אנשושים!

לאנה

New member
אנשושים!

אמנם קצת נעלמתי אתמול, אבל אי אפשר להפטר ממני בקלות........... אז בגלל שזה נורא כיף, אני ולי החלטנו להתחיל פנפיק קבוצתי חדש, וכראוי למנהלת נכבדת כמו לי, של פורום מכובד כמו דוסון קריק, אני חושבת שהיא צריכה לכתוב את השורות הראשונות. אז לי..........., הבמה כולה שלך! ברינג איט און! (מצטערת, פשוט ראיתי אתמול *שוב* מעודדות צמודות......., חחחחחח........)

LillipooT

New member
חח.. חמודה..

התגעגענו אליך ! ממ.. אני די חדשה בכל הקטע הזה של הפנפיקים אבל..ממ.. בואו נראה: היה זה יום גשום .. ג´ואי בדיוק חזרה מהספרייה וחכתה בתחנה לאוטובוס. בעוד היא מסתכלת על העוברים והשבים .. היא מבחינה במישהו מוכר .. האם..האם זה צ´רלי ? :)

לאנה

New member
יש!, צ´ארלי מעורב!, זה כבר טוב!

למרות ששערו היה רטוב, היא יכלה לזהות את הצבע הבלונדיני והבילגון המוכר. "צ´ארלי!" היא קראה. צ´ארלי הסתכל לצדדיו, ולפתע הוא ראה אותה. עומדת רטובה בגשם, יפה מתמיד. הוא התקרב אליה. "היי צ´ארלי......." היא אמרה, עם אותו חיוך מבויש. "היי ג´ואי" הוא ענה, "הבחורה החכמה מוורת´ינגטון."

LillipooT

New member
נכון !

ג´ואי חייכה .. "טוב לראות שאתה זוכר אותי.." "איך אפשר לשכח" הוא חייך בחזרה.. ג´ואי הסמיקה מעט. "אז מה את עושה פה בגשם? מחכה לאוטובוס?" "אכן..." היא ענתה "למעשה בדיוק הייתי בדרך לאופנוע שלי .. רוצה טרמפ ??"

לאנה

New member
הפעם היא לא הולכת לפספס............

ג´ואי היססה. "אני לא יודעת......., מצטערת אם אני פוגעת, אבל זה לא נראה הדבר הכי בטוח בעולם........" צ´ארלי חייך. "אולי, אבל אני ישמור עליך." פניה של ג´ואי האדימו. "אני בכל זאת ירגיש בטוחה יותר לנסוע באוטובוס." "יש לי גם קסדה נוספת........" הוא ניסה לשכנע אותה. "אווווווף!, בסדר, אני יבוא......." היא אמרה לאחר כמה דקות של דממה וחיוכים ביניהם. "ידעתי שהקסמים שלי יעבדו עליך בסוף......." הוא ענה, והושיט לה יד. היא רק חייכה והחזיקה את ידו. היא ידעה שהיהמשהו מיוחד ביניהם, אבל היא לא ידעה בדיוק מה.......

LillipooT

New member
מממ...

הוא הוביל אותה לאופנוע שלו .. ונתן לה קסדה. היא ידעה שהיא נראתה מגוחכת..אבל הוא דווקא החמיא לה. היא עלתה ונסתה למצא משהו לאחוז בו.. "תאחזי בי ג´ואי..אל תתביישי..את מעדיפה ליפול?" ג´ואי נראתה מפוחדת.. "אני צוחק ג´ואי.. תרגעי.." היא חייכה. היה בו משהו..משהו שעשה לה את זה. הם התחילו לנסוע ..

לאנה

New member
קיי.........

