אנשושים

Cheezus

New member
אנשושים

הצעות לדיסקים? מישהו? לא רק גראנג'... יש כסף ואין מה לעשות איתו.. חוצמזה רציתי לשאול אם אני היחידה ששמה לב שכריס קורנל נשמע לפעמים בדיוק כמו אדי וודר.. ועוד משהו, סקר חדש, הצביעו ועלו.!

kalle

New member
pearl jam- vs.

דיסק ענק!! פרל ג'אם להקה אדירה ובדיסק הזה הם צעירים ומלאי אנרגיה. לפני שהכרתי את אדי ודר טוב, שמעתי את hunger strike ולא יכולתי לזהות מי זה מי, אח"כ חברה שלי אמרה לי שכריס זה זה שצורח ברקע ואז הבנתי..

Rooster

New member
Pearl jam- no code

לא כל כך הצליח אבל יפהפה ואקוסטי. מומלץ במיוחד שיר 6 "off he goes"

Rooster

New member
Pearl jam- no code

לא כל כך הצליח אבל יפהפה ואקוסטי. מומלץ במיוחד שיר 6 "off he goes"

CaerBannog

New member
כמה דברים

דיסקים שמעסיקים אותי לאחרונה the velvet underground- white light\white heat המחתרת בשיא הקצינויות, קאייל\ריד בשיא הטירןף, חובה בכל בית הפסקול של התפוז המכני, מסיקה קלאסית ולא רק, חובה לאנשים שמתעינים בקצת מעבר לרוק... בברי סחרוף- סימנים של חולשה, כי אי אפשר בלי

Hairspray Queen

New member
אתה תמיד יכול לקנות לי כמה....

אם כל ךכ בא לך לבזבז כסף!
אבל אם כבר- pixies- doolittel מ-עו-לה!

Layne

New member
master of puppets

אף אחד לא יכול לקחת ממטאליקה את המוזיקה המצויינת שהיא עשתה פעם , למרות האלבומים האחרונים שלהם ולמרות שסבב ההופעות הקרוב הולך להיות עם לינקין פארק ולימפ ביזקיט . MOP אלבום מצויין , במיוחד Santerium ,Orion, Master Of Puppets , וגם המילים באלבום לא רעות בכלל , בקיצור מומלץ.

call me a dog

New member
pearl jam-riot act

קיבלתי אותו ליומולדת, אני חייב לציין שזה דיסק פשוט מדהים... בקיצור, אם יש לך אותו כבר, או שלא בא לך עליו, את תמיד יכולה להביא אותה במאדהאני... ואם את לא מוצאת... הייתי מציע שתלכי על איזה סאונדגארדן טוב! אולי אולטרהמגה אוקיי?? ultramega ok

../images/Emo6.gifLOL

אנשים אנשים, לילדה הזאת יש בבית כמעט כל דיסק גראנג' בעולם
ענת, כמו שאמרתי כבר מזמן, אני מוכנה להכין לך רשימה של 1000 דיסקים. אבל "לא לא, אנלא אוהבת את הבריטפופ שלך"

call me a dog

New member
לה או לאחיה??

גם אצלי זה ככה... ספרית הדיסקים של אחותי מונה כ1200 דיסקים... זה אומר שכל דיסק שרק בא לי נמצא חדר לידי... בגלל זה אני תמיד מתלבט בערך שנה עד שאני קונה דיסק...

life style

New member
וזאת בעיה?

ממש משתלם להיות אחות בכורה הא.... אני צריכה לבנות את כל ספריית הדיסקים שלי לבד כי חוץ מנוורמינד ש"ירשתי" מאבא שלי קניתי הכל לבד...

indifferent

New member
יש לי כמה דברים לומר...

