אנשיםםםםםםםםםםםםםםםםםם!

אנשיםםםםםםםםםםםםםםםםםם!

מה נשמע?? חבר'ה נירית מיליס שלי היום בכוכב נולד, לא לשכוח להצביע לה! דבר שני היום אני הולך להופעה של ריטה ONE אני ממש מתרגש ומת כבר לראות את זה....אני אספר לכם איך היה! זהו, שיהיה לכם יום שישי שמח ומאושר...ואל תעלמו,תמשיכו לכתוב כאן גם שרשורי OFF! :) לאב יווווו.

אריאלושש=]

תצביעוו לנדבב גאםםם נדב יהלומיייי הכווככבבב הזהה אחחח.. ותהנה בהופעה של ריטה=] ואוהבת:)

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifברוכה השבהההה!!!

קרינושש שלנו נזכרה בנווווווו! ותצביעו גם לדוד סלם!! אם זה הגלגל הצלה אז תצביעו לעמיר חדד!!!

חח תודה יעל..ותדעי תדעי

שכן חזרתי בזכותך הסתומה וטיפשע מאי חחח אני אוהבתותך! ולא נזכרתיי תמיד זכרתי פשוט לא היה לי זמן..:S אז עכישו אני פו ולתממיידד=]

lir2004

New member
יודעים מה מצחיק?!

שגם נדב וגם נירית הודחו... לא שזה מצחיק, חיבבתי את שניהם מאוד... אבל זה די סותר את מה שאמרתם... ואגב, בקטע שהם היו עם מישל, ידעתי שהם אלה שיעופו, כי את מישל לא יעיפו כל-כך מהר... הוא אחד מהיותר טובים שם... אבל בכל מקרה - רפאל מס' 1! ועל ג'קו אני כועס... הוא לקח לי את "תגיד", ואני רציתי לשיר את זה... איזו באסה... אבל מזל שיש עוד מלא שירים ישראליים מצויינים!

lir2004

New member
אגב...

מי שלא יודע, אני בלהקה שנקראת "פול ווליום", שממומנת ע"י סלקום... אז יכול מאוד להיות שאנחנו גם הולכים להופעה שלה! בעזרת ה'!

1מאיוש

New member
שאלוםםם ../images/Emo140.gif

נצביע לה.. אין בעיות
תהנהה בהופעה של ריטה!! איזה כיףף לך ..תהנה תביא תמונות אח"כ
וחויות!.. ו.. אנחנו נעלמים?! מעניין מי בקושי נמצא פה אבל טוב, יש סיבה.. עובד!
שבת שלום לכולכםםםםם!!!!

orianush

New member
תהנההה ותספר איך היה ../images/Emo13.gif

ואני מצביעה לדוד =]

9B9

New member
תהנה!

לפי מה שראיתי בפרסומות זו הולכת להיות הופעה ממש ממש יפה!

sarit lang

New member
אריאל אני מצטערת על נירית מיליס שלך

בכל אופן אני הצבעתי לה...

חחחח..

סופסוףף....היא עפהב אבל לחמה העיפו את נדבב לממההה?!?! כוסעמק שיעיפו ת'דוד הזה אוחחח מטומטם רצח הוא אוחחחחחחח!!! :(:):):)(

orianush

New member
מה זה התגובות האלה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אם עוד לא הבנתם זה פורום מכובד ואסור לקלל פה או לדבר בצורה כזאת.. אתם רוצים להביע את דעתכם, אין בעיה! אבל יש צורה להביע דעה.. מה זאת התגובה הזאת קרין?!? "כוסעמק שיעיפו ת'דוד הזה אוחחח מטומטם רצח הוא אוחחחחחחח!!!" אין בפורום הזה מקום לתגובות כאלה!! אני מקווה מאוד שזאת פעם אחרונה שיהיו תגובות כאלה בפורום!

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gif ../images/Emo45.gif וחוץ מזה דוד טוב מ

מאוד

למעלה