אנשייםם עזרה דחוףףף

Music Gril

New member
אנשייםם עזרה דחוףףף

אני צריכה עזרה דחווףףףף תראו ביקשו להביא לשיעכור פילוסופיה שיר שקשור לנושא איך חברה משפיעה על האנשים או בגלל איך שמישהו שונה מנדים אותו מהחברה..... סורי שזה קצת דפוק אבל אם תביאו לי שמות של שירים זה ממש יעזור.... אני בטוחה שבאחד השירים של לינקין {השולטים} יש איזה שיר שמזבר על אחד מהנושאים האלה

יש לי שיר טוב...../images/Emo188.gif

NUMB, אני בטוחה שעם השיר הזה- את בטוח תצליחי
בהצלחה!

miss evil

New member
תגידי..

אתם לומדים בבית ספר פילוסופיה? יש כזה דבר בארצנו הקטנטונת?

miss evil

New member
את יכולה לפרט קצת יותר

יש לכם שיעור בביתפר שקוראים לו פילוסופיה ואתם לומדים על פילוסופים ועל התורות שלהם ועל האמונות שלהם?

Music Gril

New member
אמממ לא ממש...

זה רק במחצית כל כיתה מתחלקת לכמה קבוצות וכל קבוצה לומדת משו אחר... אני יותר בכיוון של סוציאולוגיה.. אנחנו לומדים כל מיני מושגים וזה ממש מעניין.... ולתיכון יש לנו אפשרות להרחבה של סוציאולוגיה ופילוסופיה

Kido2222

New member
חה... אני למדתי פילוסופיה... :)

בקשר למה את צריכה את זה?

Music Gril

New member
אני צריכה לשיעור...

שיר שיש בו דברים שלמדנו.. כמו איך אדם מנודה מהחברה בגלל שהוא שונה.. או איך אדם מושפע מהסביבה.... אני צריכה שתתנו לי שיר... ותסבירו אותו....

miss evil

New member
אני שואלת את זה..

כי פילוסופיה זה נושא שממש מעניין אותי. אף פעם לא שמעתי שמעבירים את זה כנושא לימודי בבתי הספר בארץ. אז בגלל זה הופתעתי לשמוע דבר כזה. לדעתי פילוסופיה זה עיניין מאוד חיוני ואנחנו תריכים לדעת קצת יותר על העולם שלנו ולנסות להבין דברים ולא לקחת הכל כמובן מאליו

Music Gril

New member
לפי מה שאני יודעת..

לומדים בהרבה בבית ספר.. לפחות בתיכון.. יש הרבה תיכנים עם מגמת פילוסו]יה סוציאולוגיה

אני חושבת שיש את השירים

by myself.... וההסבר שלו נמצא בארכיון מאמרים.... לפי איך שהבנתי....

NightVampire

New member
הבעיה שלך היא..

שללינקין פארק אין כל כך שירים עם משמעות מסויימת זה יותר צעקות של רגשות בלבולים ומחשבות לא תוכלי להבין מזה פרושים פילוסופיים וכל זה.. תחפשי שיר סיפור כזה לא שירי רוק וכאלה..

למעלה