|ורד| אנג'י :"תגידי יש לך להלוואות לי כמה מטבעות למכונה?"
P pinoki New member 5/4/03 #39 חחח בטח ורד... אנג'י:"אני רוצה להודות לכו-לם. חוץ מי אבא שלי , בעלי לשעבר , השכנה המעצבנת שלי לכלב שלא מפסיק לנבוח, לפילגש של בעלי, לחתול של השכנה, לבעל של אחותה.. אבל חוץ מזה לכולם"
חחח בטח ורד... אנג'י:"אני רוצה להודות לכו-לם. חוץ מי אבא שלי , בעלי לשעבר , השכנה המעצבנת שלי לכלב שלא מפסיק לנבוח, לפילגש של בעלי, לחתול של השכנה, לבעל של אחותה.. אבל חוץ מזה לכולם"
O One Falling Star New member 5/4/03 #42 ../images/Emo12.gif "מי יכול עליי מיייי???? גבררררר... ו*פיפס* עליך!"
O One Falling Star New member 5/4/03 #44 ../images/Emo9.gif "הוא חושב שהוא ימצא מישהי שיכולה עליי... עוד תראה בילי בוב.. עוד יבוא יומך..."
¥ ¥EleVatioN¥ New member 6/4/03 #53 כי הוא |חרא|../images/Emo129.gif../images/Emo156.gif מה לא גו נומי גו נומי
¥ ¥EleVatioN¥ New member 6/4/03 #54 כי הוא |חרא|../images/Emo129.gif../images/Emo156.gif מה לא גו נומי גו נומי
O One Falling Star New member 6/4/03 #55 |מתקדמת צעד וקדה קידה|../images/Emo156.gif|אליהו האמת אין לי יותר מידיי בעיות איתו.. הוא אידיוט .. מה לעשות...? ואם תסתכלו טוב תראו שאני לא היחידה שהתחלתי עם האנטי בילי בוב הזה לה לה (לא לוקחת קרדיט על דברים שגם אחרים כבר עשו לפניה) יומטוב איזה אייקון יפה המומיה הזאת
|מתקדמת צעד וקדה קידה|../images/Emo156.gif|אליהו האמת אין לי יותר מידיי בעיות איתו.. הוא אידיוט .. מה לעשות...? ואם תסתכלו טוב תראו שאני לא היחידה שהתחלתי עם האנטי בילי בוב הזה לה לה (לא לוקחת קרדיט על דברים שגם אחרים כבר עשו לפניה) יומטוב איזה אייקון יפה המומיה הזאת
¥ ¥EleVatioN¥ New member 5/4/03 #45 ....../images/Emo129.gif "אמאאאאאאאאאאאאא בווונווווו" [נו הסולן של יו טו-אתמול ראיתי אוו ממזמן מזה נבהלתי ] טחחח
....../images/Emo129.gif "אמאאאאאאאאאאאאא בווונווווו" [נו הסולן של יו טו-אתמול ראיתי אוו ממזמן מזה נבהלתי ] טחחח
¥ ¥EleVatioN¥ New member 5/4/03 #46 אררררר...../images/Emo123.gif../images/Emo129.gif התכוונתי לומר שאתמול ראיתי אותו [את בונו] ומזה נבהלתי עכשיו.. "יא אללה איזה מחיר, אפשר לחשוב..."
אררררר...../images/Emo123.gif../images/Emo129.gif התכוונתי לומר שאתמול ראיתי אותו [את בונו] ומזה נבהלתי עכשיו.. "יא אללה איזה מחיר, אפשר לחשוב..."