אנשושים שלום!יש לי שאלה

Benjush Girl

New member
אנשושים שלום!יש לי שאלה

בטוח יש פה אנשים שעשו בגרות ברוסית(5 יחידות) ויש לי שאלה-אם אני לומדת בכיתה י"א ובגלל בעיות ארגוניות בבצפר אנחנו אמורים לעשות את הבגרות שלנו השנה אחרי שהתחלנו השנה,האם יש סיכוי לקבל ציון טוב?(מגישים אותי על 90 בערך)..הבגרות קשה?אך הציונים?תודה!

SpyKid

New member
אני רציתי לעשות, אבל יש לנו בעיה

יותר חמורה: אנחנו יכולים רק לעשות הכל שנה הבאה (הביצפר לא עוזר, אבל מאפשר לגשת)... אז נראה לי שאני אוותר...

eMiFrEaK

New member
שטויות...

מה הבעיה לעשות הכל שנה הבאה???=\ ו את לא ממש צריכה עזרה, כאילו את לא צריכה לשבת וללמוד בשביל לקבל ציון טוב.. תגשי, אין לך מה להפסיד..

wildgirl1

New member
זה תלוי

כמה טוב את יודעת לעשות את הבגרות עצמה ואת שאר הדיאולוג והמונולוג

לא

מבנה הבגרות מותאים לאנשים שלא שולטים ברוסית ברמה מעולה-כאילו-בניגוד לרוסים שגריםב רוסיה. לכן אם רממתצ הרוסית שלך סבירה-ועוד מגישים אותך על 90-אין סיבה שלא תקבלי ציון גבוה.! ישלי רוסית איומה ואני יושבת על 85

eMiFrEaK

New member
תראי..

הבגרות לא קשה... אני ניגשת לבגרות עוד חודשיים בערך.. וזה סתם, מוגבר רביעי זכה.. לא צריך להתאמץ הרבה ותאמת אני משחה שנתנו לי לעשות אותו כי בהתחלה לא רצו להביא לי=\ קיצר... הציונים די גבוהים..גם לאלה שפחות יודעים את השפה.. תעשי חזרות בבית על המונולוג.. ותקראי איזה ספר או משהו שתדעי לדבר עליו 8 דקות.. ואת מסודרת.

GallaxY

New member
זה 5 יחידות מתנה...

סתכלי זה הולך ככה אם את עולה חדשה (פחות מ3 שנים בארץ) אז הבגרות קשה.. אם את ותיקה יש לך בגרות יותר קלה, את רק צריכה לדעת לכתוב ולקרוא ברוסית טוב (כמובן לכתוב בלי שגיאות וכו')... אם את יודעת את זה זה ממש 5 י"ח מתנה :)

Benjush Girl

New member
אה אוקיי תודה

ת'אמת שעליתי לפני 7 שנה,ולמדתי 2 כיתות ברוסיה...אבל הרוסית שלי טובה,אני קראתי די הרבה ספרים ברוסית ועדיין לפעמים קוראית.והתחלתי ללמוד השנה בי"א רוסית והולך לי טוב,כל המבחנים שיוצאי לי לעשות הם טובים-מעל 90 וזה והמונולוגים גם,הקטע הוא שאני די בשוק שאנחנו הולכים לעשות השנה,כי חשבתי שיש לי עוד שנה...ואני פשוט למרות שיש לי ציונים טובים לא בטוחה בידע שלי,לא יודעת משום מה...

AeroSlash

New member
תראי...

לפי מה שאני יודעת אם יש לך 3 בחירות ואז את עושה בגרות במשהו ואת לא מרוצה מציון מסויים מקצוע אחד את יכולה פשוט למחוק. אז אם יש לך את האפשרות, תעשי בגרות ואם לא תהיהי מרוצה תמחקי את הציון הזה מהבגרות אח"כ.

eMiFrEaK

New member
למען האמת..

בשביל האוניברסיטה את צריכה רק מוגבר אחד... כל השאר זה סתם, ואם הוא יהיה נמוך.. אז גם יורידו לך אותו אוטומטית..

Tulipss

New member
21 יחידות מה שנקרא

5 יחידות של "מוגבר" , ניתן להוריד את מקצוע עיוני שהוא לא מתמטיקה או אנגלית, אשר מהווה את הציון הנמוך ביותר לכל אוניברסיטה ,ולטכניון יש את שיטת השקלול שלה. פסיכומטרי גבוה ,והבגרות לא תהיה כל כך חשובה, אולי מלבד לפקולטות בעלות חתכי הקבלה הגבוהים ביותר- רפואה למשל בטכניון חתך קבלה של 92-94 שזה מאוד מאוד גבוה...

SpyKid

New member
../images/Emo20.gifנצל"ש...../images/Emo20.gif

קיריל, למה מחקת את השרשור ההוא של סוניה ל-1 באפריל ואת כל מה שהיה משורשר אליו..?

vk3

New member
כי ה- 1 באפריל עבר...

דרך אגב, את מוכשרת מאוד

Janem

New member
הי... זה לא...

vk69???? סתאםםםםםםםםםםםםם... 2 באפריל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eMiFrEaK

New member
לדעתי מגיע לזה קצת יותר מנצל"ש...

הרבה יותר למען האמת... זה היה בנאדם מדהים..שתרם רבות לאנושות כולה.. וחבל שהתחלתי ללמוד עליו רק בחודש האחרון, כשמצבו החמיר כל כך .... יהי זכרו ברוך...

למעלה