ניסיון לתגובה
לא עקבתי אחרי כל השתלשלות האירועים פה, ולא על סיפורך האישי. אבל התגובות פה לא מוצאות חן בעיניי. אין אפשרות להגיד לבנאדם בדיכאון ``החיים יפים``, ``תהיה אופטימי``, ``הכל יעבור``. זה לא עובד ככה. מה שכן יכול לעזור זה למצוא את הדברים הקטנים שגורמים לך אושר ולהרוויח לך עוד דקה, עוד שעה, עוד יום. אם הפורום הזה מעביר לך כמה שעות, תשארי, תכתבי הודעות. וכנ``ל לגבי כל פעולה אחרת שגורמת לך להעביר כמה שעות בלי לחתוך את הורידים (לא יעיל, אגב.). לכל אדם יש סף כאב שונה ואין שום אפשרות לדעת מה סף הכאב של הבנאדם שמולך. אם נדמה את זה, באופן כושל למדי, למצב של מאזניים. יש לך כמות מסויימת של כאב שאת נושאת איתך, מהצד השני יש לך כמות מסויימת של יכולת להתמודד איתו (חברים, משפחה, סמים, אלכוהול, ווטאבר, אני לא בררן). ברגע שהכאב יהיה גדול יותר מהכלים, את תתפרקי. אז תעזבי את השטויות, אל תהיי מאושרת בנתיים, פשוט תמצאי דרכים להתמודד. כל דבר קטן יכול לעזור, אני לא מכיר אותך מספיק בשביל להציע רעיונות. אני לא מקבל את הרעיון של `להתאבד זה בריחה`. התאבדות זה לא בחירה. אני מניח שאת לא רוצה למות, אלא פשוט איבדת את היכולת להתמודד עם הכאב והבעיות. אני עברתי בעיות ומצבים דומים ומה שמחזיק אותי זה האמונה (בין אם היא נכונה ובין אם היא לא) ב `מה אם`. מה אם מחר אני אפגוש את מי שתשנה\ישנה את חיי. מה אם אני אפספס את האפשרות שלי להיות מאושר. את לא יכולה לקום מחר בבוקר ולהגיד `זהו, מעכשיו אני מאושרת`. לשים חיוך על הפנים ולדמיין ששום דבר לא קרה. זה לא עובד. צריך לקחת את זה צעד צעד. את רק צריכה להחליט שאת מנסה. זה תהליך ארוך ואיטי ולפעמים הוא יראה כאילו הוא לא זז, אבל זו הדרך היחידה. תמצאי את הדברים הקטנים, תעבירי את הזמן לאט, אין לך מה להפסיד יותר. מקווה שעזרתי, ואם לא, לפחות הבעתי את עמדתי בעניין. ג`לו.