אנשיייייייייייים!!!!

אנשיייייייייייים!!!!

שלום לכולם!!! מה מצבכם? נכון היה אתמול פרק *מדהים*?!? כמה ג´ס.... *
* ו---לנושא: חשבתי לעשות מרתון פרקים של גילמור גירלז עם חברותיי הקטות. כלומר, כל הפרקים של העונה השנייה, ואז כל הפרקים של העונה השנייה (כלומר, עד איפה שכבר ראינו)... זה יכול לקחת כמה ערבים... אז, רציתי לשאול אתכם מה דעתכם ואם לדעתכם צריך להוסיף עוד משהו שזה יהיה יותר גילמור נייט. אז תגיבו!!!!
מיכל
נ.ב - כמובן שנשתה קפה ונאכל גלידה. יש פה שאלה בכלל?

אויששששש

בהודעה הראשונה: ...כל הפרקים של העונה הראשונה ואז כל הפרקים של העונה השנייה...

לאנה

New member
מיכל!, אני פה!!!, חזרתי!

בקשר לערב שלך - זה היה מגניב אם היו לנו בארץ פופ-טארטס, זה היה יכול להיות הכיבוד שלכם......., אולי תזמינו אוכל סיני?, או פיצה?, בעצם פיצה זה חובה גם ככה............ תשלחי לי הודעה!

לאנה! בדיוק שלחתי לך הודעה! ו---

נכון, איך יכולתי לשכוח פיצה?! חוץ מפופ טארטס וקפה המאכל העיקרי בבית משפחת גילמור! *דופקת את הראש על המקלדת %@$%*H^^*Y$#@**איי!*

לאנה

New member
שלחתי לךחזרה.........

עכשיו כשאני חושבת על זה, את זוכרת את הפרק שהם עשו מרתון סרטים עם דין?, הם אכלו שם נראה לי כל דבר שהיה בו גרגר סוכר, בשילוב עם פיצה+כל התוספות כמובן........

ונשלחה התגובההההה!

נראה לי אני אפשוט על הסופרמרקט ואגרום לכל שאר האנשים דיאטה בכפייה! אח...... גילמור... גילמור....

z O e i

New member
תביאו מלאאאא אוכל, תאכלו אותו בטירו

ף, ואז תקבלו בחילה ענקית...

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif רק שאלה....

יש למישהו מושג איך אני אשיג את הפרקים? כלומר לפני השידורים החוזרים של העונה הראשונה ב-27.7?

לאנה

New member
אולי......

יש לך לפחות את חלק מהפרקים על קלטת?, ולחברות שלך?, תעשי סבב שכונתי, תחפשי בכל הקלטות וידאו שלא רשום עליהם כלום, ו......תקווי לטוב. דרך-אגב, שלחתי לך.

למעלה