אנשותתת

ortal13

New member
אנשותתת../images/Emo23.gif

מה קורה?
נכון שאתם מתים על עדי שרון עם הפרצוף המתוק הזה המאמי הזה!!!!!!!נכון?נכון שיש לו קול מקסים?אתם יודעים עליו דברים?תשתפו את הקומונה הר-א-ש-ו-נה- שלו בתפוז:)אני עושה עליו משו עם שאלונים תמונות מטושטשות וכל מיני משחקים וכאלה...כנסו יהיה כייף החודש זה החודש שלו והוא כמעט נגמר בקרוב אתחיל עם המשחק הזה כל חודש זה על דמות אחרת והפורום שלי לא רק על דמות אחת:)
זוכרים את מולי קריצו?החמוד הדוגמן החתיך המקסים?כנסו היא גם עליו ספרו עליו מה שאתם יודעים ויהיה סבבה:)יש לכם מידע/תמונות וכ'ו לצרף?אתם יכולים זה לא בעיה...
עכשיו-עפר שכטרררררר נכון שאתם חולים על הדבר הזה?חחח"דבר" אין אין חיוך מקסים מושלם עינים מקסימות!הכל מושלם אפילו הפלוצים חח
אמיר פיי גוטמן אולי אתם לא מעריצים אותו וחושבים שהוא הומו אז בואו אני יגיד לך משו הוא לא!הוא הכי יפה הכי מקסים שיש!כל מי שחושב הוא הומו סורי אבל לך להזדיין!
אני מעריצה את אמיר מאז שהוא התחיל בכלל את הקריירה!נפגשנו והכל ואני חולה עליו!הוא חבר של המשפחה שלי ואני יודעת בגלל זה שהוא לא הומו!מי שרוצה הוכחות יש לי תמונות והכל!
רודריגו גונזלס!דוגמן,זמר,רקדן,מאהב לטיני!!!!!!חיוך?איי אין מה לדבר על החיוך שלו!הוא חמוד..תודו בזה:) גם עליו הקומונה חיחי
רן בכור-אוווווווו היפיוף של אמ"ל איזה מאמי?אה?איזה מתוק?הוא גם כזה ריגשי שנפגשנו דרך אגב נפגשתי עם כל מי שאני עושה עליו תקומונה! אז כנסו לקומונה שלי דברו עליהם שתפו אותי בידע שלכם ויהיה סבבה! תעזרו לי גם לבחור איקון מאומץ:)

Silly LoveSong

New member
יא אלללה..............

מה לעזאזל גורם לך לחשוב שאנחנו אוהבים את ההומואים האלה?!?!?! ושלא כמוך......... אנחנו לא אוהבות אנשים רק בגלל איך שהם נראים!!!! עלק "פצוף מתוק"..... למי מי הוא בכלל? בחיים שלי לא שמעתי על עדי שרון! ואת יודעת למה?!?! בגלל שכל שבוע צץ לו איזה בחור שחושב שהוא מר עולם ושיש לו את הגוף והקול הכי יפה בעולם ששר שירי פופ/ראפ מסריחים!!! אז יש לי חדשות בשבילך - הם לא חמודים! הם לא חתיכים! הם לא סקסים ולא, אין להם גם קול יפה!! בואי ואגיד לך משהו על אנשים יפים ומיוחדים באמת... האנשים המיוחדים השיגו משהו בחיים - מעריכים אותם בזכות כשרונם! לשיר שירי פופ מטומטמים כשיש עוד אלף אנשים שעושים את זה לא נקרא להיות כשרוני! האנשים הסקסיים באמת - כובשים את הללבבות של אנשים אחרים שלא במודע, ולא מופיעים חצי ערומים בהופעה או מצטלמים לאיזה מגזים בתנוחות סקס רק כדי שיגידו שהם סקסיים!!!! לאנשים היפים באמת יש יופי פנימי שרק אנשים מיוחדים מבינים (ולא מעריצים מטומטמים *שיעולכמוךשיעול*). הם אוהבים את המעריצים שלהם, תמיד נחמדים אליהם ולא מתנהגים בצורה סנובית מחליאה!!! לסלבריאטים המיוחדים באמת יש משהו שנקרא כשרוווווווווווווון - משהו שמיוחד רק להם, ולא *כמו שכבר אמרתי* לאלף סלבריטאים אחרים!!! למה מי זה מולי קרצו?! למי מי זה עדי מה-שמו?! למה מי זה אמיר-פיי גוטמן?! הם זכו פעם באמי?!?!?! לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם נכנסו אי פעם לרשימת האנשים הסקסיים/היפים/המוכשרים בתבל??!! לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם הוציאו משהו שהיה שובר-קופות?!?!?! לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנשים באמריקה/יפן/רוסיה/סין/אפריקה שמעו עליהם?!?!!?!?!?! לאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (*שיחרור אנרגיות על הבוקר*
) אז תפסיקי לדבר עליהם כאילו הם אלוהים, כי הם לא! הם פשוט עלובים ותופסים תחת ועושים כסף על אנשים כמוך!!!! והילה, התואילי בטובך למחוק אשכול גועלי זה? הוא מביש את הפורום ומכפיר את שמו של יקירינו אלן.

