אנשיייייםםםם איזה פורום יבש,פשוט לא זז ספרו\דברו\משו...
L Lorelai New member 12/9/03 #2 יואווווווווווווווווווווו 9 דפים פעילים בפורום זה לא פורום יבש! תקלטו כבר..
R RaabHim New member 12/9/03 #3 גילוי מסעיר על פורום החברותה! חיפשתי סתם פורומים בהיידפארק ורציתי לראות מה יקרה אם אני יחפש את המונח "הומו" ופתאום! נפקחו עיניי כשגיליתי את הדבר הבא. (תמונה) אם אתם מעוניינים לדעת איך זה קרה.. כנסו לפורום. (הכתובת למטה) תקראו קצת מהתוכןשבו, ותבינו.
גילוי מסעיר על פורום החברותה! חיפשתי סתם פורומים בהיידפארק ורציתי לראות מה יקרה אם אני יחפש את המונח "הומו" ופתאום! נפקחו עיניי כשגיליתי את הדבר הבא. (תמונה) אם אתם מעוניינים לדעת איך זה קרה.. כנסו לפורום. (הכתובת למטה) תקראו קצת מהתוכןשבו, ותבינו.
G gootit או משהו New member 12/9/03 #4 יא יא חח סתם רק רציתי להתנסות בתגובה הראשונה שלי מה זה פה פורום חברותה הומואים בלאגנים!
G gootit או משהו New member 12/9/03 #7 בסדר בסדר צדיקים תמימים שכמוכם דניאל משפט בשבילך- (כמו שאמא של בוב מארלי אומרת) "הפחד הכי גדול שלי זה שמישהו שחופר באחורי גברים יתפוס אותו" או משהו!
בסדר בסדר צדיקים תמימים שכמוכם דניאל משפט בשבילך- (כמו שאמא של בוב מארלי אומרת) "הפחד הכי גדול שלי זה שמישהו שחופר באחורי גברים יתפוס אותו" או משהו!
פ פופ פאנקיסט New member 13/9/03 #8 תגידי שמרית, מה עם הפורום ב"ג שלך? את עדין עושה בו משו? זה לא שהסדרה תחזור להיות משודרת בארץ...
I I love you New York New member 13/9/03 #10 מה לא סיפרתי לכם? אני המנהלת של הקהילה של ההומואים הרוסים (כן בטח...)