אנשיייים כנסו ! שאלה.....

shiroo

New member
אנשיייים כנסו ! שאלה.....

בקשר למחר ההופעה בפיוז'ן.......יש למישהו מושג איפה זה........ הדבר היחיד שאני יודעת זה שזה בת"א....נדמה לי מרו לי בשכונת פלורנטין.....אם מישהו יוכל להגיד לי בדיוק איפה זה אני מאוד אשמח....:)

אני יודעת, זה די מוזר

לי נתנו איזה לינק עם מידע על ההופעה ובהתחלה היה כתוב שם 85, ופתאום אחרי כמה ימים שינו את זה ל100. קיוויתי שכשאני אתקשר לשם יגידו לי שזה 85 אבל לא..מסתבר שזה באמת 100

shiroo

New member
אבל שמתי ../images/Emo23.gif ש....

הוסיפו עוד אמנים שלא ידעתי בהתחלה שהם יהיו..... ידעתי על הדג על ברי אהובה עוזרי בום פם ואהוד בנאי....והוסיפו עוד שניים....

shiroo

New member
ההוא ששר "דוד אוהב אותך" ועוד איזה

אחד נועם משהו נדמה לי אם אני זוכרת נכון....

shiroo

New member
חחחחח

טוב אל תענו לי על השאלה כי עידו בירר לי ועזר לי מאוד ! תודה עידו..... LOVE SHIROO

וואו, היה כל כך כיף ../images/Emo13.gif

הערב התחיל בשיר של אהובה עוזרי עם..נועם הלוי (אם אני לא טועה) אחריהם עלו הדגים, שרו את חליפות, מה נעשה, שירת הסטיקר וגם את קמתי, ועוד שיר שאהובה עוזרי כתבה (שגם ברי וגם שאנן קראו מדף שהיה מודבק על הבמה
) עם ברי סחרוף (וכן כן, כששאנן הזמין את ברי סחרוף לבמה הוא פנה אלי בבקשה לעוד קריאת וווהוו כמו ביום ראשון
) אחריהם עלו בופ פם, שרו (בעצם ניגנו) כמה שירים ואז הזמינו את ברי לעלות וביחד הם שרו (מן הסתם) את בום פם! ברי נשאר על הבמה ושר את כמה יוסי ואת עוד חוזר הניגון בביצוע אקוסטי. היה גדול
אחר כך עלה דודי לוי עם אהוד בנאי והם שרו ביחד גם שירים של דודי (מלאך,מושיקו,דוד, כל הזמן שבעולם) וגם שירים של אהוד (ניצוץ האהבה, היום ואממ..עוד כל מיני-באהוד בנאי אני לא כל כך מבינה. חח) בסוף בסוף.. ברי חזר לבמה ואז ביחד עם דודי לוי, אהוד בנאי ונועם הלוי הם ביצעו את בואי הביתה ואת עיר מקלט. היה גדול, ממש גדול
ואפילו..בזכות שיר..יש לי תמונות עם משה אסרף ועם דודי לוי. תודה שיר
ואגב..בסוף הצטלמתי גם עם ברי! חחח יש לי תמונות מההופעה, ואני מבטיחה להעלות אותן בקרוב! (רק שמישהו יסביר לי איך
) לילה טוב לכם

למעלה