עוד משהו:../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif
מה זה השיר הראשון בהדרן (באנגלית)? זה שלהם? הם שמו אותו כי הם אוהבים לשים בלוז בצהריים!!!
שיר נחמד... אחלה מוזיקה(הכוונה לגיטרה בעיקר!) פרפר-אני אף פעם לא מקשרת בין השיר והשם! (כשאומרים את השם אני לא זוכרת את השיר וכשאני שומעת את השיר אני לא זוכרת את השם...) אחרי פרפר-שחר/פיטר/יהלי תעשו לי ילד!!!! ואז יהלי:"מה זה הקשקשת הזו?" כולם ממשיכים לדבר... יהלי:"טוטוטוטוטו"(?) כולם שותקים... יהלי וכל מי ששם:"אין יותר פחד..."(איש קש) איש קש היה ממש שווה!! יהלי אמר:"הילדים לא גדלו, הם רק גבהו והלכו לצבא" במקום ומצאו עבודה... אנשים הציעו לשיר את סאן חוזה והתחילו לשיר בלי המוזיקה וצרחו סאן חוזה סאן חוזה... ואז יהלי אמר:"אולי נעשה את סאן חוזה?" וכולם:"כן!!!!!!!!!!" יהלי:"בסוף גמורי נשכב אחד בתוך השניה" ואני מתפקעת מצחוק! יהלי הציע לשים שיר מהתקופה שהם היו בארה"ב וכולם-לא!!!!!!!! אז הם שרו SOME OF SOMETHING שלהם כמובן... שיר יפה למרות שהסוף קצת עושה כאב ראש... והוא אמר שיש את הדיסק במחיר מוזל למי שלא קנה... ותודה ל-102FM שהעבירו את ההופעה כדי שאני אוכל להעביר אותו הנה... תגידו מאיפה משיגים את "סוס"? זהו נגמרה ההופעה... הדרן של 3 שירים? הדג נחש שמו בערך 10!!!!! ולמוניקה יש יותר שירים!!!! עצוב אנשים, עצוב... תגידו כמה זמן סך הכל הייתה ההופעה?