אנשיםםםםםםםםםםםםם!

אנשיםםםםםםםםםםםםם!

הייתי היום בהופעה של כנסיית השכל במקיף עומר שוב אחרי שהייתי אתמול ברגר! היה ענק.. התחבקתי עם יורם הסולן... לקחתי לו את המפרט (מזל שאלון לא בא כי הוא היה לוקח לי אותו)
נכון אלוןןןןן??????? :) קיצר דיברתי עם יורם הסולן.. כל ההופעה הוא חייך אליי.. כיה וא התבלבל בקטע בשיר.. ואז שתק כזה.. ואף אחד לא הבין שהוא בלבל בין הבתים חוץ ממני.. אז הוא שתק והקהל חשב שהוא נותן להם לשיר ואז התחלתי לצחוק והוא הסתכל עליי והתחיל לצחוק באמצע ההופעה... :) איזה חמוווד! ולקחתי הפעם חתימות מכל הלהקה. :) בקיצור אנשים מי שלא היה הפסיד!!

קומיקס

New member
היית?

ואללה? איזה שורה היית? וראית את שתי הילדים שהיו שורה ראשונה אם שלטים כחולים וצהובים ? זה הייתי אני וחבר שלי וגם אני שמתי לב שהוא טעה ב"תגידי שטוב" הוא טעה בבית... וגם שצעקתי לו יא מסומם אז הוא אמר לא ואז צעקתי לו כן תוריד ת´מישקפיים שניראה ואז הוא הוריד וכולם ראו ת´עניים שלו... זה הייתי אני...

אם ככה.....

אז הייתי לידך... אבל ממש ממש לידך... הייתי ליד שניים שהחזיקו שלטים.. יורם תעשה לי ילד ויורם אמא מחכה בבית. :) אז אני יודגדעת מי אתה.. :)

קומיקס

New member
רגע את לומדת בעומר?

את היית אם חברה שלך אם עגיל בגבה? והיום בבית ספר אז כזה אמרתי לחבר שלי הינה גם זאת הייתה שורה ראשונה..?! ואת כזה הסתכלת עליי?

-אלה-

New member
אווף איתך מיכל!

אני מקנא! איזה באסה שלא יכולתי לבוא!!!!! איזה חמוד יורם!!!!!!!

Papito

New member
אז לך יש מפרט של יורם

בואי נספור כמה לי יש שלו? ושל אמנים אחרים? חחח......סתם בצחוק אחלה זמר להתחיל איתו אוסף בקרוב המפרט של אנומליה

חחחחחח..

אלון, אני עכשיו יתחיל לאסוף ויהיה לי פי אלף על מה שיש לך של כל זמר!!!!!! חחח כן ממש אשליות..... :) אהההההה ואמרת שתביא לי את של הגיטריסט של אנומליה למרות שאין לי מושג מי זה.. :)) חחח.. סתם תביא לי את שלך..... בסוף הוא יהיה שווה משהו רציני! :)) לא שעכשיו הוא לא שווה אבל לא חשוב..
אהה.. ואנני צריכה שתעזור לי בעבודה בפילוסופיה! :)

אוקיי עוד כמה דברים.....

רציתי לאמור עוד כמה דברים בקשר למה שקומיקס אמר........ כי אני גם הייתי בהופעה הזאת והייתי לידו ושורה 1 מול הלהקה. אז ככה.... קומיקס אמר שהם שרו בין 7-9 שירים. זה לא נכון! הם שרו 5.. הם שרו את למאיה יש אקדח, היינו עושים אהבה, ואת מתפשטת, תרימי את הראש, תגידי שטוב, ומה נשאר. בדיוק 6 שירים. קומיקס, אני ראיתי שאמרת לו את הקטע עם המשקפיים ואז הוא הוריד את המשקפיים והיה לו "פרצוף של מסומם"... אבל זה היה בצחוק! אחורי זה הוא עשה פרצוף רגיל.. זה לא היה באמת הפרצוף שלו!!!!!!! אזזזז.. זהו אין לי מה לאמור! :)

קומיקס

New member
חח את טועה...

בקשר לשירים בסדר אבל אח"כ כמה ילדים ממגמת תקשורת ראיינו אותם והכנסנו את המצלמת וידיאו לחדר וכאילו היא צילמה אוטומטית קודם כל הם שבוע הבא מתתחילים באירגונים של הדיסק החדש וכל הרעיון יורם היה כזה מסומם ומעופף...

-אלה-

New member
למה הכוונה ארגונים על הדיסק החדש???

חחחחח איזה חמוד היורם הזה....

Superdror

New member
בכל הודעה ש-אלה תכתוב

היא תציין שיורם חמוד ?:) או שזו החתימה שלך בטעות ? :>

למעלה