אנשייםםםם..

חרא חרא

New member
אנשייםםםם..../images/Emo9.gif

אני פשוט... א-ו-ה-ב-ת א-ו-ת-כ-ם!!!!! שיהיה לך תחג הכי מושלם שיכול להיות..
לילה טוב!

adi23e

New member
ניסים קורים..

נשמע מתוקה? ש נ י ם........ שלא ראיתי אותך פה... הכל טוב? חג מושלם ושמח ומתוק גם לך :)

חרא חרא

New member
דידוששש!!

התגעגעתי.. החלטתי לחזור הביתה..
אצלי הכול טוב, מה איתך? מה חדש פה..?

adi23e

New member
איזה יופי שאת פה:))

מקווה שאת נשארת.. אני - עסוקה בכל מיני תוכניות.. ופה - אותו ה
הטוב, בתוספת של אנשים חדשים וטובים ואם תשארי קצת גם תפגשי חלק מהוותיקים.

davidori

New member
אמ..

אני חדש פה בפורום, אם תוכלי לספר על עצמך אני אולי ידע מי את

חרא חרא

New member
לספר על עצמי..מממ..

חגית, 17 ו-4 חודשים היום =) הייתי במיכא"ל בכיתה ט'.. היום אני בי"ב. זה לא עוזב אותי..
למדתי עם המורה המושלם.. אילן קורן!! וזהו.. נראה לי :\ מה איתך..?

davidori

New member
אמ...אני:

דוד אורי, 13 וכמה חודשים, לומד עכשיו במיכא"ל (עברתי את המפגש ה 8 ), ומקווה להבין ולהפנים את הכל ממיכא"ל
מקווה שזה גם לא יעזוב אותי..חח

חרא חרא

New member
עיצה, אם יורשה לי..

אל תזלזל בזה, תעשה את הש"ב, תלמד את המילים המסובכות האלה.. מהספר.. תשנן ותתרגל הרבה.. תאמין לי שווה לך!

davidori

New member
וואלה >>

את לא מכירה אותי, למה כמעט כל הכיתה שלי במיכא"ל נזכרים 10 דק' לפני השיעור שיש בכלל שיעורי בית, ואני לומד ומתאמן בכל שיטות מיכא"ל שלמדנו, ועושה שיעורי בית, הרבה מהחיים שלי :-S אבל לדעתי זה שווה את הזמן. דווקא ב'מושגי אופק' אני פחות עושה לא יודע למה (ברור שאני עומד בדרישות של המנחה, אבל אני לא עושה הרבה מעבר..) בקיצור - אני 'אחד הלא מזלזלים' בזה.. יום נפלא
נ.ב: "חיוך של ניצחון" - קיבלתי
תודה

yossi iv

New member
אני יודע גם להיות אלים תזהר ילד../images/Emo8.gif

אורח לא אורח, מה זה משנה הכותרת, כשהייתי בצבא איפה היה לי דקה לכתוב משהו במחשב, אתה חוגג אתה.. אדום קומוניסט אמיתי היום אני גם עובד גם סטודנט גם מלמד גם...עוד הרבה דברים. והיום גם בפורום שלנו

HaraRa

New member
מלמד=מנחה?

היכן? ומה אתה לומד באוניסרסיטה? ובמה אתה עובד?

ממך ציפיתי להיות יותר מעודכן..

אבל נעדכן אותך.. היום כמעט בכל שק"ם / מועדון יש מחשב עם חיבור מהיר לאינטרנט. מכל טלפון סלולרי שיש בו אינטרנט אפשר לגשת כמעט לכל אתר. בצורה קלה ונוחה לפורומים של תפוז. לא רוצה להטיף, אבל כשאתה מקבל עליך מחויבות צריך לעמוד בה.. ו... כולנו יודעים להיות אלימים, אחרי הכל כולנו בני אדם
רק טוב

למעלה