פעם הורדתי מTSR חפץ שקוראים לו משו כמו: Rejuvention chamber, שהוא מעלה את כל הבארים ל10 (המצב רוח של הסים הופך להיות הכי טוב) מישו יודע מאיפה אפשר להוריד אותו? (בTSR הם מבקשים כסף
אז שמע! אני לאדע על איזה חפץ אתה מדבר כי אני שונא את האתר הזה בגלל שכל החפצים שם ברמה ירודה וגם איפשר לסמוך על מי שיצר אותם.. אבלללללללללללללללללל!!!!!! יש לי אתר מ ע ו ל ה של האקרים שפיצחו את הקוד שקשור לתכנות החפצים עצמם ויש שם מכונת קפה שמעלה גם את כל הצרכים של הסימים! חחחח ומה שבאמת מצחיק זה שכאילו הסים יודע את זה וכל פעם שיש לו משהו אדום אז הוא הולך לכונה הזאת.. וגם האורחים עושים את זה! אהה ויש שם גם כל מיני פאצ'ים קוליים שגורמים לסימים האורחים להשאר עד שתגיד להם ללכת ויש אובייקטים כמו אמבטיה ומיטה לאורחים שהם יוכלו לישון ולהתקלח חחחח טוב אז הנה הלינק!
פשוט לעשות את הקוד Move_Objects On ולמחוק את הסימים... אה, ואם יש שינויים ביכולות שלהם (הם עולים בחצי כוכב, יש להם יותר כריזמה וכו') אז יש לשמור לפני זה ואז למחוק אותם.
להעתיק את הקבצים מתוך הזיפ ולמיין: רהיטים (צמחים,חלונות,מנורות וכו'): THE SIMS/GAMEDATA/OBJECTS סקינים (BMP,SKN,CMX): THE SIMS/GAMEDATA/SKINS בתים ומגרשי דאוןטאון וכו': THE SIMS/USERDATA/HOUSES