אנשיים!!! עזרה פליייז!

אנשיים!!! עזרה פליייז!

אוקיי אז החלטתי לשקם את האתר הישן שלי בבום ואני משקיעה המון בפרטים אז לכל מי שיש לו מידע על חוות רכיבה שכולל: *מיקום החווה *שם החווה *טלפון *מפה או הסבר מפורט איך להגיע *תמונות של הסוסים בחווה או מידע על חנויות ציוד שכולל: *שם החנות *מיקום *טלפון *חוות דעת(יש חנויות עם ציוד באיכות חרא ומוכרים רמאים אז נו פרטים גם עליהם רק תציינו שהם כאלה) ו.. זהו בנתיים..... בבקשה תעזרו זה ממש חשוב לי!

ההיי יש לי חווה!!!בשבילך...

מה הכתובת לאתר קודם כל? אוקיי ופרטי החווה: מיקום- יוקנעם מושבה שם- עמק זוהר טלפון- 04-9894377 אוקיי יש לי הרבה תמונות אז אני ישרשר!

וחואג´...

הוא סוס זכר מעמק זוהר והוא מאמי... הוא לא מסורס והוא עם צמות... הוא חום כמו לחמניה שרופה ומתוק לאללה כל פעם שנותנים לו שוט הוא עושה באקינג...

AlOnA FoR EvEr

New member
אינדיאנה ../images/Emo15.gif

אם את רוצה עזרה בתחום הגרפיקה, אני מוכנה

היי אלונה כנסי...

את יכולה לעזור לי בבקשה עם הגרפיקה כי פשוט יש לי אתר על סוסים אז תוכלי לעזור לי בגרפיקות לאתר? אבו דני וטאז אל תכעסו אני שמה את כתובת האתר שלי פעם אחרונה...מבטיחה!

תודה סנופי....

יש לי את הפרטים של החווה הזאת (דרך אגב שכחת לכתוב שזה אינגליש) ואם יש לך עוד תמונות אני ממש ישמח! ו...אנשים יש לי רשימה של איזה מאה חוות שאין לי עליהם כמעט פרטים אז אוליי שכל אחד יכתוב על החווה שלו? דורון איפה את? זה הזמן לשים תמונות של הסוסים בחווה שלך כמו שאת אוהבת!

מצאתי עוד תמונות....

באוכף מצאתי תמונה יותר ברורה של טאורה ותמונה של אלמוג... והיות והפסקת לשים לי עוד תמונות אז... אני שמה...

למעלה