אנשיםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!

אנשיםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!

לא הייתי כאן שנים!!!!!! הייתי בבסיס המון..... אבל עכשיו אני שוב בגימלים בבית.... (בעיות עם האצבע...
) יש לי המון מה לספר... אבל הכי חשוב.... צחררר...מה קורה? הייתי באקוסתית !!!!! היה פשוט מ ד ה י ם ! ! ! כל כך נהניתי!!!! היה כל כך טוב!!! וראיתי אותך....אבל הייתי כל כך שקוע במופע....אז אני מצטערת שלא אמרתי שלום... כשירדנו למטה בסוף עמדת ממש לפני.... אני בטוחה שיראו את זה בתמונות.... בכל אופן...זה היה פשוט מהמם!!!! אחת ההשקעות הטובות שעשיתי (ובשביל חיילת זו השקעה רצינית....
) דרך אגב...אתה חושב שהם יוציאו די וי די? היו כל כך הרבה מצלמות... חוץ מזה... חזרתי לבסיס כמו שאתם יודעים והשלמתי כל מה שפסדתי... בעוד שבוע וחצי יש לנו טקס סיום!!! אני לא ממש מאמינה שכבר הגענו לטקס סיום....זה עבר כל כך מהר... אני מקוה רק שאני ישתתף בו ויסיים כמו כולם ושלא יהיו לי בעיות בגלל הגימלים עכשיו.... בקיצור.... ממש התגעגתי לכולכם!!! מיכל- המון מזל טוב!!! אוהבת אותכם המון!!!

The Juck

New member
../images/Emo19.gifמההההההההההההההה?????????

אין לך מושג מה אני כועס עליך!!!1 מזה לראות אותי ולא להגיד שלום?!?!!?! יווווווווו!!!! איזה מעצבנת! גם שלחתי לך SMS ולא ענית :( חכית להם אחר ההופעה? איפה ראית אותי? ופגשתי שם את כל פורום היהודים1 איזה חמודים כולם
, ראית ת'תמונות ששמתי בפורום? איפה ישבת? אז ברוך שובך
...והפעם אני סולח לך.......פעם הבאה את תראי ככה-

חחחחחח

אתה מאיים עלי?!?!?! שאני יבין רק.... ישבתי בשורה 17 ולא... לא חיכיתי להם אחרי המופע... נראה לך ששם לא הייתי אומרת לך שלום?! ולאיפה שלחת לי SMS? יש לך את המספר שלי? בכל אופן...לא קיבלתי אותו..... וראיתי מה כתבת בפורום אבל עוד לא ראיתי את כל התמונות בכל אופן.... מה שלומך? מה חדש? איך החופש הגדול???

The Juck

New member
../images/Emo19.gifחחחחחח...!

אממ..ניצן נתנה לי ת'מספר שלך.. אצלי אחלה, החופש בינתיים משעמם..אבל באוג' מתחילים להשתולל
1-4.8 אני באילת עם חברים 5.8 אני בהופעה של היהודים בניצנים 8-13.8 אני בקפריסין עם המשפחה 15.8 כוכב נולד בניצנים. בינתיים זהו..יש לי אוגוסט עמוס

איזה כיף!!!

איזה ימים יוצא שאתה באילת? וגם אני מתה לבוא ליהודים הניצנים אבל זה יום חמישי (נראה לי...) ככה שלא נראה לי שאני יוכל.... חופש טוב יש לך...
לאיפה אתה נוסע בקפריסין? אני הייתי באיה נפה... אחלה מקום...

כן...

שמעתי עליו.... אורית מכנה אותו הג'ינג'י.....
צחר... אתה יודע שכמעט היו לי כרטיסי VIP למופע...?? לחבר של חברה שלי (שהייתה איתי במופע) יש קשרים עם אשת יחסי הציבור שלהם....

למעלה