אנשיםםםםםםםםםם

אנשיםםםםםםםםםם ../images/Emo15.gif

אז מה.. מי היה אתמול ??? שמעתי הוא שר רק איזה 5-6 שירים. . מקווה שנהניתם... תספרו קצת... גם על ההופעות האחרות אה ו.. דניאל.. נראה לי שאנחנו מכירות מאיפשהוא...
את מבינה.. פשוט...יש לי איזה תחושת בטן כזאתי...
חולה עלייך ילדונת..
אז בבי לכולם לאב יו....
נטע

נטעעעע????

מההההה???? זאתתתת אתתתת??? שדוםקת לי סטיקלייט בראש??????? זאת החמודה שהתנחלתי אצלה בבית עם יובל לילה שלםםםםם???? זאת שאני רצה אליה כמו מטורפת בהופעותתתת??? זאת שאני והיא מתחרפנות ביחד ואף אחד לא מבין אותנו רק אנחנו את עצמנו?!?!?!?!?! אני בהלם... לא יכול להיות שזאת את... זאת באמת את?!?!?! וואי אני כל כך miss u חבל"ז!!!! צפונית ממתוקה שלייייייי וואי... רציני מתי רואים אותך?

אהההה כןןן זאת אנייייי

כן כן זאת אני נטע שהתנחלת אצלה לילה שלם עם יובל (מוזמנים תמיד ד"א) ושאוהבת לדפוק לך סטיקלייט לראש ובלההה כל מה שאמרת ואני לא צפוניצ כאילו דה!!!!!! לאב יווווו מתי רואים אותי.. וואלה לא יודעת... תבואי כל יום
איפה את.. לא רואים אותך.. לא שומעים אותך.. כל היום האיי סי קיו שלך באוואי.. זה בלתי אפשרי ככה! טוב די אני מתחילה לדבר שטויות מה לעשות אני ערה מ7 וחצי !!!!!!! יום שבת ואני קמה ב7 וחצי !!!!! למה?!?!?#@! למה?!?! בלההה סיפור ארוךךך ולא מעניין אני הולכת ללמוד למבחן ולעשות עבודה יומטוב לכולםםם אוהבתתתתת
נטע

ווואיי

אני געגעת.... אני רוצה לראות אותך אולי את תבואי להתנחל אצלי פה מתישהו? תראי את החדר המאגניב שלי!!! תגידי היית היום בעצרת? הייתי כל כך הרבה צילמו אותי ואת כל מי שיש איתי שם וואי אין את נגנבת אנחנו משכנו הרבה צומת לב אצל הצלמים למינהם בכל מקרה אני אשמח לקבל פון ממך תמיד ובטח שלראות אותך!!! חולה חולה חולההה עליך

ילדההההה יפההה השלייי

מ´קורה? את חיה ? לא רואים אותך בלה.. מתגעגעתתתת לא הייתי בעצרת... בלה כל מיני סיבות ו.... זהו בערך תהיי בקשר תכנסי לאיי סי קיו או משו.. לאב יו נטע

נטושטוש

אני באיי סי קיו כל הזמן רק שאני באינביזביל אני כל כך מתגעגעת אליך נו אני באה לראשון לראות אותך.... לא אין לי איך להגיע אבל מתי את באה לקרית אונו? יאללה אני באתי אליך כבר התנחלנו אצלך לילה שלם הגיע הזמן שגם את תבואי את לא חושבת? תוכלי גם לכתוב לי על הקיר כמו שאני כתבתי לך ויהיה מגניב נעשה בלאגן! טוב בובה יום טוב

אמממממ...

לא יודעת מתי אני אבוא...
לאב יו תבואי חופשי מה את.. אז מה התנחלת אצלי .. חופשי בובתי... את מוזמנת כל יום
יאלה לאב יו... נטע

לא לימדו אותך שלא אומרים דברים שלא

מתכוונים אליהם? אני עוד באמת יבוא להתנחל אצלך אני מזהירה אותך.... :)

למעלה