אנשייייייייייייים

14מתן

New member
אנשייייייייייייים

אם מישו שם לב אז לא הייתי כאן ב3שבועות האחרונים כי עברתי דירה ולא היה לי אינטרנט BUT NOW IM BAAAAAAAACK באק זה עם A או E? לא משנה... העיקר שחזרתי ו...... זהו... אה, מישו יכול לשים תמונה של טארה?! אני התחלתי ממש לאהוב אותה!

talrv

New member
Welcome Back!

Back עם A...
והנה תמונה של טארה..

mscooter

New member
היי, נעים לחזור הא?

איך הצבעים החדשים? (דוחה נכון?)

GreeCheeMan

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

mscooter

New member
ככה...

1. אל תעשי יותר כאלה, זה מאיט על המחשב, לפתוח את ההודעה הזו לקח לי 2 דקות ולא הכול ניפתח...
2. בקשר לחתימה... יש שיר כזה? סיון? זה בסיגנון ראפ? כמו מוקי די\סאבלימינל?
שנה טובה לכווווווווולם !

talrv

New member
השיר

הוא מהדיסק החדש של סאבלימינל.. סיון שרה ביחד עם סאבלימינל והצל.. לשיר קוראים "לא תצליחו לעצור אותי".. וזה שיר חמוד, הדיסק החדש של סאבלימינל מומלץ

14מתן

New member
אני חולה על ...

השיר הזה "לאאאאא אתן לכם לחיות את החיים שלי רק שלי עזבו אותי דייייייייי רדו מהגב שלי !"

GreeCheeMan

New member
אל תעשי יותר כאלה?!?! סליחה?!?!?!

אל תעשה
והשיר הזה הוא שיר מספר 15 בדיסק האור והצל של סאבלימינל והצל שהם מארחים שם את סיון (הגדולה), זמרת סול / R&B שחתומה בלייבל של סאב, ת.א.ק.ט. כדאי מאד לשמוע את השיר, ובכלל, לקנות את הדיסק הזה, אחד הדיסקים הכי טובים שיצאו בארץ בזמן האחרון.

mscooter

New member
אה... מצטער.... חשבתי, סיון בילבלה

אותי.... בכל מיקרה, זו היתה בקשה לאנשים מיתחשבים... כניראה שלא כולם ככה.

גם... (אל תדאגו- משהו נחמד וחשוב)

גם הדיסק האחרון ("האור והצל"), של סאבלימנל מ-ע-ו-ל-ה! (אני חושבת... אני אוהבת כמה שירים ממש יפים משם, ואני בכלל לא אוהבת ראפ). ו... מתן! ברוך שובך לפורום! אני מקווה שהמעבר היה נחמד!

למעלה