בעודם נוסעים הגשם הפסיק לרדת. השמש יצאה מאחורי העננים. נראה היה כי היום הופך להיות יפה. ג´ואי הסתכלה על צ´ארלי. אכן, יום יפה...... "אז..., ג´ואי, לאיפה את רוצה לנסוע?" שאל צ´ארלי. -הוא נראה כל-כך חמוד עם הקסדה- חשבה ג´ואי לעצמה, ולא שמה לב למה שצ´ארלי שאל. "ג´ואי?!, את פה?!" הוא שאל. "מ...מה?, אה, כן..." מלמלה ג´ואי, נבוכה. צ´ארלי צחק. "שאלתי לאן את רוצה שאני ייקח אותך" "חבל לבזבז יום כזה יפה. אולי נלך ל.......

LillipooT

New member
הופה .. העניינים מתחממים :)

"..אולי נלך ל.." ולפני שהיא הספיקה להשלים את המשפט נשמעה חריקה והאופנוע נעצר אט-אט.. "מה..מה זה היה?" שאלה ג´ואי בקול רועד מעט. "או-או .. משהו קרה.." "משהו קרה?? משהו קרה??? אתה רוצה להגיד לי שאנחנו תקועים פה באמצע שום מקום כי מ-ש-ה-ו קרה לאופנוע שלך??" "ממ.." צ´רלי גמגם.. "כן". ג´ואי הסתכלה סביב.. "טוב אולי זה לא לגמריי שום מקום..תסתכל, יש שם משהו!"

לאנה

New member
יס, ת´ינגס אר דפנטלי גטינג הוט.....

"צ´ארלי הביט לכיוון אליו ג´ואי הצביעה. לא כל-כך רחוק מהם, היה מין מלון דרכים ישן. "אני לא יודע ג´ואי......." אמר צ´ארלי "המקום הזה נראה לי די מפוקפק......" ג´ואי חייכה חיוך ערמומי. "אל תדאג, אני יגן עליך....." ובזה היא התחילה לצעוד לכיוון המוטל. צ´ארלי מיהר אחריה, גורר את האופנוע לידו. הם הגיעו לכניסה וחיפשו אדם שיכוון אותם באיזור. צ´ארלי הבחין באיש שלבש מה שנראה כמו מדים של שוטר. הוא סימן לג´ואי והם התקרבו אל האיש.......

LillipooT

New member
כתבתי ונמחק לי! אני אכתוב שוב..

"הו! טוב שהגעתם..!" אמר האיש.. "אממ..כן..טוב..אנחנו פשוט.." ניסתה ג´ואי לדבר אך האיש קטע אותה. "קבלתם את כל הפרטים כבר? לקראת מחר?" "סליחה אדוני..אני חושבת שיש כאן איזושהי טעות..אנחנו בסך הכל.." שוב האיש קטע אותה והפעם בטון תוקפני מעט. "תראי גברת, אין לי זמן לפיטפוטים עכשיו...אתם רוצים להשכיר חדר זוגי בינתיים? עד מחר?" האיש נראה ממהר.. "איזה חדר זוגי?!?" ג´ואי התחילה להתעצבן .. "כן! חדר זוגי יהיה מצויין.." צ´רלי השיב.. ג´ואי ההמומה משכה את צ´רלי לצד.. "מה קורה פה צ´רלי?"

לאנה

New member
חחחחחחחח.............

צ´ארלי נראה די נהנה מהעניין. "אני לא יודע מה קורה מחר" הוא אמר "אבל חדר זוגי נשמע לי רעיון מצוין, את לא חושבת?" ג´ואי הסמיקה. צ´ארלי רק חייך אליה ואמר "תרגעי, אני אשן על הספה או משהו......." על פניה של ג´ואי נראתה תחושת הקלה. למרות שבתוך תוכה היא לא הייתה מתנגדת לרעיון...... "אז..., מה קורה מחר?" שאלה ג´ואי את האיש. "אתם באמת לא יודים מה קורה מחר הא?" ענה האיש. צ´ארלי וג´ואי רק בהו בו. "אני לא מאמין שלא שמעתם......, בכל מקרה, מחר......

LillipooT

New member
יופי! תשאירי את זה לי..חח..רעה!

