אנשושים...!!!

אנשושים...!!!

אחים ואחיות שלי...מה המצב? וואי לא כתבתי כמה ימים וזה הציק לייי!!!!!!!! מה המצב? איך עברו ימי החום? ואיך היו השביתות (שעשו בכל חור אבל לדרום עוד לא הגיעו...ס´עמק גרר בעעעעעע!!! בלאטטט!!!!) וואי אשכרה עוד 9 ימים זה נגמר....חודשיים שלמים בלי בית ספרררר!!! ישששששש.....
אז פשושים, תדעו שאני מת עליכם..........!!!!
דרך אגב....מי הולך להופעת הבכורה של ממנטו מורי? ועוד משהו-שי (שירלי), מה לגבי פסטיבל ערד? בטוח יש? אשכרה איזה סבבה יהיה אם יהיה הפסטיבל!

VengaGirl

New member
למה תמיד צריך נושא???

(תתעלמו מהנושא...לא היה לי מה לכתוב..) באמת לאן נעלמת לי(לנו)
מה קורה אח שלי?? ימי החום...עברו..
שביתה..גם אלי לא הגיעה..(לא שז\ה מפריע לי..גם ככה לא לומדים..) עוד תשע ימים? לי יש פחות...(וכמו שכבר אמרתי..גם ככה לא לומדים אז זה לא כזה משנה..) אז פשוש... תדע שאני מתה עלייך..
ולהופעה...אולי..אם יהיה עם מי ללכת..

אלמוגי מתוקה!

מה המצב? למה אצלך פחות ימים לחופש? (איזה כיף לך...) אני ממשיך ללמוד, המורים אומרים שלומדים נטו עד החופש אבל רואים כבר שמתחילים לזלזל (גם אני!) ובקושי לומדים, ככה חפיף! משרד החינוך הזה בלאטטטט לא עושה לדרום ולמרכז שביתה כאילו אני מאמין שהוא יעשה אבל בנתיים הם דופקים אותנו.....בעעעעע גרררר בלאטטטטט!!! ולגבי פסטיבל ערד-שי אמרה שכנראה מחזירים אותו למרות שקשה לי להאמים כלומר אני מאמין, אבל מאז האסון החלה ממש ירידה עד שכבר לא השתלם לאומנים להגיע לערד ולהופיע....ואז בשנת 2000 כבר התבטל וכבר אין את הפסטיבל שנתיים.... הלוואי שיחזירו!!!!!

אמממ

וואי אני יום שלם לא כתבתי פה..ואין לי על מה להגיב עכשיו
אז תדעו שאני אוהבת אותכמ..
אני נוסעת
יחזור בערב.. קרנ אני ידבר איתכ..
ואלמוג חכי לטלפון ממני כי אני חייבת לדבר איתכ
בה ביי אחימ ורק טופ
לולה אני אוהבת אותככככ

אמממ

וואי אני יום שלם לא כתבתי פה..ואין לי על מה להגיב עכשיו
אז תדעו שאני אוהבת אותכמ..
אני נוסעת
יחזור בערב.. קרנ אני ידבר איתכ..
ואלמוג חכי לטלפון ממני כי אני חייבת לדבר איתכ
בה ביי אחימ ורק טופ
לולה אני אוהבת אותככככ

VengaGirl

New member
שוב..אין לי נושא...

מיקי (מותר לקרוא לך ככה נכון?) יש לי פחות ימים בגלל חזרות נונסטופ למסיבת סיום העלובה שלנו..גם ככה היא תצא על הפנים אז למה צריך כל כך הרבה חזרות?(לא שזה מפריע לי או משו..) ורוני.. אני מקווה שזה לא מה שאני חושבת..

למעלה