ortal13

New member
תקשיבו בשבילי הם לא אלוהים הם

דמויות נורא חמודות שאני מעריצה ובואיאני יגיד לך משו לא מעריצה אותם רק בגלל המראה נפגשתי איתם וראיתי מי נחמד מי לא למי יש אופי טוב ותתפלאי היה אחד מפורסם שנורא הערצתי את מראהו אבל לא עשיתי אם זה כלום כי הוא יכול להיות לא נחמד והנה נפגשנו והוא ממש לא נחמד.... אני לא קראתי את כל מה שאמרתרק את המילים המודגשות פשוט אין לי כח להודעות המעצבנות האלה... וכל אחד הוא כישרון בפני עצמו עכשיו בבקשה במקום לשפוט אנשים תתעסקי בדברים שלך!

Silly LoveSong

New member
אה, אז ככה את מזלזלת?

אני קראתי את כל מה שכתבת וניסיתי להגיב לך בצורה שעונה על השקפותיי, והנה את באה, ועונה לי אפילו מבלי לקרוא את מה שכתבתי??? אם ככה, זה ביזבוב של זמן לדבר איתך, ולענות לך. וחוץ מזה, אני פשוט שונאת כשאנשים מפרסימם את הפורומים/קומונות שלהם בפורום אחרים... מה כאילו, את באמת מצפה שמיד נרוץ לקומונה שלך וניצטרף אליה? זה פשוט מעצבן. ומחליא אותי.

ortal13

New member
הפעם קראתי:)

תקשיבי אני הסברתי לך אבל ואני הבנתי כבר מה שרצית לומר לי שלאנשיןם האלה אין באמת כבוד שיעשו עליהם פורמיום וקומנות אבל כל אחד והמחשבות שלו...

DARK ANGEL14

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

צודקת בכל מילה שאמרת
אני בכלל לא מכירה את כל השמות שהוזכרו שם- למה
בגלל שכל יום (או שבוע
) צץ אחד חדש...

inbal145

New member
אולי את פשוט...../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

לא רואה מספיק טלוויזיה
אבל רציני... הילדה הזאת חולה
איכס שכטר

ortal13

New member
כי את מעצבנת עם התגובות שלך

ואת לא תגידי לי אם להיות פה או לא!

La Vicomtesse

New member
בנות../images/Emo70.gif../images/Emo54.gif

מה עם שלום עולמי? מה עם חייה ותן לחיות? מה עם על טעם וריח אין מה להתווכח? אני אומרת- תנו לילדה להתבטא, כל אחד עם מה שטוב לו, לא בכפייהההה....לא! הכל ברוח טובה! אז שיהיה לכולנו יום כחול!

DARK ANGEL14

New member
ורוד מסטיק../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo15.gif

אני בעד שחור- במובן הטוב

3נטוש

New member
*לא מגיבה*

את יודעת כול פעם שנכנסים כאלה ילדים (גם בהארי פוטר...) נמאס לי להגיב... את יודעת אם אנשים "מעריצים \אוהבים\לא יודעת מה.." אם ימצאו ת'דרך להגיע חפורומים וקמונות כאלה... לא צריך לשים את זה ככה בפורומים לא שייכים זה סתם מוריד דברים חשובים לדפים קודמים...

inbal145

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

מלאכית16

New member
אני מבקשת ש..../images/Emo110.gif|קר|

קומונות שלא קשורות לנושא הפורום לא ייפורסמו כאן. ואם את באמת מתעקשת- אז חפשי שירשור אוף
בשביל לשרשר לשם את ההודעה שלך, ואל תפתחי סתם כך שרשור חדש. הפעם זה לא יימחק.

למעלה