אנשייייייים

Levinzone

New member
אנשייייייים

אין לכם מושג, ואני ממש רצינית, כמה אני שמחה לכתוב את ההודעה הזאת!!! כבר המממ 5 ימים או 6, לא הצלחתי להתחבר, והשתגעתי!!! חשבתי כבר שלעולם לא אראה אתכם יותר *דמעה*...סתם
אבל זה באמת היה די גרוע....
ועכשיו נאי חולה והולכת למות, ואין לי ששום אפשרות להפסיד מחר בי``ס (איזה טיימינג להיות חולה), ואנשים מסויימים (אהמ nO אהם) עוד מעיזיפ לכעוס עלי שלא החזרתי להם מייל!! הא!

אה, ורק שתדעו, בסוף כן נשברתי והלכתי לסאנשיין...
מה חדש?

-יעל-

rastotman

New member
תיתשתי הרבה מרק עוף-

בלי קובה יותר מדי מבושלת כמו שיש אצלי בבית [איכס!], ואין הרבה חדש רק שלוינזון חזרה, שמעת?

Levinzone

New member
וואי לוינזון

אני מתה עליה:)

הממממ כן אכלתי מרק עוף (שתיתי) אבל עם בצקיות, לא עם קובה, ובאמת הרגשתי יותר טוב, אבל עכשיו זה חזר.
היתה לי גם הפרעה מפחידה בדופק קודם, ואמא חושבת שזה בגלל האופטלגין. הייתכן?

rastotman

New member
אופטלגין זה רע!

אני לא אמרתי לך להפסיק לקחת את זה?
בואו ואני אספר לכם סיפור ששמעתי מסבתא שלי [ששמעה מסבתא שלה ששמעה מסבתא שלה..]- לחברה שלי היה נתוח בברך ואמרו לה לקחת כדורים לכאבים. [אמרו אנשים מטומטמים כמובן], והיא לקחה אופטלגין או שניים, והתפרים שלך התחילו לפתע לדמם, ולא הפסיקו עד שהיא חזרה לבית חולים שמה תפרו אותה מחדש.
זה מה שאת מעוניינת שיקרה לך? אני לא ת`ינק סו..

אני פשוט לא מבינה למה אנשים עדיין לוקחים אופטלגינים, כולם יודעים שזה קקה ועלול לדלל להם את הדם למוות [עד כמה שאני לא בטוחה מה זה עושה לדופק], ועדיין לכולם יש בבית. כמו העניין המשונה הזה שכל העולם החרים את פאנטן [חוץ מלילך שטוענת שהשיער שלה הוא טעון טיפוח או משהו כזה], והם עדיין ממאנים לפשוט רגל או לעשות סימנים של איה כואב לי אולי אני לא אעשה ניסויים על בעלי חיים. לא שאני קשורה לזה באופן פעיל, כשאני חופפת זה רק בהד אנד שולדרס שאני לא אוהבת בריח סוכריות קמח ענקיות שמחליפות צבעים וניראות כמו שתי קשתות מחוברות כשמגיעים לאמצע.

Levinzone

New member
אמרת, אמרת

אבל...אין שומדבר אחר לקחת...דקסמול כבר לא עוזר.. לקחת אספירין? מה לעשות!? הצילוווו

*may*

New member
פאנטן

זה חרא של דבר. כבר הרבה אמרו לי שזה הרס להם את השיער. וזה גם נוסה על בעלי חיים . אל תקנו פאנטן ! :) מעיין. שמתעבת את פאנטן.

פאנטן מולטי ויטמין 5.1 bh ?

זה גרוע ... אני חושב שהשמפו הכי נפוץ והכי טוב הוא הוואי ... עכשיו כל הבנות פה יגידו לי כמה שאני בן אדם מגעיל שלא מבין במוצרי מקלחת. אבל לא אכפת לי ! תגידו לי את זה ! קדימה ! תגידו לי את זה בחוזקה !

snoozy

New member
הוואי הוואי...

אני מתה על הקונדישנר של הוואי. הוא אומנם נראה קצת ירוק ג`יפה, ומשום מה כולם אומרים שהוא מסריח (מה הם כבר מבינים...), אבל בכל זאת אין כמוהו לידידות נאמנה וחפיפית. ואגב, הד אנד שולדרס גם עושים ניסויים בבעלי חיים. החברה המדעית שאחראית עליהם- פרוקטור אנד גמבל- היא גם זאת שעושה את הניסויים על הקופים של פנטן. גם ג`ונסון אנד ג`ונסון מעורבים איכשהו בקנוניה. שלא תגידו שלא ידעתם.

ניסויים על בע``ח ?

מה כבר צריך לנסות ? לחפוף את הקוף ולראות אם יש ברק לשיער היפה שלו ?

snoozy

New member
לא ממש..

יותר משהו כמו להזריק לו את השמפו לעין ולראות אם הוא ימות ביסורים ממחלה ממארת, או סתם יתעוור.

luka

New member
אנשים תחזיקו חזק

גם קולגייט משחת השיניים האגדתית עושה ניסויים בבעלי חיים, כן, כן.

למעלה