גברת סהרורית
New member
אנשושים...
רע לי... נפרדתי היום מחבר שלי שהיינו ביחד חמישה וחצי חודשים... כל כך בכיתי כמעט כל היום...
אני עדיין אוהבת אותו...
אבל אחרי שיחה ארוכה עם החברה הכי טובה שלי ושעמדנו על היתרונות והחיסרונות והגעתי למסקנה שאולי זה באמת לטובה... הוא אמר שהוא כן אוהב אותי אבל זה בגלל שמזמן מזמן היה לנו ריב ענק שלא דיברנו במשך שבוע בערך והוא אמר שמאז זה לא אותו דבר... ואני מקווה שנוכל להיפרד ולהיות ידידים.. שזה יעבוד... וזהו... אבל חוץ מזה קרה לי משהו טוב היום !! דבר ראשון
אז קיבלתי היום ת.ז !!! דבר שני
רוצים לקנות ציור שאני ציירתי !!! אבל זה לא סתם ציור... אני מציירת כבר 11 שנה בחוג ציור וזה היה ציור של שמן עם שפכטל (למי שמבין בציור...) והוא היה מ-3 בדים שמסגרתי במסגרת אחת. על בד אחד היה ציור כזה של חוף ים עם הרים ועץ ויונה בבוקר. על השני אותו דבר רק בצהריים (צבעים חמים), על השלישי היה אותו דבר רק בלילה (המים והשמיים כחול כהה). וזה ממש יפה !!! אז מישהי מאוד התלהבה ממנו ורוצה לקנות אותו... ואני לא יודעת בכמה למכור לה... אז אני אתייעץ עם המורה לציור שלי ונראה... אבל אני ממש גאה בעצמי !! ותהיו גאים בי !!
רע לי... נפרדתי היום מחבר שלי שהיינו ביחד חמישה וחצי חודשים... כל כך בכיתי כמעט כל היום...