אנשייייימממ......

אנשייייימממ......

אני קוראת לכולכמ לעזרה לילדה נועשת שאינ לה מושג בגרוש...... אני חייבת שתעשו לי תאוריה אל רולרס...... papapapalizzzz אני פשוט חייבת שתעשו לי כאנ איזה כמה מושגימ תרגילימ תמונות וכל הפאקינג דברימ האלה... ותגידו... איזה סוג רולר מיקצועי טוב בתור זוג ראשונ?! תודה לכולכמ... בהביי

all arounder

New member
בשמחה

אם את רוצה כנסי לאתר www.aggressive.com או דברי איתי באיי סי קיו 128815077

noki16

New member
אוקיי,ועכשיו...

אחרי שהבהרנו את עמדתי ומקווה שלמדת ממנה משהו,הנה תשובות לשאלותייך: דבר ראשון הרולר:אני ממליצה על רולר שהם לא כבדים מידי(קוטאי הם למשל רולר ממממממעולות,אבל כבדות רצח וקשה ליסוע עליהם בתור התחלה)ולא מהירים מידי,(מספר האבק-המייסבם צריך להיות 3 לדעתי...)כדי שיהיו סיכויים טובים לנחות ביצועים...גלגלים-55מילמטר אני חושבת,לא קשים מידי(עדיף סיליקון מעורב),כי יש סיכוי טוב לנפילות וזה רק מעודד בעיות בנסיעה...וגם,אלא אם כן אני ממליצה על רולר לא יותר מידיד יקרים,כי אם את מתכוונת להיות רצינית בזה הם ילכו לך קיבינימט נורא מהר...והדודמאות לרולרים כאלו הן: א.לי היו "סווינדלר2001"של רולר בלייד בחודשיים הראשונים,ואז מצאתי במקרה רולר "אהרון פיינברג"של סלומון ב350 שקל אז קניתי ומאז אני איתם,ויש לי את הסווינדלר פה אצלי בבית והן במצב מעולה,לא סרוטות אפילו,ואנ לא משתמשת בהן ומחכה למכור....אז...אם את מידה 39-40ןאפילו38הן מעולות בשבילך,ואני אשמח למכור אותן(חבל עליהן-רולר מעולות שסתם שוכבות אצלי בארון..)אם את רוצה פרטים תגידי. ב.רולרים מומלצים: פייב קיי-של "רוסס" ב900שקל(זה זול אחוווווש!)בערך בקרייזי רולר(כל הדוגמאות שלי כמעט הן משם מחנות שם,כי אני מכירה את המקום הזה מעולה)בהרצליה. ג.טים טורוון-של "יו אס די",או הדגם החדש מאוד שלהם,שהוא מממממממממממש נוח על הרגל._(בערך 1020שקל) ד.קיי טו 2002-דגם מממש טוב,תבדקי אם זה נוח לך...אני לא אהבתי כל כך. ה.כל מיני דגמים של סלומון החל מst90,ועד לחדשים חדשים(יקר ררררררצח,אבל הכי נוח שיש)וביינהם הרולר שלי כרגע-אהרון פיינברג2001....הם נחשבים הרולרים הכי קלים וקטנים שיש חוצמכמה מסויימים מאוד של רוסס(לא הכי נוחים כמו מג´סטיק12הישן נושן וכ´ו)או של רולרבלייד... אם את רוצה פירוט יותר,תפני אלי...אין לי כוח עוד לפרט פה. המממ....בנושא תרגילים,מה את רוצה לדעת??? רמפות(סלטות,ספינים,גריינדים,ואיירים)או סטריט(ברחוב,על קרבים לג´ים וריילים)? תשאלי ואני אשמח לעזור. רואה שאני לא סתם מלהבת?
נוקי הבליידרית.

יאללה נוקי...

תודה לך דודה... מיצטערת שאמרתי שאת מיתלהבת מיסתבר שאת רק אומרת עמדה!... ותאמת אני מחפשת משהו מיקצועי וטוב אבל למתחילים! ובסיגנונות אני מעדיפה סטריטס... כי בסקייט פארק אין סיכוי שאני יגיע בזמן הקרוב!

חחחחשיש...

זה רק בשביל נוקי... כניראה שהיא התעצבנה אלי אז לא רציתי לעצבן אותה... אז הפסקתי אבל זה רק כאן!

למעלה