אנשייייים

אנשייייים../images/Emo124.gif

תתעוררו!!!!
תקשיבו.. יש לי רעיונון... אמממ אני בפורום משו כמו 8-7 חודשים ואפעם עוד לא פגשתתי אפאחד ממכם- והרי לכם הרעיון של מפגש פורום אז דברתי על זה עם נמש וחשבנו על פורים.. למרות שזה חופש נוראאא קצר
חשבנו שאפשר לנסות.. אז...בואו נראה..כולם לפתוח יומנים ולהגיד אם יש להם זמן בפורים או לא! קדימה!!

Dawson girl

New member
אני לא חושבת שאני אוכל

יש את הסיפור של להגיע למרכז, אני לא יודעת אם אמא או אחותי יוכלו ולנסוע לבד לא ייתנו לי (לכו תבינו פולניות בדם).... וגם יש עומס אדיר של לימודים.. אולי פסח? ואם לא זה. החופש הגדול...

נמש! אני אבוא לקחת אותך במונית.

חכי נראה מה כל השאר יגידו. את באה. וזאת לא שאלה

Dawson girl

New member
חחחחחח סבבה!

אגב אנשים.. שוטטתי לי קצת בארכיון ומצאתי כמה שרשורים שהעלו לי חיוך על הפנים, אחד מהם הוא הבא... תיהנו

אמממ....

לא נראה לי שאני אוכל....תלוי מתי ואיפה. ואם כן, אז צריך להזדרז כי פורים זה ממש עוד מעט.

LillipooT

New member
ילדיםםםם! ../images/Emo140.gif../images/Emo60.gif

אוח אני מתגעגעת אליכם! הלימודים האלה הורגים אותי.. איפה אתם
- השמיעו קול
אני אשמח למפגש בחופש! אני רוצה נורא לראות אתכם! החופש באמת קצר ועמוס אבל אני מקווה שנוכל לפנות כמה שעות ולעשות מפגש!

לצערי לא...../images/Emo105.gif

כי פורים זה חופש ממש ממש קצר ועמוס. זה בסה"כ יומיים.. נראה לי שעדיף לדחות את זה בפסח(למרות שגם אז אני לא בטוחה שאני אוכל
).

shira245

New member
אממממממ

אני בעד לדחות את המפגש לפסח בגלל שפורים זה סה"כ יומיים! אבל אם בכל זאת המפגש יתקיים בפורים אני אעשה את כל המאמציםל להגיע

גל1234

New member
ניצול - סורי שלא הייתי פה הרבה זמן

אבל עוד שבועים אני טס לארה"ב למשלחת של הסוכנות היהודית , אז היה לי את כל הסדנאות מה חדש כולם?

גל1234

New member
בטח הלוך יש , בחזור לא ...

אם כבר טיסה חינם , לא נבזבז את כל הכסף שהטיסה הייתה אמורה לעלות על מתנות לחברים וחברות ולי :)

shiray

New member
גם אצלנו

אצלנו אלה משלחות מטעם העירייה ולא הבי"ס ויש ל... גרמניה. ובן דוד שלי מת"א וכבר בכיתה ו' יש להם משלחות לארה"ב. לא הוגן!

Dawson girl

New member
גם אצלנו יש...

יש כמה פרויקטים- שגרירים צעירים (שזה משלחת לפיסבורג לכמה שבועות, לינה אצל מארחים יהודים מהקהילה המקומית וביקור בביצפר וכו'), ופרויקט חילופי סטודנטים, נסיעה של חצי שנה לארה''ב וחיים שם חצי שנה.. חשבתי על זה אבל זה בסוף יא' וזה עולה מלאאאאא כסף! גל, כיף לך שאתה נוסע! ספר קצת על המשלחת, מה זה?

shiray

New member
אצלנו זה לא היה אצל יהודים...

אצלנו כבר הרבה שנים שהיו עושים חילופים כאלה בחופש הגדול- נוסעים לשבועיים ואז הם ישר באים לארץ. אבל בגלל המצב הבטחוני פה שום מדינה לא מאשר לתלמידים שלה לטוס לכאן ורק הגרמנים מסכימים לארח בלי להתארח בחזרה (לא קשה להבין למה הם מוכנים עם כל הרגשות אשם). וגם אני שמעתי שיש משלחת לחצי שנה שם ואז הם באים לחצי שנה אבל זה הרבה יותר מדי זמן. חוץ מזה ששנה הבאה אני עושה סרט גמר ועובדים עליו מלא זמן ואם אני אהיה בארה"ב באותו זמן לא יהיה לי סרט ו... 2 יחידות בגרות.

גל1234

New member
זה נראה לי ממש מיותר

כאילו זה לא בא בכוונה להתנשאות ואולי אני טועה כי מי אני שאני אקבע אבל משלחת בכיתה ו'? מה ההגיון אני לא חושב שילד בכיתה ו' מבין תמשמעות שבד"כ יש מאחורי רוב המשלחות ולא אלה שהם יש לנו כסף פנוי בוא נלך לעשות טיול בחו"ל

גל1234

New member
גם אצלנו אין

המשלחת שאפשר לנסוע דרך הבית ספר זה כמו רוב בתי הספר לפולין. מה שאני נוסע זה משהו של הסוכנות היהודית להדריך נוער יהודי כדי לחזק תקשר , זה לא ממש קשור לבית ספר כאילו יוצאים סה"כ 10 ילדים מתוכם 3 בבית ספר שלי

גל1234

New member
אהה והכי סבבה

חוץ מכסף למתנות לחברים (ואם כמות החברים זה יצא הרבה....) אני לא מבזבז שקל , זה הסוכנות היהודית משלמת

shira245

New member
אני הייתי במשלחת שנה שעברה

וזה באמת חוויה של פעם בחיים(עם כל הקלישאה של המשפט הזה). אני לא יודעת איך זה אצלך,אבל אצלנו המשלחת האמריקאית קודם באה לישראל ואחרי 3 חודשים אנחנו נסענו אליהם. אבל זה באמת כיף לא נורמלי.

למעלה