אנשייייייייים!!!!!!!!

v o d k a

New member
שתצחק...

ואם היא תצחק דקה ברצף זה יוסיף לה שנה לחיים! גו גירל!

the freaky girl

New member
../images/Emo6.gif

חחחח... אני כבר רואה את זה.. "כל האורחים מצפים בקוצר רוח לשף החדש והנודע בכל העולם.. והנה הוא יוצא!! כולם נדרכים במקומותיהם.. זיעה נוגרת מפניהם המלאות ציפיה.. והנה הוא בא, השף במדיו הלבנים יצא כרגע מהמטבח, מוריד את כובעו הגדול.. השף עומריסטו!!! קד קידה עמוקה, וכל הקהל מוחא כפיים בהתלהבות.. בראבוווווו!! בראבוווו!!!"...

אנשייייייייים!!!!!!!!

דבר ראשון, מה שלומכם?!.. פיי כמה זמן אל הייתי פההה...לא היה לי זמן למחשב בכלל..!!.. :] אממ אני עושה בגרות ברוסית..!!..יההה...כן כן, אני...למרות שאני לא יודעת לכתוב ובקושי מדברת, אבל חפיף.. עוד 5 יחידות לאוסף...לא מזיק :] מה חדש איתכם!?

v o d k a

New member
כל הכבוד ממני../images/Emo70.gif בהצלחה ../images/Emo9.gif

לפני כמה שנים התחלתי ללמוד רוסית 5 יח"ל בבי"ס שלי
, אבל זה היה בשעות אחרי הלימודים- ב4 ככה, והיה לי כל כך קשה לשרוד אז פרשתי.......
אבל תכלס- מי שהולך עם זה עד הסוף, כמוך- מגיע לו כל הכבוד
גם לדעת את השפה המדהימה הזאת
! גם לקבל על זה ציון
וגם לדאוג שהיא לא תעלם בדור הבא....
יפה לך
המון בהצלחה! תביאי לנו איזה קלוזים מעניינים ברוסית

גמאני גמאני...

עושה בגרות 5 יחידות רוסית.. אבל תמירה הרכזת שלי לא מחזירה לי תשובה.. בקשר לכך לאישור להתחיל ללמוד בי"א

:]

תודהה... :] מרינהה...את יכולה לעשות...כאילו..אתם לומדים אבל שנתיים וניגשים בסוך יב'.. ואנחנו ניגשים השנה..[מן הסתם].. :]

v o d k a

New member
כן זה לימודים של שנתיים גם אצלנו

הייתה בחירה בין י' וי"א לבין י"א וי"ב... אז מרינה... את בטח יכולה!

איזו חוצפה !!

אנה את מבינה שהתוכנית בעיקרון מיועדת לשכבת י"ב אבל אני הלכתי ודיברתי עם המורה.. והיא הציעה לנו להתחיל ללמוד השנה ולהמשיך שנה הבאה ושנה הבאה לגשת לבגרות... אז ניגשתי לתמירה שהיא הרכזת שלנו... ודיברתי איתה על זה... וביקשתי שתברר עם אורית אם זה אפשרי עכשיו מסתבר שזה כן אפשרי ותמירה אפילו לא טרחה ליידע אותי !!!

l1zard

New member
חחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תמירה лох! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... חיחיחיחיחיחי.. אוי.. אני צריכה רופא.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

s h u r i k

New member
תנו לי להיתגאות באחותי הגדולה ../images/Emo9.gif

גם אנוטה שלי עושה בגרות ברוסית... והיא קיבלה 100 בבגרות ביחידה אחת
אני לאהוב את אחותי

AeroSlash

New member
שומדבר לא חדש .... :((((((((((((

החיים קקה, אני מרגישה קקה, הביצפר קקה וזאת בטח הולכת להיות שנה קקה.. מה שעוד קקה, זה שאני תמיד הורסמת לעצמי ומבטיחה לעצמי דברים שאני לא יכולה לקיים, מטומטמת... :((((((((((( וכל הכבוד על הבגרות ברוסית

l1zard

New member
חיחיחיחיחי

איזה יופי טופי!!!!! :]]]] עכשיו יש לי אח טבח :] חיחי.. תכין לי ולמרינה אוכל כשאני אתנחל אצלכם ואשחק עם הילדים שלכם... :] חיחיחיחי.. :] עזבו :| 7 שעות לא משפיעות עלי טוב.. :/ (ואל תתנפלו על עם "רק 7??" בשבילי זה המון :| זהו :|)

למעלה