אנשות!!!!!!!!!

אנשות!!!!!!!!! ../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif

הצילו!!!! מישהי רוצה לעשות בשבילי את המבחן בתנ"ך שיש לי מחר???? אין לי כח להתחיל להתכונן ויש ב-9 בטי המכוערת (וצריך להיות פרק חבל"זי) אוףףףףףףףףףףףףף!!!!!! עד שכבר חשבתי שלא יהיו לנו יותר מבחנים אחרי זה תקעו לנו מבחן בפסיכולוגיה לשבוע הבא!! ויש לי צו ראשון ביום רביעי ואני לחוצה משהו לא נורמלי!!!!!!! אני לא מתפקדת!!!!! ועוד אני צריכה להתחיל להתכונן לפסיכומטרי ואין סיכוי שאני יצליח ללמוד הכל עד המועד של מבחן!!!!! שמישהו ירה בי!!!! תגאלו אותי מיסוריי!!!!
(דברים כואבים)

Black Cat15

New member
אוייייש... ../images/Emo10.gif

לי מחר יש מבחן בפיסיקה ואני לא הולכת להפסיד בטי בעד שום הון שבעולם!!!!!!!!
בקיצור... מבינה שיש עלייך לחץ
במבחן!!!

$ מעיין $

New member
עצוב.... עצוב מאוווווווד

לי יש מחר מבחן בלשון..... אוווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףף התעללות או מה? ושאני אפסיד בטי?? No way איזה מגניב איך שעשו לה את הפוני הא?? ראיתי בפנאי פלוס...

lala182

New member
לכולם יש בוחן/מבחן מה לעשות?!

חוץ מלאלו שכבר סיימו ללמוד... טוב בקיצר יש מכשרי כזה שנקרא וידאו... הוא נורא מתוחכם... והוא יודע להקליט תכניות בעיקר בתי המכוערת (לפחות הוידאו שלי...) וגם יש שידורים חוזרים (4) אז אפשר להסתדר בלי ערב אחד של בתי יש לי טיול שנתי לאילת איזה כיף לי אהה באמצע הקור הזה רק נראה לי ששם גם יהיה קר... לאילתיות פה - מה המזג אויר שם? כאילו קר חם בסדר אני יודעת מה.. זהו משעמם לי כולם רואים סיטי טאוור (איכס...) טוב אסור לי להגיד איכס כי לא ניסיתי לראות ואני גם לא ינסה כי הפריחה המזדקנת והמכוערת אילנה אביטל משחקת שם (יאקקקק גועל נפש...) כאילו ללבוש חולצה שקופה עם חזיה דאבל די מיני ומעיל מנומר (?!?!?!) עד לאן אנשים הגיעו לעזאזל??!?!??! טוב ביי בינתים נ.ב אכלתי תאילנדי מוקפץ חריף מדי בלמון גראס לפני חצי שעה וזה קצת השפיע עליי אז להבין.... היה מגעיל לאללה (אומרים לה לשים טיפה חריף והיא שופכת חצי בקבוק...) אוףףף בער לי הפה ועוד השפתיים שרפו לי מהקור אז בכלל סבלתי וחבר שלי קיבל עוד חצי בגט והשאר הלך לפח... טוב אני אפרוש עד ההודעה הבאה כמובן... שלכן (ושלכם... אוףף זה מבלבל...) לה-לה

חחחחחח

הממממ... אני חושבת ששמעתי על משהו כזה... נראה לי שיש לנו אחד מעל הטלוויזיה של ה-33 אינץ´ שלנו
אבל אני עדיין חיה במאה הקודמת ולא למדתי איך להשתמש.... סתם... האמת? לא חשבתי על זה. ומה זה לעזאזל סיטי טאוור הזה?

$ מעיין $

New member
הממממ..... סיטי טאוור....

זאת הסידרה החדשה בערוץ 22 .... הביאו לשם את כל החמולה של "לגעת באושר"... (חח טוב כמעט כולם).... ובאמת אילנה אביטל ניראת מזעזעעעעע ראית את הסטייל החדש של השער שלה?? למעלה בלונד כזה ולמטה שחור.... גועעעעעעעלללללללללללללל !!!!!!!!!!! איכס מה היא חושבת לעצמה?!?

Sprite

New member
הממממ...

תמיד תהיתי מה הקטע עם טלנובלות... לא שאני מזלזלת אני פשוט לא מוצאת את זה מעניין, טוב אבל לומדים עוד שפה תוך כדי (וואו כמה מורתי זה היה???) אני מקווה שילך לך טוב..

את צודקת...

גם אני לא מזלזלת אבל אני לא מבינה למה אנשים צריכים להתרגש כשיש להם מספיק ריגושים בחיים... ומה הקטע בלראות מישהי שיולדת וחוטפים לה ת´תינוק ומתברר שהיא מלכת אנגליה אבל אז הבן החורג שלה נכנס ממנה להריון והם חיים באושר ובעושר עד עצם היום הזה..
חולמנית- המונמון בהצלחה לך..

למעלה