...קודם כל רוב האנשים שכתבו עד עכשיו לא שמו לב למי הם ממליצים דיסקים של PJ. אם הם יסתכלו לחלק העליון, הם ישימו לב ש CHEEZUS היא מנהלת הפרום. בזמן האחרון התחלתי לשמוע הרבה ג'אז אז אני חושב שאוכל להמליץ לך על כמה אלבומים: - הרכב מצויין של 3 גיטריסטים אגדיים:paco De Lucia(נגן מוסיקה ספרדית), Al Di Meola ן- John mcLaughlin (מנגנים ג'אז פיוז'ן). הוציאו ביחד 3 תקליטים: Guitar Trio, Passion Grace & Fire ו- Friday Night in San Fransisco. לפי דעתי בלי קשר לסגנון מוזיקלי הדיסקים שלהם יתאימו לכל אחד. - כך גם האלבום של Pat Metheny (גיטרה) שמנגנן ביחד עם אחד הבסיסטים המשפיעים ביותר על הבס - Jaco Pastorius. אלבומם הוא Bright Size Life ואני חושב שהוא יצא ב-1974. עכשיו בלי קשר לשום סגנון מוסיקלי - TOOL שהיא סגנון מוזיקלי בפני עצמה. אחת הלהקות היחודיות ביותר ששמעתי אי פעם. יש להם ליריקה מדהימה, הקול של הסולן Maynard עוצר נשימה ואת האלבומים שלהם עופפת אווירה שלא ניתנת לתיאור. אלבומים מוממלצים:AEnima, Lateralus. אני מציע לך, לפני שאת הולכת לקנות משהו להוריד אותו בקאזה ולבדוק אם מוצא חן בעיניך. מקווה שימצא חן בעיניך. נ.ב. ~~~~ זה רק נידמה לי או שהתחלת השיר Lyric של ZWAN(לא אני לא אוהב אותם, אלבום ילדותי מאוד הם הוציאו) נשמע בול כמו מכה אפורה של מוניקה סקס (לא אני לא חובב מוסיקה ישראלית).

MARTY CURLY MAN

New member
marty friedman

הגיטריסט המציון של מגה ד'ת באלבום סולו ענק dragon kiss ועם כבר אז כבר מגה ד'ת holy wars -the punishment due

Cheezus

New member
תודה לכולם (וכמה הערות)

אמנם לאח שלי יש את כל הדיסקים, אבל לפני כמה זמן הוא הבין שיש לי איזה שלושה שהוא נורא רוצה, אז, לציטוט: "בואי לא נהיה קטנוניים על כמה דיסקים מסכנים.. מה ששלך שלי!" וענת התחמנית: "ומה ששלי שלך!" לוחשוב. גם טול יש לנו הרבה. וגם אם לא היה אז יש עכשיו בעיה להשיג אותם בארץ, הפסיקו לייבא או משהו.. תודה לכולכם על ההצעות... הבעיה שלי היא שלשום להקה כבר אין סולן עם קול שאפשר להיות בטוחים שהוא לא של אישה.. וזאת קצת בעיה. בגלל זה לא מצאתי מה לקנות (תאמינו שבגלל זה התחלתי לחשוב ברצינות על סיסטם?
)

life style

New member
יש לך את הבעיה ההפוכה משלי...

אני לא יודעת מה לבחור... (וכמובן שכמו תמיד אין לי אגורה על התחת ככה שאני מודה למי שהמציא את הקאזה)

call me a dog

New member
טול אדירים...

שמעתם על ההרכב שבנה הסולן?? a perfect cyrcle אחלה של הרכב... שירים מומלצים: brena, orests, diary of a madman, sleeping beauty

אוהבת את רדיוהאד אולי?כי..

יש להם דיסקים טובים. לי יש את -pablo honey ואת -o.k computer,שזה אחלה דיסק. ואם את לא אוהבת את הסגנון של רדיוהאד,אז יש להקה,לא בטוחה שאת מכירה,שקוראים לה-HIM,שזאת להקת משהו-מטאל,שכחתי.יש להם כמה שירים ממש יפים.ולדיסק הכי טוב שלהם קוראים - razorblade romance.דיסק נחמד. או את הדיסק של אודיוסלייב.הוא די נחמד לטעמי.

למעלה