אנשות!!!...אני מאוכזבת!

maayan15

New member
אנשות!!!...אני מאוכזבת!

כולכן ניחשלתם בלענות על התשובה, כולכן שכחתן, כולכן לא שמתם לב לפרק, כולכן אשמות, כולכן החוליות החלשות!. ביי ביי! ועכשיו ברצינות, הייתי בטוחה שהשאלה ההיא שאלה קלה אבל איכשהו הצלחתן לא לדעת...והשירשור הקודם היה ארוך מדיי אז פתחתי חדש... אז קודם כל, התשובה היא- מלך הגלקסייה!...כ"כ קל..כ"כ פשוט.... ועכשיו לשאלתי החדשה (שאני מקווה שאותה תצליחו לפתור...)...היא באמת באמת באמת קלה...יש לי עוד שתיים יותר קשות אבל אחרי המפלה בשאלה הקודמת אני ישים שאלה שאם מישהו לא יידע את התשובה...לא מגיע לו לקרוא לעצמו אוהב "הכי גאים שיש"...והשאלה היא: מה המותג (כלומר, שם המעצב) של ג´קט העור של בריאן?(שעליו אני כה מרבה לפנטז...אבל זה כבר לפורום אחר..) שהתשובות יתחילו לזרום...

maayan15

New member
את נראית טוב דפני...

הייתי מזיין אותך... כמה ראשי שום היה בעוף שלינדזי הכינה לבריאן ומלאני?....(בריאן אגב...הבריז)

סילביא

New member
היי!

אני עניתי קודם אח שלי שוב יצא אז בנתיים אני לא צורבת כלום... אבל אין לי תשובה לשאלה שלך... חבל

סילביא

New member
אין לי שאלה

שימי את...אבל סתם ציתי שיהיה ברור שפעם אחת אני נחחשתץי!!!!! הנה אחי הגיע נתראה יום שלישי ביייייי

maayan15

New member
או.קיי נחזור לשאלתי..

עונה 1... לינדזי החליטה לעשות ארוחה לבריאן ומלאני כי השניים לא ממש הסתדרו (מה עוד חדש?)...היא הכינה עוף עם שום...כמה ראשי שום?...

maayan15

New member
טוב אנשות...

אני צריכה לקום מחר בשמונה (רופא) אז אני אלך לי לישון עכשיו...אם מישהו בטוח בתשובתו אז שירשום שאלה, אם מישהו אחר יודע שמי שרשם צדק..שיגיד לו לרשום שאלה...ם עוברות שעתיים ולאף אחד אין מושג...אני לא אכעס אם תשימו שאלה חדשה...מה שבא לכם....

למעלה