים הרבה פחות מ60 אחוז. הרבההה פחות. אבל השנאה, הו, השנאה
חמודה, הערבים ישנאו אותך לעולם (כדי לא להכליל נאמר שהרוב המוחלט שמהווה מדגם מייצג של האוכלוסיה בגדה המערבית ובשטחים) תאמיני לי, גם אם תביאי להם שטחים משדרות ועד מטולה, הם ישנאו את כולנו, בלי שום סיבה מפורשת נראית לעין. ככה זה לאורך כל ההיסטוריה (מי אמר הסכם אוסלו
), וכמו שראם אמר לאלי בעונה 4 - ריד יור היסטורי בוק גירל
או בתרגום, קראי את ההיסטוריה שלך, ילדה עם שכל בוק.
נ.ב.- אני מאוד מקווה שכשאמרת על 2 האחוזים לא התכוונת למתנחלים.

TziMHoNoa

New member
ממ..../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif../images/Emo178.gif

אז בואי נגיד להם מה לשנוא
חוזמה, אני בעד ההתנתקות, תסיקי לבד

מה זאת אומרת אז בואי נגיד להם

מה לשנוא
את רוצה להסיט אותם לגבי אוכלסיה אחרת בארץ
(אהממממהמתנחליםאההממ
) התנתקות
לא שמעתי על זה
אההההההההההההה את מתכוונת קריעה-של-ישראלים-יהודים-מבתיהם-אשר-חיו-בהם-כמה-דורות-כבר-לאחר-שהמדינה-בעצמה-שלחה-אותם-לשם-ולאחר-שחלק-מהם-נקרעו-כבר-בפינוי-ימית-ואחרי-שהם-בנו-את-חייהם-שם-ופיתחו-חקלאות-ענפה-שמייצרת-חלק-נכבד-מתוצרת-הארץ-ובתמורה-לשום-דבר-אלא-סתם-מתנה-לפלשתינאים-על-התנהגותם-הטובה-אלינו-במשך-השנים
כי על זה שמעתי
וזה פשע מדינה

TziMHoNoa

New member
אגב..../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif../images/Emo178.gif

כשהאצ"ל והלח"י עשו פיגועים, הם הודיעו לפני שבמקום X יהיה פיגוע. אף פעם לא אמרתי שאני מסכימה עם הפיגועים. אני בעד לכלוא את עראפת עם מחבלים, +החגורות ולתת להם לנוח כמה ימים שם
אבל "אין ערבים, אין פיגועים", זו גזענות.

TziMHoNoa

New member
חוצמזה../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif../images/Emo178.gif

אני מקווה שלא כל הציונים כמוהו. למרות שאני אישית מכירה כמה...

מורן 1986

New member
תודה ../images/Emo51.gif

הקטע שאביב
עשה בניצנים
שהוא
ככה דיבר על
סאב
והצל
... ממש לא
יפה
..
הייתי יורדת עליו
אבל אני לא
רוצה לפגוע כאן במישהו
ובמיוחד שלא בך...

TziMHoNoa

New member
אביב גפן אדיוט../images/Emo3.gif../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif../images/Emo178.gif

טמבל שמחפש לעשות פרובוקציות. ומדבר כל הזמן שטויות. הכי מצחיק זה שהוא רב עם איזה מישו שמזרחית זה חרא. כאילו.. אתה אומר לאנשים מה לשמוע
LOL

איזה כעף לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

ואני אומרת, למה פג"ס אין לנו במפגשים את מאט רובינסון

קרניjack

New member
קראתי בהתחלה../images/Emo104.gif

ועכשיו אני מגיבה
כיף לך שאת פוגשת את הזמרים שאת אוהבת

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gifמאאאגניוו לאאאךךךך אמן ואמן../images/Emo16.gif פעם הבאה../images/Emo26.gif אנחנו נפגוש../images/Emo12.gif את הקאסט../images/Emo99.gif במפגש../images/Emo43.gif....

למעלה