jack is the best1
New member
אנשיייייים ../images/Emo66.gif
טוב, אני מרגישה שאני לא מיציתי את עצמי פה בחצי שנה האחרונה. חלק אמרו לי, וגם אני מרגישה שכבר לא שומעים (או יותר נכון קוראים) את פנינותיי בפורום. וחבל. כי יש לי הרבה מה להגיד (ועכשיו אני גם עוברת סתימת פיות בבית ספר. המורים כבר לא משתפים אותי בשיעורים [זונות]
). אני יודעת שחסרה יצירה צינית בפורום. היא תחזור, דונט וורי. אבל אבל אבל, אתם לא נותנים לי לכתוב. יש פה יותר מידי טופיקים שבטיים (לא ראיתי השבט כבר בערך חצי שנה
). אני לא באה בתלונות, זה פורום השבט. וכל הבנות, ג'ק בניק שלי הוא לא סתם. יש לי בלעדיות עליו מראשית ימי פה. לא לחינם הכינוי שלי פה הוא ג'קית. נא להייחס לרכוש שלי בכבוד
. אוף. איבדתי את הפואנטה שלי. אבל בא לי להגיד שקיבלתי 4 הצעות למה לעשות היום בערב ודחיתי אותן בשביל מתמטיקה. אני כ"כ מעפנה. אבל לא נורא. נראה לי שאני אסיים כרגע, ואמשיך עוד איזה שעה שעתיים כשתהייה לי פואנטה. או דברים מעניינים יותר לכתוב. תגובות כמו תסתמי את הפה ותפסיקי לפתוח טופיקים יתקבלו בברכה
טוב, אני מרגישה שאני לא מיציתי את עצמי פה בחצי שנה האחרונה. חלק אמרו לי, וגם אני מרגישה שכבר לא שומעים (או יותר נכון קוראים) את פנינותיי בפורום. וחבל. כי יש לי הרבה מה להגיד (ועכשיו אני גם עוברת סתימת פיות בבית ספר. המורים כבר לא משתפים אותי בשיעורים [זונות]