אנשות ואנשים!!!

westlife rules

New member
אנשות ואנשים!!!

i need your help!!!!!!!! לצערי, ראיתי רק את הרבע שעה האחרונים של הפרק (בערך) כי לא הייתי בבית..... מישהו או מישהי יכול\ה להסביר לי מה היה בפרק? צ´ארלי וג´ואי יהיו ביחד? דוסון וג´ן נפרדו בסוף??? פליזזזזז, מחכה לתשובות... יש גם אי סי קיו:159217504

טוב אז ככה בערך..

צ´ארלי הציע לג´ואי לבוא לשיר באיזה מועדון או משהו ובסוף היא הסכימה ופייסי ואודרי באו איתה אבל בסוף גם צ´ארלי היה צריך להיות איתם במכונית והוא ופייסי רבו אבל אודרי הפרידה ביניהם וצ´ארלי די ניסה להתחיל עם ג´ואי.. אז הם הגיעו למועדון ושג´ואי התחילה לשיר הקהל בואו נגיד לא אהב אותה במיוחד אבל היא לא ממש נלחצה ואז צ´ארלי (המתוקי!!) החליט לעזור לה והם עשו מין דואט כזה והיא יותר השתחררה והקהל התלהב.. אחרי זה הם נרשמו למלון וג´ואי ישבה ליד הבריכה וצ´ארלי דיבר איתה ואמר לי שהיא היתה נהדרת וג´ואי נאלצה (אני כבר הייתי קופצת על ההזדמנות) לישון ביחד עם צ´ארלי בחדר במיטה זוגית ואז הראו אותו יושן (מתוקייי) והיא חייכה ובינתיים היה מסיבה לאחות של דוסון ודוסון גילה שאימא שלו יש חבר וג´ן החליטה להפרד מדוסון ו..זהו!

westlife rules

New member
תודה רבהההההההההההההה

רבהההההההההה רבההההההההה רבהההההההה!!!!!!!

אין בעד מהההה!

את גם אוהבת את צ´ארלי? אם כן אז כדאי לך להכנס לאתרים שבקישורים.. = ) ויש לך מושג למה לעזאזל הצ´אט לא עובד?? או שזה רק לי...

למעלה