הוא לא הספיק לסיים את המשפט ובחוץ נשמעו יריות! (חחחחח) "שיט.. איך הם מצאו אותי??" אמר האיש.. ג´ואי המבוהלת הסתכלה על צ´רלי במבט מפוחד. האיש הוציא אקדח מהמגירה והתחיל לירות לכל עבר. צ´רלי תפס את ג´ואי בחוזקה ושניהם ניסו לתפוס מחסה.. "מה לעזאזל קורה פה?!" ג´ואי הייתה בהלם. "אין לי מושג! ומה שלא יהיה.. לא נראה לי שנשאר לברר מה קורה פה מחר.." צ´רלי השיב בנימה צינית מעט. "צ´רלי?! מה אנחנו הולכים לעשות עכשיו?!" הם הסתכלו אחד על השני..מבולבלים..

לאנה

New member
יו נוטי גירל....., התחמקת!

"צ´ארלי!, מה נעשה?!, החוצה אנחנו לא יכולים לצאת, יש יריות, וגם פה לא עד כדי כך בטוח....." ג´ואי הייתה בפאניקה. צ´ארלי סובב את ראשו אליה. על פניו הייתה הבעה אחרת, שונה. לא החיוך הסרקסטי הרגיל, לא העיניים עם ניצוץ הציניות בהם. מבט דואג, אוהב. לפתע הוא אמר "אל תדאגי ג´ואי. אני איתך. אני ישמור עליך. אני לא יתן ששום דבר רע יקרה לך." הפעם היא ידעה שהוא מתכוון לזה. היא ראתה את זה בעיניים הכחולות העמוקות שלו. "ג´ואי!" נשמעה לפתע קריאה. ג´ואי הסתכלה סביבה, היא לא ראתה מי קורא לה. "ג´ואי!, קומי!, אני צריכה שתעזרי לי לבחור מה ללבוש היום בערב!" זאת הייתה אודרי. ג´ואי התרוממה בפתאומיות במיטתה. -זה היה רק חלום- היא חשבה לעצמה. אבל היא ידעה מה היא צריכה לעשות. היא התלבשה והלכה......, כדי לפגוש את צ´ארלי.

וואו!!! ../images/Emo105.gif

למרות שאני לא מתה על צ´רלי (לא להרוג אותי!!) הפנפיק ממש יפה!!!

LillipooT

New member
אוקי.. היר ווי גו!

היא קמה במהירות לעבר הדלת, מתעלמת מהשאלות הרבות של אודרי. היא תפסה מונית ומיהרה לכיוון האולם בו צ´רלי נוהג לעשות חזרות עם הלהקה. היא ידעה שהיא הולכת לעשות מעשה מטורף, שישנה את הכל.. כשהמונית עצרה..ג´ואי החלה להתרגש. מה היא תגיד לו? מה הוא ישיב? לצערה, לשמחתה, היא ראתה את צ´רלי יורד במדרגות, ולמרות שהיא לא הספיקה לחשוב מה להגיד - היא התקרבה אליו.. בטוחה שזה הדבר הנכון לעשות.

לאנה

New member
יש!, חזרת!

צ´ארלי הבחין בה מתקדמת אליו. -מה היא עושה פה?!- הוא חשב לעצמו -לא שאני מתנגד.......- ג´ואי הגיע אליו. "היי" היא אמרה בקול מבויש. "היי" צ´ארלי ענה לה בחיוך. הייתה שתיקה. "עד כמה שזה כיף לעמוד פה ולבהות בך בשתיקה יש נקודה לסיבה שאת פה?" הוא שאל. היא פתחה את הפה כדי לדבר אבל הוא לא נתן לה "ואל תגידי לי שהיית בסביבה......" ג´ואי חייכה. "האמת צ´ארלי, יש סיבה......." הייתה עוד שתיקה. "והיא?......" הוא שאל. "הסיבה שאני פה היא......

למעלה