אנשושים תתעוררו!!!!!

אנשושים תתעוררו!!!!!

אז ככה,די להגיד שהפורום יבש זה נכון אבל די עם זה רע לכם קומו ותעזבו אותו... יש לי משהו כדי לעורר את הפורום אבל כדי שהוא יהיה מסודר אני יתחיל אותו 1. לוגו לפורום שלנו, משהו מיוחד, משהו עמוק ואמיתי יאללה תתחילו לשלוח לי או לאיימלאו לאייסיקיו 113673930 ונראה מי ינצח... 2. יש לי משהו קטן לעורר את היצירתיות שבנו ועוד פעם כדי שיהיה מסודר אני יתחיל ניקח לדוגמא את השיר פעמון מלחמה, עכשיו חברה תכתבו לו רעיון לקליפ או לסצנה מסויימת בשיר שעולה לכם בראש ותכתבו את זה שאני יראה שזהו אני יתן שם של שיר אחר ובסוף אני יבחר אחד מכל אחד ויעשה לו קישור מה דעתכם? אז אמרנו פעמון מלחמה: זה משהו שאני הייתי רוצה לעשות בעצמי לאיזשהו שיר אבל זה נראה לי נורא מתאים לאווירה של השיר - המוסיקה מתחילה ושומעים את אורית שרה מתוך רקע שחור היא נכנסת במין דלת מוזרה, וכשתום מתחיל לשיר היא מתיישבת על כיסא(פאבים) באמצע החדר. כל אורך השיר אורית כאילו בעולם אחר ומרגישה את הכל מסביבה רואים תמונות של המצב ומדי פעם צללים של חברי הלהקה ברקע ואורית יושבת ומרגישה והתמונות שמאחוריה מראות את ההרגשה שלה, בבתים האחרונים תום נכנס בתור ענן לבן על הרקע השחור ושר את הבית האחרון ואז בבת אחת הכל נהיה אדום ואורית נופל עם הכיסא לריצפה את תום רואים בבירור ואת כל חברי הלהקה בצל לבן אשר לוקחים את אורית ומוציאים אותה דרך אותה הדלת שנכנסה בהתחלה והשיר מסתיים בכך שתום נשאר לבד עומד.

חחחחח אני לא ממש

טובע בקטע הזה אבל אני אנסה.. אממפ
טוף... אני בוחרת את מקום אחר... תום יושב במיטה בחדר מבולגן ומלא עשן של סיגריות, מחזיק את הגיטאאארה ביד [
] ומתחיל לשיר לו: "ושוב פעם אני אני מרגיש בחילה, כששוב פעם, לא אכלתי יומיים ושוב פעם אנלא.. אנלא מוציא אפמילה ועישנתי,קופסה אם לא שתיים.." אז הוא מניח תגיטאאארה [
] ומרים דף שכתוב עליו "סליחה לא התכוונתי, תום" ואז הוא ממשיך לשיר "זה שוב פעם אני, שביקשתי סליחה, וזה שוב פעם, אני שניסיתי..." זורק תדף.. חח "זה שוב פעם אני שנרדמתי לבד, רק אחרי ששעתיים בכיתי" והוא עומד עם דמעות בעיניים ומסתכל לשמיים ושואל "מה יהיה? מה יהיה? מה יהיה? מה יהיההה?" ואז הוא צונח ושר כאילו לעצמו "כמו שאין למוות סוף כך אין מה למהר כמו שלא יהיה לי טוב גם במקום אחר..." הוא מניח שתי ידיים על הרקות ועוצם עיניים ומחייך חיוך קלוש ושר "ושוב פעם אני, מייחל לכדור ושוב פעם, מתחרט שלקחתי" פותח תעיניים ומסתכל על הידיים שלו "זה שוב פעם אני, עכשיו זה כל כך ברור " מצביע על עצמו "אני שוב פעם, רק כמעט שנגמלתי" מסתכל מסביבו ושואל "מה יהיה? מה יהיה? מה יהיה? מה יהיה?" ואז קופץ ומשתגע וצועק "כמו שאין למוות סוף כך אין מה למהר כמו שלא יהיה לי טוב גם במקום אחר.." ואז הכל פתאום רואים את אורית כאילו היא רוח והוא מסתכל עליה בעיניים מזוגגות "זה שוב פעם אני, שאיבדתי חבר.. וזה שוב פעם אני שנפגעתי .. וזה שוב פעם אני שבסוף מתקשר" מסתכל על הטלפון "וזה שוב פעם אני שניתקתי" זורק אותו על הריצפה וככה זה נגמר שהוא שר תבית האחרון ובסוף העשן עוטף אותו והוא נעלם ביחד עם העשן ועם אורית הרוח... חחחחח דמיון אע?..

