אנשייימ..

אנשייימ..../images/Emo13.gif

אויי יש לי כולככ הרבה מרצצצצ...עכשיו חזרתי מההופעה.......היה כולככ פנאנננננ.......יש לי את ה-90 דקות הראשונות מוקלט...ואז....שחכתי לילחוצ אל הקפתור האדומ..
(איזה חכמה אני..
) וגמ האיחות גרועה...ו..אורית הזאתי...יש לה עפ כולככ גדווווול...ולתומ יש סנטר ע-נ-ק...גיליתי שכל הופעה זה גודל וגודל... והביצוע של אמנ..איזה יפההההההה...ועוד של מחפש תשובה...(שאגב אינ לי) היה כולככ יפההההההה....אינ אני רוצה לחזור
ואיחזבו אותי שלא היה את ג´קי ופעמונ מלחמה...FATHER...תענה לי...ועוד ועוד...העיקר היה את מילחמה שקטה...המלאאאאא..כולל הקטע של..."זו מלחמה שקטה"..ואינ לי את זה מוקלט...
אני כולככ מפגרת!!! ויש לי את ליפווווווולללללל איזה כיפ לייייייי:)))))))))) יאללה אני זזתי לעשות משהו אמ עצמייי..בלא בלא.. מי שרוצה שאני יקליט לו...שידבר איתי... בהביי ולילה טופ ממני רוני הסטלנית ל.

rainbowgirl

New member
מממ איזה כיפ לכ שהקלטת!

איזה שירימ המ שרו ? המ באמת לא שרו את ג´קי?!? זונות@!

Jiglly

New member
הם שרו גג´קי!!!!!!!

אחרי שהם ירדו מהבמה כל הקהל שר ג´קי לבד ואז הם שוב עלו ושרו ג´קי.. וידיד שלי הלך לחניה של האוטו שלהם ודיבר איתם ונישק אותם וחיבק אותם וביקש חתימה חחחחח והייתי איתו בטלפון ודיברתי עם אורית ותום WOW לי
אין אין היה כזה סבבההההה.. ני רוצה שוב!!!!!!!!!

S h i R l e y

New member
יש לי את מלחמה שקטה...

בגרסה המלאה במחשב... מי שרוצה אין לי בעיה לשלוח באי סי קיו...

הם שרו מקום אחר?

או טיפה של ים ? (השירים האהובים עלי!!!) ושמעתי שלא היה כל כך הרבה אנשים....אחחח איך פיספסתי

יווו גם אני רוצה ../images/Emo12.gif

איפה ההופעה הבאה
ומתי
אני-רוצה-ללכת-שוב-
-
-
-
מישהו צילם?!

Jiglly

New member
תמונותתמונותתמונות

ואני צילמתי במצלמה רגילה.. אני אנסה לסרוק אם התמונות יצאו טובות בכלל.. וההופעה הבאה בב"ש! הנה הקישור לתמונות מאתר לילה

BMS

New member
דודהההההההההההההה

תקליטי ליי הא? אני שמחה שנהנית ומקווה שאת גם מרגישה טוב:) ראיתי את אליאן ביום שבת!!! ובקרוב (שיחברו לי את הסורק) אני יעלה תמונות מאוד יחודיות של היהודים (או שלא)

E l i a n

New member
ואני ראיתי את ניייייייירררררר

איזה כייייייייייייייף ליייי!!!!!!! ניר, אם יש לך מושג איפה אליאן יכולה למצוא שרשרת יפה של פאנטגראם-let me know! זה מאוד מאוד חשוב לי..! וכנ"ל לגבי כל החברים בפורום- אנשים יקרים שלי,אני מחפשת לקנות לי שרשרת יפה של פאנטגראם..בלא המון כסף..בואו נגיד..עד 200 שקל..באיזור תל אביב יפו,והכי טוב-ברחובות. תודה רבה לכל העוזרים!!!! אליאן

יווו איזה צרופ מיקרימ..../images/Emo9.gif

גמ אליאנ ראתה את ניר וגמ ניר את אליאנ..
איזה צירופ מיקרייייייימ..
אמממממ ושרשרת של פנטגרמ...פעמ הייתה לי....עד שפראנג פארח שחור בלאקר הביא לי תניטימ המזויפימ שלו והבאתי לו את השרשרת היפה שלייייי..
היה עצוב... קואק...קיצר...שרשרת פנטגרמ..את יכולה לימצוא ב...אמממממ אהה...בתומר בדיסינגופ סנטר...ראיתי שמ...זה עולה בערכ 50-60 משהו כזה..
והמ יפוווווות....גמ יש של הסמל של מטאליקה..איזה דבר יפה זה..
קואק קואק.. מכווה שעזרתי... אמ השרשרת הייתה עדיינ אצלי הייתי מביאה לכ..אבל היא לא..
אזזזזזז בהביי ולילה טופפ ממני רוני הסטלנית *שעכשיו חולה
* ל.

טוהר17

New member
תודה מותקית!!!

אוהבת אותך המוניייייייייייייייייייים!!!!! מאחלת לך החלמה מהירה! מה זה מהירה...טיל!
ו..שיהיה לך יום מצויייין!! וזכרי- חייכי עכשיו-מחר יכול להיות גרוע יותר!
אוהבת הרבה, אליאן

E l i a n

New member
נ.ב.

למעלה (כלומר,בשם המשתמש-טוהר17,זאת אני......)
לכוווווולם!

yellow cheese

New member
גם אני ראיתי את ניר!!!!!!!!!!!!!!!!

בסמינרבין בקן רמ"ז בראשל"צ
חח...אני מקווה שאנל´א מתבלבלת..בעצם, סססעמממקקק כמה ניר יכולות להיות באיזור אחד?!?! ז"א בנות שקוראים להן ניר

דווקא בב"ש הם שרו את פעמון מלחמה

ואת ג´קי.., את ג´קי אחרי שכולם צעקו: "ג´קי,ג´קי, ג´קי".. ובוים שבת אני נוסע שוב להופעה בב"ש!!!!!!!

בלעעעעעעעעעעעעעעע...../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני שונאאאתתתתתתתת את ה...דבר הזה שמקליט..
כוס אמא שלוווווווווו הוא הקליט לי רק את ה-3 שירימ הראשונימ וחלק מה-4...לא זוכרת איזה שירימ...רק שזה כככה היה... קיצר אני יראה אותכמ בבאר שבע...בטוווווח
... ו..........זהו...מי שבכל זאת רוצה שאני יקליט לו את זה...שידבר איתי.... ביי דה וואי...אני הלכתי בסופ מחפש תשובה..
וגמ זה בקושי הצלחתי לשכנע את חברה שלי...
בלאט..... בלאט בלאט בלאט.. אני זזתי לי לוידאו צ´אט..כולמ לבוא!.. ממני רוני הסטלנית ל.

שאלה...

למי יש את הרישמת שירים המדוייקת של ההופעה במטרוק? אני יודע רק שהשיר הראשון היה "עוד ארון אחד" והשני "באויר" ואחרון כמו תמיד "ג´קי"

למעלה