אנשושים, im need HELP!!

shmulik15

New member
אנשושים, im need HELP!!

פעם הורדתי מTSR חפץ שקוראים לו משו כמו: Rejuvention chamber, שהוא מעלה את כל הבארים ל10 (המצב רוח של הסים הופך להיות הכי טוב) מישו יודע מאיפה אפשר להוריד אותו? (בTSR הם מבקשים כסף
)

שמוליק!!מה המצףף!../images/Emo3.gif

אז שמע! אני לאדע על איזה חפץ אתה מדבר כי אני שונא את האתר הזה בגלל שכל החפצים שם ברמה ירודה וגם איפשר לסמוך על מי שיצר אותם.. אבלללללללללללללללללל!!!!!! יש לי אתר מ ע ו ל ה של האקרים שפיצחו את הקוד שקשור לתכנות החפצים עצמם ויש שם מכונת קפה שמעלה גם את כל הצרכים של הסימים! חחחח ומה שבאמת מצחיק זה שכאילו הסים יודע את זה וכל פעם שיש לו משהו אדום אז הוא הולך לכונה הזאת.. וגם האורחים עושים את זה! אהה ויש שם גם כל מיני פאצ'ים קוליים שגורמים לסימים האורחים להשאר עד שתגיד להם ללכת ויש אובייקטים כמו אמבטיה ומיטה לאורחים שהם יוכלו לישון ולהתקלח חחחח טוב אז הנה הלינק!

shmulik15

New member
אמממ נילס?

רבה רבה רבה זה מאוד עוזר, אני צריך את זה לסופרסטאר, כי אני כל היום מעביד אותם באימונים
, ופתאום הם מתעייפים ומפסיקים לעבוד, דווקא הייתי שמח לקנות את חבילת העינויים שהמצאת לסימס
בכל מקרה, תודה רבה!

M ShadY

New member
למה להסתבך?

פשוט לעשות את הקוד Move_Objects On ולמחוק את הסימים... אה, ואם יש שינויים ביכולות שלהם (הם עולים בחצי כוכב, יש להם יותר כריזמה וכו') אז יש לשמור לפני זה ואז למחוק אותם.

whiteagle

New member
איך אני יכול להעביר את הקבצים למשחק

זה מוריד לי את כל הקבצים כקובץ ZIP לאחת התיקיות במחשב אני לויודע לאזה תיקיה להעביר את הקבצים כדי להתקין אותם במשחק ואיך???

אממ אתה צריך

להעתיק את הקבצים מתוך הזיפ ולמיין: רהיטים (צמחים,חלונות,מנורות וכו'): THE SIMS/GAMEDATA/OBJECTS סקינים (BMP,SKN,CMX): THE SIMS/GAMEDATA/SKINS בתים ומגרשי דאוןטאון וכו': THE SIMS/USERDATA/HOUSES

למעלה