Superunknown1

New member
שלי יותר טוב

גם ל"מקום אחר"- רעיון לקליפ: בהתחלה.. המסך כולו שחור. מדיי פעם, בהבזקים קצרצרים מגיעות תמונות של תום עומד ושר, בצלים אפורים כאלה. מדיי פעם תמונות של אורית יושבת, גם כן בצל אפור. הבהובים בתמונות של מזרקים, פרפרים, סכינים, סיגריות, לבבות, כוככבים, מלאכים, נשים ערומות (הכל בצללים אפורים כאלו, לא תמונה ברורה. והבזקים של שניה-שתיים. אחרי זה המסך חוזר להיות שחור לשניה-שתיים ואז בא עוד הבזק כזה) ואז, ההבזק האחרון מגיע בערך בשורה "מה יהיה..?" האחרונה לפני שמגיעה הפזמון, הבזק ארוך יותר, של כל הלהקה, תום עומד עם המקרופון, אורית יושבת, השאר מנגנים.. ההבזק הולך ומתחזק (נהיה כבר בתחילת המלה "יהיה" עומד, לא מהובהב, מתחיל כבר לקבל גוון..) ובסוף המלה "יהיה", אחרי שיש את השני וחצי האלו של שקט, בסוף השניה וחצי האלו, כבר יש תמונה ברורה של הלהקה, עומדת על במה, במן פאב שכונתי כזה, קטן. איך שמתחיל הרעש של הפזמון תום קופץ.. את כל הפזמון הם מעבירים בהופעה הזאת. כשחוזר השקט, חוץ מתום כל העולם קופא! מלצר והמים שהוא מוזג לכוס, כל הנגנים, אורית, הכל. אפילו הזבובים. תום יוצא מהפאב הזה, אל הרחוב, שבו גם הכל קפוא- קפא הזמן ורץ במשך כל הבית השני. בדרך, במינון הרבה פחות גבוה, והפעם גם בצבעים של ירוק-צהוב-וורד חוזרים ההבזקים האלו. אולי הבזק אחד של שניה וחצי בכל 5 שניות. ותום רץ מהר מהר ברחובות (ותוך כדיי מופיעים ההבהוהבים האלו), דוחף את האנשים הקפואים לכל עבר, עובר מעל מכוניות.. ברגע שמתחיל ה-"מה יהיה..?" הוא עוצר, מתנשף קצת.. אח"כ הולך, גורר את עצמו באטיות אל עבר סמטא קצת חשוכה בקצה הרחוב הסמוך. שם, מתיישב מותיא סכין מהתיק (אה, יש לו תיק.
) עד אז הגיע כבר ה-"מה יהיה..?" האחרון.. ורואים את ההשתקפות של העיניים שלו בסכין. כשמתחיל הרעש של הפזמון (כמו שאין למוות סוף כך..) הוא מתחיל לחתוך לעצמו את הוורידים. טיפות קטנות של דם נוזלות לו מוורידים (האלה שמחברים בין היד לכף היד) ונאספים לשלולית סמיכה של דם. בתחילת הבית השלישי, הוא חוזר לרחוב, כל האנשים כבר שבו לחיים שלהם, הוא מתיישב באיזה פאב, מדסקס רגע עם הברמנית (נחשו מי הברמנית?), היא מגישה לו כוס שקופה. יש פרפר, כתום, יפה ואצילי כזה שעף בזווית העין שלו. תום תופס את הפרפר ביד, שם אותו על השולחן ומניח מעליו את הכוס הגדולה והשקופה. המצלמה מתמקדת בכוס ורואים את הפרפר מרחף בתוך הכוס, מנסה למצוא יציאה ממנה. חשוב לציין, שמאז שהוא התיישב בבר, זאת אורמת, תחילת הבית השלישי, חוזרים עוד פעם ההבזקים הללו. בצבועוני, ובתדירות נמוכה יותר. איזו כוסית באה להתחיל איתו.. אז כבר הגענו ל-"מה יהיה..?" והוא דוחף אותה חזק. היא מקללת אותו מרחוק, בלי קול, שומעים רק את המוזיקה. בסוף ה-"מה יהיה?" האחרון השולחן מתחיל קצת לרעוד מעצמו. בתחילת הרעש של הפזמון האחרון הכוס נשברת והפרפר משתחרר. רואים אותו עף לשמיים ואת תום מסתכל עליו במשך כל הפזמון האחרון... ורגע.. אני לא שומע את השיר עכשיו, אז אני עושה לפי הזכרון? נכון בסוף הוא צועק כזה בסוף השיר? אז כן. אז אח"כ כזהוא מתחיל לצחוק המסך נהייה כהה יותר ויותר עד שהוא משחיר ואז חוזרות כל הצלליות מההתחלה- באפור. והם יותר גדולות- בהתאם לצעקות הרועשות של הסוף. the end זאת הייתה חתיכת כתיבה, בטח יש טונווות שגיאות הקלדה, אבל לא נורא.. בלה בלה בלה. מקווה שלמישהו יהיה בכלל כח לקרוא את כל זה

חיחי לי היה כוח

וואו בנאדם חתיכת השקעה... אתה יכול להיות מפיק או במאי או משהו...
הכי יפה בעיני היה הקטע עם הפרפר !! יאוו כל כך מקוריייי..

guitar lan

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אתה יודע שאתה ישן עכשיו מטר וחצי לידי?? אחלה כתיבה שלך להם למייל... אממ... מה המייל שלהם?

למעלה