אנשייים

Hell is beige

New member
אנשייים

זוכרים את תוכניות הילדות האהובות עלינו כל כך? מוש השור? חתולי הרעם? ניצי הכסף? ספיידר וומן? חבורת הפלא? כוח המחץ? והרשימה עוד ארוכה... למה כבר לא משדרים אותם יותר? הייתי מת לראות שוב את חתולי הרעם (אבל כל מה שיש זה לקנות קלטות מדובבות) מישהו מסכים איתי? החמשוש ברטרו

סופרמן18

New member
חמשוש יקר

יום או יומיים לפני שהגעת היו לנו כמה דיונים ארוכים על הסדרות האלה הסיכום הכללי היה שהדרדסים קומניסטים או פשיסטים ואומרים בינבה ולא בימבה. אה ושמתי לב לדבר מעניין שרוב הסדרות אצלך הן סדרות מערוץ הילדים והסדרות הזכורות עליי הן רובן מהערוץ הראשון... גרמת לי להרגיש זקן! אתה בכלל מכיר את הקטקטים? נילס הולגרסן? ושאר סדרות איכות? ערן

kirk hammet

New member
נוסטלגיה פשוט ...

אגב , כל הסדרות שהיו בערוץ הילדים היו קודם בערוץ הראשון .... האמת - את הקטקטים אף פעם לא אהבתי !!!!! את נילס ומולי ואקה ואוגי אהבתי .... עכשיו שיר נוסטלגיה לפחות ההתחלה כי אין לי כח לכתוב הכל ואני יודע שאתם לא תרצו שאני יכתוב הכל בואו נעוף יחד טרילילי טרללה טרילי אל יער החלום זה לא כל כך רחוק רק אל תשכחו לקחת טרילילי טרללה טרילי שק אחד גדול מלא שמחה וצחוק !! שם ביער גרים הקטקטים אף פעם לא ראיתי עוד כמותם זאטוטים אז בואו נעוף יחד טרילילי טרללה טרילי ..... וכך זה ממשיך אתם זוכרים את אבירי האור הקסום ???????

סופרמן18

New member
היער הירוק

סדרה שהיתה בערוץ המזרח התיכון(או כפי שקראנו לו אז... לבנון) ובערוץ 2 הישן ואולי גם בערוץ 1 אבל אני לא בטוח. היער הירוק היער הירוק כל מה שרצית טטטט לצחוק וזה מה שאני זוכר אבל סדרה גדולה עוד מישהו זוכר אותה? ועוד שאלה מכשילה... השיר של הדבורה מאיה? וסתם שאלה השיר של הקוסם מארץ עוץ?

kirk hammet

New member
שיר גדול

שיר גדול מאוד של דביבוני היער הירוק ! עם גיטרות חשמליות , בלאגנים !!!!!!

צא לדרך למסע הגדול

יש מקום גם בשבילך אני יודעת, אתה יכול אני עומדת לצידך... ``דביבוני היער הירוק``, יחד עם ``אבירי האור הקסום`` מהווים סדרות ילדות אבל איכותיות באמת. פעם היו תכניות על רמה, אני קצת מתגעגעת. דולצינאה.

snoway

New member
זאת ההזדמנות להודות לך....

כתבת לפני כמה זמן שהורדת מ-Napster את השיר של בימבה ואז גילית שזה בינבה. תאמין או לא אבל מאז אני בקריז של הורדת שירי פתיחה של סרטים מצוירים. תודה על הרעיון הנפלא, באמת(למרות שכולם אצלי בבית די רוצים לחנוק אותי כי אני משמיעה אותם בלי הפסקה). כבר הספקתי להוריד את בינבה, שאלתיאל קוואק, הקטקטים, הבית של פיסטוק, מוש השור, בולי איש השלג, גברת פלפלת ובכל רגע נתון אני מורידה עוד. המון תודות וגיוס קל ;-)

סופרמן18

New member
קודם כל תודה

ואל תזכירו לי את הגיוס אני עדיין בהכחשה:) ערן שעדיין לא סידר כלום

kirk hammet

New member
תחפש

תחפש או תחפשי , וואטאוואר יו אר , יעל בארץ המצויירים .... חיפשתי ככה ומצאתי מלא מלא מלא אגב מה עם החתולים הסמוראים , צבי הנינג`ה ??????

kirk hammet

New member
ניצי הכסף ????

אני אישית ממש לא זוכר שום ניצי הכסף .... אבל אתה שוכח מלא ...... מה עם הרובוטריקים ????? שוטרים וגנבים ????. את מוש השור , ידידנו משכבר הימים , עדיין משדרים , בערוץ 1 או בחינוכית 23 לא זוכר באופן מקרי ... חיטטתי בלוח המשדרים ואני לא רואה אותו אבל לפניי איזה חודש אני מוכן להישבע שראיתי אותו ! ומה רע במומינים ????? אגב מישהו מוכן להסביר לי , במומינים , איך היפופוטמים ובני אדם מדברים אותה שפה ??? ולמה סנופקין כל פעם שיש חורף עוזב את העמק ???? למה ?????????????????????

Hell is beige

New member
אף פעם, אף פעם!!!

לא אהבתי את המומינים האלה... וגם לא את בביי (איך שלא כותבים)... מה לעשות, אני אהבתי יותר דברים עם אקשן... כאלה עם גיטרות חשמליות בשיר הנושא.

Oi Vey Zmir

New member
להזמנות חייגו:

יש לי פוסטר של המומינים בעצם כל שבוע יש פוסטר של המומינים מודבק בסלוטייפ על השער של גן הילדים הדתי בחצי השני של הרחוב שלי אז להזמנות וכו` להשאיר הודעה מדיי פעם אפשר להשיג איזה ``בלי סודות`` או ``פרפר נחמד`` טוב אבל זה יותר נדיר אוי

Levinzone

New member
סנופקין הוא כלי.

בני אדם והיפופוטמים מדברים באותה שפה תמיד. אתה לא יודע את זה כי בטח אף פעם לא נתקלת בהיפופוטם, נכון? למה סתם לשלול?? אויש הנוער של היום. שוטרים וגנבים!!!!! יוו שכחתי את זה לגמרי (אני עדיין לא ממש זוכרת אבל קצת)...... דרך אגב- סנופקין הוא חג``סניק. -יעל-

למעלה